שביתה!

superviki

New member
שביתה!

בבית ספר שלי"דה שליט " רחובות התחילה שביתה מאתמול בעקבות הודעה על ביטול הטיול השנתי המתוכנן לאילת בגלל שארגון המורים בעיצומים. ישר כוח לנו!!! אוהבת אותכם! ויקי.

בהחלט!!!

חבר'ה, תפתחו את היומנים שלכם, ותרשמו שביום הזה נעשתה היסטוריה. בפעם הראשונה, ובצדק רב, פתחו בשביתה התלמידים, ולא כל מי שאמור להוות לנו דוגמא.... ולכן, החלטנו אנחנו, תלמידי שכבת י"א בקריית החינוך "דה- שליט" מרחובות, לצאת בשביתה כנגד החלטת ארגון המורים, וכנגד כל שטפון השביתות שפקד אותנו בשלוש השנים האחרונות. הם לא יוציאו אתנו לטיול השנתי? נביא את הטיול השנתי לבי"ס! יום ראשון- הבי"ס מפוצץ במנגלים, אוהלים והרבה הרבה הרבה מורלללל!! הנה עוד כתבה:

tt 4 ever

New member
חה חה חה!!!

השיכבה שלנו עשתה לפני שבוע שביתה אני אל הרגשתי טוב ולא היה לי כוח אז נישארתי בכיתה וישנתי בזמן שהמורה לימדה משו. אבל אצלנו ביטלו את הטיול שנתי דיי בגלל הערסים האידיוטים שבשכבה שלנו פוצצו נפץ בהצגה ב"ויקס" חיחי היה מבדר אבל את הטיול השנתי קיצרו ליומיים ובלי לינה בעעעה. שיהיה.

for ever young

New member
בדיוק!!!

הטיול לאילת זה משהו שכל השיכבה בונה עליו עוד מתחילת השנה... אתם תראו הטיול הזה עוד יצא לפועל...למה?כי אנחנו שולטים!!! כל הכבוד לנו!!!!

אפשר לחשוב שעשיתם משהו

מי שאירגן הכל היה ג'ינג'י והוא כלי אחושרמוטה.... כבוד לו ואם מדברים על מי שכלי ומי ששולט זה ג'ינג'י

for ever young

New member
אביב כנס בקשה...

אביב מה פשר האמירות האלה על עידו? הוא ג'ינג'י, זה נכון הוא 'כלי אחושרמוטה' זה יפה, אבל להגיד שהוא ארגן הכל??? לא נראה לי, כי אם הוא לא היה מקבל תמיכה מלאה של כל השיכבה הוא היה פשוט אפס ואתה יודע את זה. בלי השיכבה שלנו הוא לא שווה הרבה ולכן לא רק לו מגיע מלוא הקרדיט! הקרדיט מגיע לדקל ושלומי שהופיעו בערוצי הטלויזיה, לצבי שהיה צלם מצויין והביא אחלה חומר לתקשורת, לדודי,ולבן שצילם תמונות ושלח לעיתון ולכל מי שעזר ותמך במחאה היפה הזאת שעשינו... אז בפעם הבאה, לפני שאתה מפאר את שמו של עידו...בבקשה תעשה את זה בטעם טוב, יש מקום לזה אבל באמת שמגיע קרדיט לכולם כי סך הכל כולנו לקחנו חלק! יש מבין? עינת ואגב, שבת שלום לכולם! :)

אמ... עינת....

כולכם רציתם את הטיול ולא בדיוק ידעתם מה לעשות וגם לאף אחד לא היה את הביצים לאסוף את כולכם לשביתה.... לפי דעתי אתם מפונקים אבל כל הכבוד עשיתם היסטוריה

וגם...

