שביתת הנכים

המרפאים בעיסוק תומכים בשביתת הנכים../images/Emo45.gif

איתכם לאורך כל הדרך... המרפאים בעיסוק בישראל תומכים במאבקם הצודק של הנכים. נעלה לירושלים להביע את הזדהותנו עם מטה המאבק בדרישתם להכיר בשוויון זכויות והזדמנויות לאנשים עם מגבלות בימים ב´, ג´, ד´, 24/12/2001-26/12/2001 בין השעות 15:00-18:00. מרפאים בעיסוק מכל הארץ מוזמנים להגיע לרחבה שלפני משרד העבודה במהלך כל היום. בחסות העמותה הישראלית לריפוי בעיסוק והחוגים לריפוי בעיסוק באוניברסיטה העברית, אוניברסיטת ת"א ואוניברסיטת חיפה.

חייבים לפעול

במאבק הקודם לא התארגנו והנה ההזדמנות!!! דרך אגב סיגל העתקתי את המכתב שלך לפורום לנכים. טל

אאב

New member
יישר כוח!

נעלה להזדהות ולקחת חלק במאבק הצודק של הנכים - גם בשבת וראשון הן כמרפאים בעיסוק והן כאזרחים מודאגים!

מיכל ט

New member
תוספת../images/Emo6.gif

התכוונתי לשאול אם יהיו שם נציגים של העמותה ומתי? מיכל טבקמן

מרוויטלי ראש פורום הנכים

כל הכבוד לכם פורום ריפוי בעיסוק אני לא ידעתי שיש אנשים שמוכנים לבוא לקראתו במאבק שלנו אני מברכת אותכם ביוזמה זאת הלוואי וירבו אחרים כמוכם מרוויטלי

נציגות מרפאים בעיסוק במטה המאבק

היי מיכל, והיי לכל המתעניינים. המידע על תמיכתנו במטה המאבק הופצה בכל הארץ - במרכזים הטיפוליים הגדולים, ובאינטרנט במספר מקומות (אתר העמותה, פורומים שונים ברשת). לשמחתנו הרבה האוניברסיטאות התגייסו לנושא מייד ובכל אחד מהימים שנקבעו יגיעו נציגי סגל מאחד החוגים עם סטודנטים: יום ב´ - האוניברסיטה העברית יום ג´ - אוניברסיטת ת"א יום ד´ - אוניברסיטת חיפה. פרט לכך יגיעו מרפאים בעיסוק באופן עצמאי בימים ובשעות שקבענו - וכל המרבה הרי זה משובח. אם יש למישהי רעיונות איך אפשר לתרום עוד מכוחנו - בבקשה להעלות את הרעיונות בפורום. תודה ונקווה לראות את כולכם באוהל המחאה, סיגל

שביתת הנכים

הי סיגל! כל הכבוד ליוזמה. חשבתי על זה כל השבת, והנה את עשית. אני מתכוונת לבוא לשם מחר, יום ב´. רק אולי מישהו יכול להגיד לי איפה זה? חיה.

אאב

New member
מאבק הנכים מול משרד העבודה והרווחה

הי חיה, עכשיו שני בערב, (מקווה שהתשובה עוד רלוונטית) אולי לא הספקת ללכת היום ואת מתכוונת ללכת מחר או מחרתיים. אז - למיטב ידיעתי מטה המאבק יושב מול משרד העבודה והרווחה. להתראות , איריס.

חובה לבוא

סיגל ערב טוב, אתמול, יום שני אח"הצ ביקרתי במקום שביתי הנכים (מול משרד האוצר), היו מעט מאוד אנשים, יתכן שמאוחר יותר באים יותר אנשים להזדהות. היו שם אנשים מהחוג לר.ב.מירושליים, נראה שזו מצווה ואפילו חובה להגיע, אפילו שזה דורש קצת מאמץ. לכל מי שקורא הודעה זו. ביקרתי גם במקום מושבם של הנכים במתשרד הרווחה הצמוד. מסתבר שהם זקוקים בנוסף להזדהות, גם לדברים יומיומיים כמו: שמיכות, מעילים, קפה . תה סוכר, וכל דבר שיכול להקל על ישיבתם לאורך זמן מחוץ לבית. ושוב, חובה לבוא!!!!!

