שביתת הנכים

Yaniv-DC

New member
שביתת הנכים ../images/Emo32.gif

כמו שאתם יודעים, בארץ הנכים שובתים. למה? כי הם מקבלים מהממשלה פחות כסף ממה שקבצן עושה בשעתיים. כי מזלזלים בהם ובאינטלגנציה שלהם. אבל איך אמר פעם אחד המגיבים ב-Yנט... "לעם נקניק - נשיא קצב". ההודעה הבאה נכתבה ע"י מנהלת פורום הנכים, ששובתים כבר 24 ימים וגם השלג והקור המקפיא בירושליים לא שבר אותם. מוזמנים להתרשם, ומי שיש באפשרותו - לעזור, וגם העצומה פתוחה בפניכם. יניב.

Tokyo

New member
תמיכה מלאה לנכים

מה סך הכל הנכים מבקשים? גם ככה קשה להם בחיים עם כל המוגבלות ועוד נוסיף על זה איך שבמדינת ישראל אנשים עוד תופסים להם את מקום החניה. ושלא נדבר על חוסר התחשבות כללית אבל זה כבר לפורום אחר. רק במדינת ישראל מזרימים כספים לבחורי ישיבות ומתעלמים מאנשים שבאמת צריכים. דרך אגב יניב אני חושב שהתגובות בYNET הן הההההתגובות.

fantom

New member
אני מסתייג במקצת../images/Emo47.gif

ואני אסביר למה. מדינת ישראל נמצאת במצב כלכלי די נורא והכל הולך לתמהון הנכים דורשים לקבל קצבת נכות בשווה לשכר מינימום שהוא 3200 ש"ח כאשר היום הם מקבלים משהו בסביבות 1700 ש"ח , אין לי בעייה עם זה והלוואי שיצליחו , אבל למה הם מצפים כי בעיותהם יפתרו מעכשיו לעכשיו ? למה הם רוצים פתרון במיידי?? מדובר כאן בהמון כסף שצריך לתת את הדעת והמון מחשבה בדבר שכזה ,אף אדם לא קונה דירה או רכב בהרהור של אלפית השנייה , נשיא המדינה הציע לנכים ובצדק כי תוקם ועדה מיוחדת בשיתופם אשר תדון בבקשה בכובד ראש ותתן מסקנות. מה שהכי הורג אותי , הרי רק שנה שעברה הם עשו אותה השביתה וקיבלו את רצונם , אז מדוע אשתקד הם לא העלו את הנושא הזה??? האם נהיה צפויים כל שנה להפגנה שכזאת לעוד השגת דברים על חשבון מצפון הציבור???? מספיק יש לנו רפרטואר קבוע של המורים במדינת ישראל דן

למעלה