אתם התלמידים הכי מפונקים שקיימים!!!! אני שאני בבצפר של מופרעים לא עשינו כלום וביטלו לנו את הטיול... דוגרי אתם אפסים

../images/Emo6.gif

זו לא הסיבה היחידה, כבר אמרתי לך.. אם זה היה רק זה, אני מניח שהייתי ממשיך - משום שאני בוחר לעשות מה שאני אוהב. אבל יש עוד גורמים (אבל זה כבר לפורום אחר...).

kundason2003

New member
כל הכבוד, וקבלו ביקורת:

ניר העמדה שנוסח עושה אי צדק. להכניס את "חוסר האכפתיות" של ביבי זה ממש לא במקום, ופשוט דמגוגיה זולה. לפי מה שהבנתי, הכותבת היא מרצניקית (nightwind, לטיפולך) שניצלה את הכוח שניתן לה כדי להוציא קצת זעם אופוזציונרי. ערבבתם מין שאינו במינו, וחבל. לשבות זו אחלה דרך, מקווה שיעבוד. רק אל תתרגלו שכל פעם שלא מקבלים מה שרוצים או מה שמגיע, דופקים בשביתה. השביתות היום לא סתם לא עושות הרבה. לשלטון נמאס, אז הוא מנסה להראות שלשביתה אין כ"כ הרבה כוח. אם אתם רוצים באמת לשבות, תעשו שביתה עם שכל. תבואו לבצפר, תלמדו, אבל אל תתנו למנהלים להכנס לחדרים שלהם, לדוגמא. תגנבו להם את המפתחות את תחליפו מנעולים. ככה אתם לא מפסידים לימודים, וגם פוגעים במערכת.

אוקיי

אני לא חושב שלהגיד "אל תתרגלו לשבות" מתאים למה שנעשה בדה שליט, מכיוון שזו הפעם הראשונה שנעשה משהו כל כך קיצוני בדה שליט (למעט שביתות קטנות של כיתות בודדות שאף אחד לא שמע עליהן), אנחנו השכבה הראשונה בהסטוריית דה- שליט, ואם אני לא טועה, אי פעם במערכת החינוך הישראלית שעשתה שביתה וזכתה לכזו תשומת לב אדירה מכל כלי התקשורת שיש. ולגבי הלימודים עצמם- אנחנו לא הפסקנו לגמרי ללמוד, למשל, היום כולם למדו כרגיל, ואתמול, כשהייתה ההפגנה הגדולה עם התקשורת, היא נעשת לפני המבחן במתמטיקה ואחריו, ולכן לא נגרם שום נזק ממשי ללימודים שלנו. ואגב, הם היינו גונבים את המפתחות של המנהלים, זה היה עובר בשקט, ללא שום רעש תקשורתי, אז היו נותנים לנו עונש קולקטיבי, וזהו. עכשיו, הם לא יכולים לעשות לנו כלום, כי יש איתנו הזדהות ממש גדולה בארץ, ויש לנו אפילו תמיכה של רוב המורים בבי"ס. בתקווה שמשהו יושג, אני.

חבל רק שבאותה הזדמנות

הראתם לכל הארץ איזו שכבה של עילגים ודיסלקטים היא שכבת יא בדה שליט כשהצפתם את וואי-נט בהודעות כגון "כן לשביטה!" "אנחנו כאלה מגניבים! מי שלא קופץ מורה!" וכו'. זה לא שאני לא תומך בכם באופן כללי, את דעתי הבעתי כבר בפורום שכן.

אוהו...

מה קרה מר וינסטון סמית? ראית הזדמנות לרדת עלינו, ומיד קפצת על המציאה? תגיד לי באמת, מה הטעם בהודעה שלך?? מה ניסית להעביר? אתה הרי יודע שמה שאמרת הוא שטויות, במיוחד ובמיוחד כינויי הגנאי. אז למה לנו לרדת לפסים נמוכים שכאלה ללא שום סיבה?? באמת, מה הטעם? אולי באמת היו הודעות עם טעויות בוואי- נט (אני לא הלכתי ובדקתי אותך), אבל ממה שזכור לי, היו גם הרבה הודעות עם טעויות מאנשים מכל אזורי הארץ. לכן, להגיד בפורום נוער מרצ על כמה שאנחנו אחלה, ועל כמה שמר"צניקים הם אחלה של אקטיביסטים, וכאן, בפורום נוער שינוי להגיד שאנחנו שכבה של דיסלקטים ועילגים- זה לא כל כך פוליטיקלי קורקט. אני חושב שכל מי שבינינו בשכבת י"א מדה שליט, מצפה להתנצלות ממך. ותעשה בחכמה אם תתנצל, כי מה שאמרת, ממש לא היה לעניין.

