שביתה ...

Snake Bandage

New member
כן. יופי. נורא בוגר.

אני אבוא כדי להביע את התנגדותי לשביתה. דווקא.

A K I R A

New member
XDDDDDDDDDDDDD

"הסיבות לשביתה: 1)היחס המגעיל של המורים כלפינו 2)למה אסור לצאת באמצע שיעור לשירותים ולמה אסור לשתות?! 3)לא רוצים תלבושת אחידה יותר! 4)שיתחילו לתקן את המזגנים ושהכיתות יראו בסדר! 5) לוחות מבחנים צפופים" אני בטוחה שהשביתה תעזור לנו מאוד

HELLrider

New member
אני בטוח שהשביתה לא תעזור.

זה דווקא דיי מצחיק. כולם יודעים שהתלמידים לוקחים את זה בתור עוד יום חופש.

polichan

New member
בעע אני לא בעד

אני לא חושבת שיש לנו יותר מידי זכויות בתור תלמידים...ההורים שלנו פעם למדו בתנאים הרבה יותר מחמירים ולא היו להם שום הקלות ולא מב"ר והערכות זמן וכאלה...אחנו יותר מידי מפונקים. יש מורים באמת אחלה שיתנו לך לצאת לשירותים ואלה שלא נותנים זה רק בשביל שלא תפסיד ולא יפריע לאחרים. אם באמת היו לנו כל המורים חרא חסרי השכלה אז הייתי עושה שביתה בטוח!

Reyoga

New member
נצל"ש: למי שהיה בעיה עם הקידוד

(כי זה XVID וכל זה..) הצלחתי לפתור את הבעיה, ואני רואה נרוטו בטלויזיה על מסך גדול בלי בעיה..

CBM

New member
חחחח חקיינים...

מישהו מנסה לחכות את התלמיד ההוא שהפיץ את האתר ההוא שתיהיה שביתה על דו"ח דוברת... זה לא יעבוד וגם אם כן כל מי שלא יבוא יוכל חרא. תשמעו לי

IceMaster

New member
נצל"ש עזרה! ממש תודה לעוזרים

אני יודע שאתם לא כל כך אוהבים את זה אבל אולי בכל זאת תעזרו לי??? ממש לא קשה תלחצו על הקישור פה זה יפתח לכם חלון ואתם יכולים לסגור אותו ישר!! מה שזה עושה זה מביא לי 10 מטבעות זהב לדמות ... נראה לי שכל אחד יכול להכנס פעם ביום.... ממש תודה על העזרה אני נוב במשחק =)

למעלה