שביתה מחר- יש/אין ?

HeNoOsH

New member
שביתה מחר- יש/אין ?

המועצת תלמידים עברה אצלנו היום בכיתות והודיעה לנו שמחר ב12 מסיימים ללמוד, בסוף השיעור הודיעו שלומדים רגיל כי אין אישור של משרד החינוך. עכשיו קראתי שיש שביתה..לא יודעת אם זה מאושר.. קיצר אין לי מושג אם יש בטוח או שאין..וזה יהיה כ"כ טוב אם כן תהיה שביתה כי בדיוק בשעה הזאת יש לי מבחן שלא התחלתי ללמוד אליו ו3 שעות ראשונות יש לי הרצאה אז אני אוכל כבר להישאר בבית.. מישהו פה יודע בטוח אם יש או אין?

תראי,

זה ברור מאליו שמשרד החינוך לא רוצה שיהיה שביתה אחרי הכל, למשרד החינוך לא איכפת מהקיצוץ. הבית ספר שלך כפוף למשרד החינוך ולכן המורים שלכם גם יורו לכם ללמוד הקטע הוא שזו מחאה של תלמידים אנחנו מפגינים נגד המערכת. נגד משרד החינוך.(יותר נכון נגד התקציבים שהוקצבו לה.) ככה שאנחנו צריכים להיות אלה שקובעים שיש שביתה..הבינות?

HeNoOsH

New member
חחח אני יודעת

זהו שגם לי זה היה מאוד מוזר כי הרכזת של השכבה נכנסה לכיתה אחרי שהודיעו לנו שיש שביתה ואמרה שאין אישור...חח לכי תביני אותה.. בכל מקרה אני החלטתי לעשות לעצמי שביתה..לא הולכת מחר =]

nemo the great

New member
אם ככה.. ../images/Emo66.gif

יש שביתה
חעחעחע KIDS RULS

lover boy6

New member
לי אין שביתה וזה מזל ..

אני אוהב ללמוד בבצפר שלי זה ממש מצחיק! (אני מוזר כי פעם שנאתי לימודים חבל על הזמן...)

suti

New member
גם לי אין שביתה וזה מזל

כי ככה אני לא מפסידה אנגלית. מי שצריך להבין יבין. סליחה על הציניות

פימקי

New member
יש :))

אני מסיימת ב-10 וחצי כי התבטל לי שיעור ואם המורה לערבית תמשיך לחלות (לא יפה להגיד, אבל בבקשה שתהיה חולה ותשאר עוד יום בבית) אני יכולה בנחת להשלים שעות שינה בבית :))

מה מה מה מההההה

אז מי שרוצה שובת ומי שלא נשאר כמו חרא ללמוד? מזה השיט הזה. או שביתה או לא שביתה. תחליטו]:

זו מחאה של התלמידים,

ורק שלהם. אני מניחה שלא יהיה אישור. דרך אגב, לא מדובר על שביתה אלא על סיום הלימודים ב-12.

למעלה