אתה שומע את נסתרי קולות נפשי?

האם אני יודע שמה שאמרתי הוא שטויות? הרי לו הייתי יודע זאת, לא סביר שהייתי אומר זאת, הרי אין ברצוני להשמע אומר שטויות בפרהסיה, לא כן? אתה אמנם לא הלכת ובדקת אותי (הרי אולי אני משקר, בניסיונותי להכפיש את שכבת יא'), אך הרשה לי לספר לך שאם היית הולך היית מגלה עשרות הודעות בנוסח מטומטם, עילג ומעורר חשד שדיסלקציה היא מגפה מדבקת באיזור דה שליט. ככה זה כשרבים חושבים ששביתה בא מהמילה שיבוט, כמו שיבוט גנטי, או כשמשתמשים בסימני קריאה באופן שאיננו בריא לעיניים. זה שיש טיפשים בכל הארץ לא נותן לאף אחד לגיטימציה להיות טיפש. אני עומד מאחורי הדברים שכתבתי בפורום נוער מרצ. אם היית מתעמק יותר, אולי היית מוצא בין השורות את דעתי על כמה מן היאניקים גם בפורום השכן. אתה יכול להמשיך לצפות להתנצלות, באומרי את הדברים לא הכללתי שכן (כמו שכל גזען טוב יודע להגיד) כמה מחברי הטובים ביותר הם יאניקים, ואם לא מחברי הטובים אז לפחות אנשים שאני מעריך. אגב, אין כותבים פסיק לפני "ו" החיבור.

אני לא שומע, אני קורא.

אני משוכנע כי אין ברצונך להשמע אומר שטויות בפרהסיה, אך מסתבר שכנראה אתה פשוט לא מסוגל להמלט מדבר שכזה, תשתדל כמה שתשתדל.. אני בכל אופן, מאחל לך
בעניין הזה. בנוסף, גם אם נניח כי דברי האלוהים החיים שהמטרת עלינו נכונים, אז? אז מה? נכון, כמו בכל שכבה רגילה בארץ, יש לנו כמות מספקת של ילדים סתומים. אז? אני משוכנע כי גם אצלך בשכבה יש לא מעט כאלה. "זה שיש טיפשים בכל הארץ לא נותן לאף אחד לגיטמציה להיות טיפש"- הא?? גם זה שיש הרבה מנוער מרצ בארץ לא נותן לאף אחד לגיטמציה להודות בזה... לא? אז רק שתדע, שמה שאמרת על טיפשים, ומה שאמרתי על נוער מרצ, בדיוק אותו דבר, וגם נשמע באותו הלך רוח. (ושוב עניין השטויות חוזר לכאן...) במקום לתת קצת קרדיט, ולהגיד לנו "כל הכבוד" על זה שנלחמנו עבור משהו שנלקח מאיתנו, ובסופו של דבר השגנו אותו, אתה מבזבז את זמנך היקר, ונובר בתגובות של תלמידים בוואינט, ועוד סופר את כמות ההודעות שבהן יש טעויות?? אמנם אני לא יודע מה תחביבך, אבל גם אם אתה מקבל הנאה מזה, אל נא תבזבז אם את זמני לתגובות שאני נאלץ להגיב לך, על מנת לשמור על שמה של שכבתי, או אם את המקום בדף הפורום, כי אני משוכנע שהוא נועד למטרות קצת נעלות יותר מאשר הקצאת מקום לפלפוליך ותורתך בדבר שכבת י"א בדה שליט. אה ואגב, אני, כמוך, את הבגרות שלי בלשון כבר עברתי.... לכן, לא כל כך מעניין אותי איפה לשים פסיק ואיפה לשים ו"ו החיבור. לפחות לא כמו שאני בטוח שזה מעניין אותך, לאור רגישותך המוקצנת בטירוף לשגיאות כתיב....

למעלה