שביתה.

frieman

New member
באסה רצינית!!!!!!!!

יש לי להכין חיבור למחר ( להגשה!!!!!!!!!!!) ולא התחלתי..... ואין לי כוח בגרוש.....

עוד מישהו פה בשביתה כמוני???..

בלעעע..!!! אני משועממת לגמריייייייייייייי ראיתי אתמול לא נפסיק לצחוק.. עד הסוףף ונקרעתי לגמרי!! חוץ מהעובדה שכל אומן שני שם ירד על נשים!! בלע!! מפגרים!!
רועי לוי היה מלך כמו תמיד!
ואחר כך לא נרדמתי.. וקמתי ב- 9 וחצי בבוקר.. ואני לא עייפה!! ו.. אוףף.. מצעמם לי!!

מור86

New member
חחח לי מחר כנראה יש שביתה...

אני מעכו, ואנחנו שובתים חחח
(למרות שאני באה לסיים את הפרוייקט שלי בחשבונאות לתחרות דבילית ששולחים אותי...
אבל לא משנה...)

Flame17

New member
אני גם הייתי בשביתה..

מי יתן וירבו ימים כאלה.., היה משעמם אבל סבבה..

Flame17

New member
../images/Emo140.gifהיי אני תהילה..

די חדשה פה בפורום.. בכל אופן , אני מן הסתם בכיתה יב', גרה מטבריה ואממ זהו פחות או יותר.. וכנראה שעוד תראו אותי פה הרבה:)

frieman

New member
למה הלכתי ללמוד בגבעתיים!??!!!!!!!!

עיירית גבעתיים החליטה לא לשבות... על זה אומרים בני רחעב.... במקום ללמוד בקרית אונו הייתי חייב ללמוד בגבעתיים....... טיפש

Dafi the Mighty

New member
איך אני מתגעגעת להרגשת השיעמום...

אני רוצה שיהיה לי משעמם!!! אבל אין!!! כל הזמן יש מה לעשות...

Mister Matrix

New member
גם אני ראיתי אתמול לא נפסיק לצחוק

לא נפסיק לצחוק היה בהחלט אדיר וקורע.....אהבתי דווקא את שגיא פרידמן הוא נראה ממש חנון אידיוט כזה אבל שיחק אותה כ"כ אדיש ונתן קטעים אדירים, לא מפורסם אבל היה בין הטובים אתמול!

בהחלט אידיוט!!

לא הבנתי אם הוא בכוונה עושה את עצמו ככה דפוק או שזה אמיתי

Mister Matrix

New member
הוא שיחק אותה כ"כ אדיש

בחיים שלי לא ראיתי איש אדיש כמוהו אבל הוא היה קורע מצחוק ומאוד אהבתי!

Law Ho

New member
הוא עצבן אותי לאללה

לקחו איזה מישהו ממעון לאוטיסטים ואמרו לו לך תעשה סטנד אפ. אם הוא באמת אוטיסט אז אני אבליג. אם לא אז הוא ממש שמוק.

Law Ho

New member
היה קורעעעעעע

פשוט לא הפסקתי לצחוק. הכי הכי טוב היה שם אחד לקראת הסוף שירד על הרוסים וסיפר על שכן שלו ולדימיר. יש פה רוסים??? (כל הקהל: כןןןןן!!) "אז מי שומר בקניונים?" חחחחחחח ואז הוא התיל את הקטע עם ולדימיר... ובסוף הוא שואל "מה לא הבנת? אתה לא מדבר עברית?" זה היה כזה קורע... כל כך הרבצתי לספה.... ציפי שביט ועוד אחת אחרונה נראה לי, היו ממש על הפנים. היו מלא מלא שירדו על נשים שלא יודעות לנהוג.... זה היה נחמד אבל קצת טחנו את זה. רועי לוי - מלך... אין מה להגיד... מת עליו. אבל מה? הוא כל הזמן מספר את אותן הבדיחות. היה שם אחד ממש מאנייק שירד על איזו אחת לקראת הסוף. היא ממש התפתלה כמה דקות במקום שלה והוא פשוט לא הפסיק. איזה מאנייאק!!! בסך הכל היה ממש נחמד. אני רק לא מבין את כל השמנים האלה, סטנדפיסטים ששוקלים פי 2 ממני (ואני שוקל הרבה) ואז באים ויורדים על הבנות הדאבות בטלויזיה ובהופעה... מה זה? אין להם מראה בבית?

למעלה