שביתה!

כמובן שבעד../images/Emo219.gif

אפילו אם זה הורס ת'לימודים וכל זה,לא הייתי מתנגדת לשביתה היום כי רציתי לברוח ממתמט'. אבל ניצלתי,אז לא אכפת לי כ"כ XD.

hilonet14

New member
לנו לא הייתה שביתה

כי אנחנו הסתדרות המורים =[[ אבל תמיד כיף שיש שביתה.. בכיתות היותר מאוחרות זה פחות טוב כי אז צריך לבוא בחופשת ולהשלים.. ככה שזה מיותר.. בינתיים זה כיף!

Miss Menta

New member
בעד, אבל לא רק כי לא בא לי בצפר.

כמובן שלא בא לי בצפר, אבל לפי מה שקראתי השביצה צודקת בהחלט. :)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהממ

אם הייתי בתיכון אז נגד, כי נכון שכיך שמאריכים ת'חופש והכל, אבל יש מלא בגרויות והם צריכים לעשות מתכונות וחזרות וזה סתם הורס להם :\ כרגע אני בחטיבה, אז ככה שאני ממש בעד :)

anna the best

New member
ברור שבעד!!!!!!!!!

אבל מצד שני אני בכיתה י', ובתיכון כבר יש בגרויות, אז זה פוגע בעיקר בתלמידים הדבר הזה. אבל אני עדיין באופן כללי כן בעד, כי: א. המורים ממש צודקים בטענות שלהם ב. סה"כ זה די נחמד מצידם להאריך לנו ת'חופש פסח.....
ג. אולי אם תיהיה שביתה אז משרד החינוך יבין סוף סוף שאי אפשר להמשיך ככה, ויוסיף תקציב לחינוך ויעלה את שכר המורים. אגב, מחר יש שביתה או לא????????

הי, נועם, היה לך ניק אחר קודם, או ש

שאת עוד אחת מהחדשים עם המוח שהתייבש מהמצות? [ע"ע- שרשור עוף לפסח ><]

בעדדדדדד../images/Emo45.gif

אני בעד שלא יהיה בכלל בצפר
.. חח אבל רצינות .. מצד אחד אני בעד כי אני לא אוהבת ללמוד אבל מצד שני אני נגד כי אני רוצה לסיים כבר עם הבגרויות האלה .. ואם תהיה שביתה אז אני לא יודעת מה יהיה עם הבגרויות ..

Brombit

New member
אני מניחה שאני בעד... ../images/Emo115.gif

אני יודעת שבתיכון זה מפריע כי מפסידים חומר ואח"כ חייבים להשלים, אבל אני לא כל כך מודעת לזה ואני תמיד שמחה שיש שביתה...

../images/Emo210.gifבעד..:]

אבל אם הייתי בתיכון אז בטח הייתי נגד בגלל כל הבגרויות וזה..

למעלה