שביתה בB&B??

Mikel20

New member
שביתה בB&B??

לא רק אצלנו שובתים, לפי הכתבה, כל התסריטאים בהוליווד מאיימים לפתוח בשביתה החל מחודש הבא אם לא יסדירו את הזכויות שלהם בסדרות אותן הם כותבים.. ההשפעה העיקרית והמיידית תיהיה על סדרות היום (כמו היפים) והלייט-נייטים שדורשים כתיבה יום-יומית... לדעתי אין מצב שזה יקרה, אבל זאת אמריקה, לכו תדעו
ספציפית לגבי התסריטאים של היפים, לא הייתי משלם להם גרוש על הזבל שהם מאכילים אותנו, הייתי מפטר את כולם ומביא כאלו שבאמת יודעים לכתוב.

sashkashurik

New member
כן, מדברים על שביתה בהוליווד.

אישית, הייתי מבטלת את כל הסדרות וחוזרת לימי ערוץ אחד אבל איכותי בלי כל החרא! אתמול באתי הביתה עם ילד עייף, והוא מאוד רצה על הידיים, אז לקחתי אותו, התיישבתי מול הטלויזיה ועד שהוא נרדם, ניסיתי לראות משהו. באמת, מכל ה50 הערוצים שיש לנו (או משהו כזה) לא מצאתי כלום, כלום!!!! לראות וזה במשך חצי שעה לפחות!!!!!!!!!

Yaki J

New member
כן, השביתה גדולה

מן הסתם העיתונים מתרכזים יותר בפריים טיים ופחות במה יקרה בסבוניות, אבל אם אכן השביתה תפרוץ (ועושה רושם שהיא תפרוץ) אפשר יהיה להגיד להתראות ללפחות עוד שתיים - שלוש סבוניות שלא יתאוששו מההפסקה (הפתרון המהיר לשביתה יהיה שיבוץ טוק שואים ותוכניות ריאליטי). זו לא תהיה הפעם הראשונה, כבר ב88 היתה שביתה ומי שישם לב יראה שהיפים הפיקו אז משהו כמו 100-150 פרקים פחות (העונה הכי קצרה שלהם).

למעלה