שביתה

שביתה

היי כולםםם תגידו, למי פה יש שביתה??? כל המורים שלכם שובתים או שיש חלק שלא?אתם משלימים לבד ת'חומר בבית או סתם מורחים תזמן?

המממ../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

אצלנו כולם שובתים חוץ מהמורה להסטוריה שהוא לא בארגון ולא בהסתדרות, ככה שבימי שני אני לומדת שעתיים.. אבל זה הכל

Meitarii

New member
אממ..

אצלנו כל אחד הולך רק לשעות של ההסתדרות.. במקרה שלי זה רק ספורט
ונותנים לנו מידי פעם שיעורים באתר ביצפר..

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאצלנו חלק מהמורים שובתים

אבל מועצת התלמידים אירגנה שביתת תלמידים, ככה שאפשר להשאר בבית בלי לדאוג שירדו מנות

Miss RockRose

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo211.gifנשמע כאילו אנחנו סוחרי סמים../images/Emo6.gif

יירדו מנותXDDDDDDD

אצלנו ההסתדרות לא שובתים ומבחינתי זה אומר...

שאני באה לבצפר רק ביום רביעי,לשעתיים אנגליתD: [אמור להיות גם בחמישי אבל למורה זה לא נוח אז היא מבטלת כל פעם
] ת'אמת שזה נחמד לבוא מדיי פעם...אתם יודעים,לזכור איך נראה בצפרD: כבר כמעט ושכחתי איפה נמצאת הכיתה שלי
נמנמ ואני לא משלימה חומר בבית
זה כאילו,אני רוצה-אבל אין לי כוחות לזה... אני חושבת "יאללה שיר,היום נלמד" ואז-"טוב,אפשר גם מחר..."

mmoorraann1

New member
../images/Emo4.gif

אצלנו בתחילת השביתה למדנו עם המורים של ההיסתדרות ואז כל המערכת התבלגנה אז כולם שובתים ויש לי מורה פרטית לאנגלית ומתמטיקה....

Sunshine41

New member
יש לי שביתה

אבל יש לי שיעור היסטוריה פעם בשבוע ואני לא הולכת... הבנתי שאף אחד מהכיתה שלי לא הלך גם ככה... חוץ מזה שניסיתי ללכת פעמיים אבל לא קמתי (זה היה מ- 1 עד 2 או משהו כזה)

abs7

New member
יש לי שביתה

כל המורים שובתים ואני לא עושה כלום חוץ מלבלות .. חח

אני באה ביום רביעי

לשעתיים מטמתיקה.. חשבתי שאנחנו היחידים שבאים לשעות מסוייימות... ונכון שאסור למורים לתת לנו חומר לילמוד בבית אם הם מאירגון?.. אגב אני שירה,חדשה פה.אם תגידו מי אתם זה יהיה חמוד : )

למעלה