לדעתי ניתן גם...

לעשות שיתוף פעולה ווירטואלי כלומר ליצור גם דו שיח כמו זה שבפורום שלנו, אך רחב יותר. אני מבחינתי כותבת מדי פעם בפורום הנכים וגם כתבתי על הענין בפורום המנהלים. פשוט גם לתת תמיכה וגם חשיפה למאבק של הנכים נראה לי חשוב. זה כמובאן בנוסף לנאמר - הסברה, ונוכחות בשביתה עצמה. טל

מושקע ושווה ביקור

אני ממליצה בחום לבקר בפורום זכויות ומגבלויות שם תראו התייחסויות של מנהל הפורום לצרכיהם של הנכים במאמרים וצילומים. וכמובאן גם לשביתה. טל

מיכל ט

New member
שביתת הנכים

טוב, הייתי באוהל המחאה ביום שני. הגעתי ב17:30 מרפאות בעיסוק לא כל כך ראיתי אבל היו שלטים שלנו של תמיכה במאבק. אני חייבת לספר לכם על פגישה שהייתה לי עם המשתקמים שלי שעובדים דרך השמה נתמכת. דברנו על השביתה ועל סדר העדיפויות של הממשלה שפוגעת בשכבות החלשות ובמשך כל השיחה הם היו כל כך שקטים ,מקבלים את המצב כמו גזירה משמיים שאי אפשר לעשות איתה כלום. הם גם לא ממש ידעו אייך הם הולכים להיפגע מכל המצב הזה. סיגל, שאלת מה עוד אנחנו יכולים לעשות... לדעתי להסביר להסביר להסביר עד שהם יבינו שרק להם יש את היכולת לשנות משהו. אני מתכוונת להזמין את יואב קריים יו´ר מטה המאבק לתת להם הרצאה על המטרות של השביתה. אני מקווה שזה יזיז אותם קצת!! ביי בנתיים מיכל טבקמן

כל הכבוד על היוזמה

היי מיכל אני מסכימה איתך במאה אחוז. כל הזמן שומעים בחדשות על כמה שהשביתה הזאת מזכירה את השביתה הקודמת - בטח, אותם אנשים שובתים ועושים צעקות, הפרצופים והסיפורים כבר מוכרים ונראה כאילו לא מדובר ב- 10% מהאוכלוסיה שנלחמת על זכויותיה, אלא בקומץ אנשים עם קביים וכסאות גלגלים שעברו לחיות באוהל המחאה בירושלים. גם אני דברתי עם המשתקמים במועדון בו אני עובדת. יותר מכל כואב לי שנכי הנפש לא רואים עצמם כחלק מכל העניין הזה. הסברנו להם שבסופו של דבר, קצבת הנכות הכללית שהם מקבלים זהה לקצבה שמקבל נכה בכסא גלגלים. האמת הזו קצת כאבה להם, אבל על חלקם היא השפיעה מאד לחיוב. הרעיון של יואב קריים נשמע לי מעולה - ספרי איך הלך ונשקול להזמינו גם. סיגל

כמובן! ועוד משהו...

חשוב לי לציין עוד משהו - אני מצרפת למדור המאמרים של הפורום את ההודעה לעיתונות ששלחנו, עם העתקים לשר האוצר, שר הבריאות ושר העבודה והרווחה. כמובן שהעתקים נשלחו גם למטה המאבק של הנכים, לארגון "בזכות" ולכל המפקחים במשרד הבריאות, קופות החולים ועוד... בקרוב... תמונות מביקור התמיכה של סטודנטים לריפוי בעיסוק במטה המאבק.

תודה לכל המרפאים בעיסוק ושאר

התומכים במאבק הצודק של אנשים עם מגבלויות. את ההודעה שלכם העברתי ביום שנרשמה בוואלה למר צודקביץ בטלפון. מאתמול אני גם מנהלת את פורום זכויות ומוגבלות כאן בתפוז. אתם מוזמנים לתמוך גם בפורום שלי שכתובתו כאן תודה על ההתמיכה והעזרה לכולכם אתי מנהלת פורום זכויות ומוגבלות (נכים) בתפוז.

למעלה