שביתה?!?!?!

kedeman

New member
שביתה?!?!?!

לא שזה נפל שלי שהייונ מוכנים אבל בכל זאת שביתה דיי קשה הנמלים לא עובדים - לכן חומרי גלם נתקעים ולא מגיע אל המפעלים ומצד שני סחורה לא מגיעה מהמפעלים לייצוא דרך הים (רק דרך האוויר - וגם זה עד מתי?) עובדי הבנקים יפסיקו למלא כספומטים, תופסק אספקת הדלק ועוד כל מני דברים המטרה של השביתה היא לעזור לכולם, לעזור לחלשים אבל בעצם אני לא בטוח אם היא עושה יותר תועלת מנזק מפעלים שלא יוכלו לייצר וליצא יקרסו, העובדים יפוטרו והנה עוד מפעל שאת מה שהוא ייצר בארץ אנחנו נקנה מעכשיו מחו"ל לא יהיה לאנשים כסף זמין לא יהיה דלק, תוך כמה ימים כאלה של שביתה אנשים יפסיקו לנסוע לעבודה כי לא יהיה להם איך להגיע מן בלאגן כזה ובכל הבלאגן לא הצלחתי להבין בדיוק על מה בדיוק שובתים?? שמעתי את הכותרות הגדולות, קיצוצים, פגיעה בשכבות החלשות, מלחמה כדי להישרד אבל אם תשאלו אותי מה הסיבה לשביתה? אני לא ממש יכול לומר, זה לא ברור לי... בכל אופן אצלי בבית ספר מחר מתחילים ללמוד בשעה שניה

taltoolit

New member
זה הולך ככה

כרגע הבגדול של השביתה הזאת זה על הנושא של הפנסיה שרוצים שזה יהיה רק מגיל 67 וגם מקצצים להם וזה ממש אבסורד בנאדם בגיל 67 זקוק כבר לחופש הזה, וזה גם לא מאפשר קליטה של עובדים חדשים שיוכלים להיות רעננים יותר תרתי משמע ולעשות את העבודה אולי לא באותו ניסיון אבל עם יותר מרץ מאשר בן בן 67 שחושב רק על לעוף מהמקום עבודה. ובכלל לדעית כל התוכניות הזאת היא טעות אחת גדולה צריך לקצץ בהדרגה וגם במקומות הנכונים ברור שכל קיצוץ הוא לא תמיד נוח לכל אחד אבל להוריד לזקנים זה אנשים שאוטוטו נפרדים מהעולם אז שיפרדו ממנו יפה, ולנכים ואוי לא יודעת ביבי הזה לדעתי אידיוט ואני רק מקווה שבעוד כמה שנים שניהיה אמורים לראות את התוצאות של כל השינויים האלה זה באמת יעשה משהו כי עם כל הקיצוצים האלה אני לא רואה איך המצב פה משתפר. יאלללה חברים יהיה טוב!!! לפחות לא לומדים שעה :)

הכל כאן טעויות טפשיות וכנגד-

קטנוניות אני בכל אופן מקווה שמחר לא תהיה שביתה.. כי סבא וסבתא אמורים לחזור מחו"ל.. ואני מתגעגעת שביתות של ההסעות לא אומרות לי כלום- כי אני הולכת ברגל אז לא יוציאו אותי מזה בשלום

rinani

New member
אוף כל כך מעצבן!

טוב שלא כל שני וחמישי מתחילים לשבות זה ממש מעצבן! הרי זה בסך הכל פוגע בהם לא רק אנחנו סובלים מהשביתות אז למה???? לי אישית לא איכפת שיהיה שביתה בבציפר אבל אם תהיה שביתה אז זה יהיה פשוט בהכל איך אפשר לחיות ככה... ויש לי שאלה באמת ניראה לכם שפרץ(שכחתי את שמו לשניה אז תסלחו לי) יכול לחיות בלי דלק וחשמל איך הוא מתכוון לנסוע לפגישות של המ"ומ ברגל??? ואיך הוא מתכוון להיות בערב בלי חשמל מה אנחנו חיים בתקופת האדם הקדמון... ולעוד שאלה שמעסיקה אותי אותנו כל החיים מנסים ללמד כשאנחנו בוגרים לא להתנהג כמו ילדים קטנים נכון? כל ילד קטן שרוצה משהו ולא מרשים לא מתחיל להתבכיין נכון אז למה כביכול אלה בהסתדרות מתנהגים כמו ילדים קטנים ועל כל מה שקורה מתבכיינים שנותנים להם אצבע הם לוקחים את כל היד אני פשוט לא מבינה איך???? סליחה שזה טיפה ארוך ואולי אתם לא מבינים אותי אבל זאת דעתי!

taltoolit

New member
חחח עמיר פרץץ...

אבל תראי אולי מתנהגים כמו ילדים קטנים וברור שזה יהיה קשה ויפגע בכולם אבל זה הדרך היחידה שהאוצר מבין בכוח, הרי המשא ומתן הזה יכו להמשך חודשים אבל ביינתי םבכנסת מזיזים עייניים ורוצים שכל התוכנית הכלכלית המטומטמת הזאת תצא לפועל!!! אז אולי כרגע זה ספציפי על הפנסיה שזה אולי נראה קצת לא מוצדק לאור כל מה שהולך לקרות בשביתה הזאת אבל בסה"כ מדובר בעתיד של כולם הרי באמת אין היגיון שבנאדם בן 67 יעבוד במקום אנשים צעירים שמחפשים עבודה ויכנסו ויתפקדו הרבה יותר מבנאדם שכבר עייף מהעבודה ועוד מקצצים בפנסייה אז ממה האנשים האלה יחיו אם זה מקור פרנסה עיקרי? בכלל אני חושבת שכל התוכניות הזאת עקומה ברור שאף קיצוץ לא יהיה נוח לאפחד אבל הכל צריך להעשות בהדרגה לפחות חלקית לא הגיוני שתוך חודש מקצצים למשפחות חד הוריות או לזקנים חצי קיצבה או לנכים הרי לאנשים האלה אין מה לעשות הם חיים על הקצבאות האלה אז מה שיקרה פה זה לא שום רווחים המצב ידרדר יותר אולי אפילו העוני יגבר יותר בגלל זה באיזשהו מקום השביתה הזאת היא דרך להראות שלא מסכימים עם התוכניות כי בדבורים רגילים האוצר המטומטם כנראה לא מבין. סליחה על האורך גם אני התחלתי לאבד את עצמי ... :)

kedeman

New member
אולי יש לזה סיבה...

לא יודע וזאת בדיוק הבעיה הם משביתים גם אותי ואני לא יודע למה!!! בינתיים צו בית משפט לא מאפשר להתחיל את השביתה אני יודע שזה נשמע נורא חנוני מה שאני אומר אבל אני מעדיף כרגע לא לשבות אני מעדיף לקחת את השנה הזאת ולסיים אותה ואין לי כוח להשלים או לעשות אחר כך מליון ימים מרוכזים

למעלה