שביתה

אצלי זה ככה

רק המורה למתמטיקה היא מההסתדרות. אז יש לנו מתמטיקה שלוש פעמים בשבוע, שעתיים בכל יום. זה דווקא לא נורא וזה די טוב, אנחנו מתקדמים בחומר ונגיע מוכנים לבגרות השנה
חוצמזה אני לא עושה עוד משו מועיל. סתם בבית. ואין עבודה.

מממ

בעיקרון חצי בצפר הסתדרות וחצי ארגון. אני אמורה ללמוד רק לשון והיסטוריה. אבל בגלל שכל המחנכות של שכבת י' שובתות, ויש בלאגן מטורף בשכבה החליטו להשבית את הלימודים במלואם לכל שכבת י'. חוץ מזה וועד ההורים של הבצפר החליט להשבית את הלימודים. אז גם החטיבה וגם התיכון שובתים מלא. ככה שאני מושבתת מכל הכיוונים.

DEANC

New member
שביתה חלקית, אבל...

בעיקרון אני אמור ללמוד רק ערבית, פיזיקה, ביולוגיה וספורט מוגבר, בפועל? * המורה בספורט מוגבר עברה ניתוח ברגל ולא יכולה להגיע לשיעורים. * הגעתי לסיכום עם המורה לביולוגיה שאני לא רצטרך להגיע לשיעורים בגלל שאני כבר יודע את החומר. * לפיזיקה לא יצא לי להגיע בזמן האחרון וגם מחר לא אגיע למרות שהמורה מלמדת חומר חדש ורושמת שמות. * בקשר לערבית...אני משתדל להגיע לשיעורים רק כדי להתחנף למורה בשביל שתיקח אותי לגדנ"ע, אני לא משתתף בשיעורים בכל מקרה מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע ערבית. ככה שבעיקרון לא יוצא לי להגיע לבית הספר, הרבה.

DelbariX

New member
יש לנו שיעורי אזרחות וספרות

פחות או יותר שני המקצועות הכי פחות חשובים לי בבצפר, אבל מילא

linoy61

New member
שביתה חלקית =\\

(חלק מהמורים בשביתה) ורוב הזמן אני סתם בבית...

שביתה? איזו שביתה?

את מה שלי יש אני ממש לא מגדיר שביתה. חלק מאוד גדול מהמורים שלי הבסתדרות ככה שיש לי מלא שיעורים. אני לומד 18 שעות בשבוע!!! ביום חמישי אני אפילו לומד את מתשע עד שתיים ורבע
אבל מה שטוב זה שאין מתמטיקה

18 שעות זה לא הרבה

אצלי כשאין שביתה אני לומדת הרבה יותר שעות.. ושתיים ורבע.. הלוואי!! יש לי ימים של ארבע!! זה מזה סיוט...
ואצלי דווקא מה שיש זה מטמתיקה....איכככככ ~~~~~שונאת תמיקצוע הזהההההה
~~~~~~

גם אני כשאין שביתה לומד הרבה יותר

התכוונתי בשביתה, 18 שעות בשבוע בזמן שביתה זה נחשב הרבה.

אההה אוקיי צודק בהחלט מצטערת

אבל אתה יכול לקחת את זה גם בסבבה תחשוב על זה שכשכולם יקרעו את עצמם להשלים את כל החומר לך יהיה הרבה יותר קל

למעלה