שביתה בבתי הספר!!!!!!!!!!!!!......

cheosoda

New member
שביתה בבתי הספר!!!!!!!!!!!!!......

|הדגשמחר: שביתה במערכת החינוך, פרט למוסדות החינוך המיוחד מטה המאבק של ראשי הרשויות המקומיות התכנס הערב, לקראת השבתת הלימודים מחר. "זהו רגע עצוב", אמר ראש עיריית ת"א. במשרד החינוך מתגבשת החלטה להורות על השבתת הלימודים. שרת החינוך: "לא אוכל לשאת באחריות לביטחון התלמידים" רענן בן צור ואילן מרסיאנו מטה המאבק של הרשויות המקומיות החליט הערב (ב') להשבית מחר את מערכת החינוך, למעט החינוך המיוחד - שם הלימודים יתקיימו כסדרם עד ליום חמישי. אז צפוייה השביתה להקיף גם את מוסדות החינוך המיוחד. ראש עיריית תל-אביב, רון חולדאי, אמר כי ראשי הרשויות החליטו שלא לפגוע בחינוך המיוחד, לאחר פנייתו של נשיא המדינה. יו"ר מרכז השלטון, עדי אלדר אמר: "הבעיה המרכזית שלנו היא שאין לנו מאיפה לממן את ממשלת ישראל. אי אפשר שהאחריות תיפול על הרשויות מבלי לקבל תקציב". יו"ר איגוד מנהלי המחלקות לחינוך ברשויות המקומיות, אבי קמינסקי, העריך הערב, שכל מוסדות החינוך הרגילים, יהיו סגורים מחר: "לטעמי, ההורים צריכים להבין שמוסדות החינוך סגורים. המאבטחים שכפופים לרשויות המקומיות, לא יגיעו לעבודתם, ולא יהיה ניתן להציב במקומם כל מאבטח אחר שלא עבר הכשרה ולא כפוף לרשות". קמינסקי הוסיף: "לא נאפשר שהורים או דודות יחליפו את המאבטחים. לגבי גני הילדים, אנחנו לא יכולים להתנגד לכך שהורים יחליפו את הסייעות השובתות ויעבדו בגנים יחד עם הגננות". חולדאי: זהו ערב שמח מאוד "זה ערב עצוב. מערכת החינוך תושבת", אמר הערב חולדאי, בפתיחת הדיון של ראשי הרשויות המקומיות. "עד לרגע זה לא זומנו לפגישה לדיון בבעיה שנקראת מימון מערכת החינוך. "התחיל ניסיון לפצל את האחדות של ראשי הערים. יושבים פה אנשי ליכוד, שינוי, עבודה, והבעיה היא עקרונית ורצינית. עד עכשיו לא קיבלנו הזמנה לפגישה. בתי הספר מבחינתנו יהיו סגורים מחר, וממשלת ישראל לוקחת אחריות על מערכת החינוך במקומנו". חולדאי הוסיף כי שמע פרסומים על פגישה שאמורה להתקיים בין מרכז השלטון המקומי לבין משרד האוצר ומשרד החינוך, אך אמר כי לא התקבלה הזמנה רשמית. לבנת: ללא מאבטחים - אין לימודים מוקדם יותר הודיעה שרת החינוך, לימור לבנת, כי הלימודים בבתי הספר לא יתקיימו , אם לא יחזרו בהם ראשי הרשויות מכוונתם להשבית את שירותי האבטחה. לפי שעה, טרם יצאה הודעה רשמית של משרד החינוך בעניין. לבנת שוחחה אחר הצהריים עם יו"ר מרכז השלטון המקומי, עדי אלדר, וביקשה ממנו לדחות את השבתת הלימודים עד למחר ב-11:00, מועד הפגישה הצפויה עם שר האוצר, בנימין נתניהו. בכך ביקשה לבנת למצות את כל הדרכים למניעת השביתה. השרה פנתה למפכ"ל המשטרה, והמשטרה נתנה הוראה לקב"טים להורות למאבטחים להגיע לבתי הספר. למרות הודעת המשטרה, הודיע המרכז לשלטון מקומי כי לא יהיו מאבטחים בבתי הספר. לנוכח זאת החליטה השרה כי אינה יכולה לקחת אחריות לביטחונם של התלמידים. מהערב ייפתח חדר מצב במשרד החינוך. במשרד החינוך מתכוונים להורות לפתוח את הגנים, במקומות שבהם הורים יסייעו לגננות, אך לפי שעה לא התקבלה החלטה סופית בעניין זה. ראשי הרשויות: לבנת הצטרפה למאבק בעקבות החלטת השרה לבנת אמרו במרכז השלטון המקומי: "אנחנו שמחים ששרת החינוך מצטרפת למאבק של הרשויות המקומיות בישראל, ונוטלת לידיה את האחריות על מערכת החינוך בישראל". משרד האוצר ביטל אחר הצהריים את הפגישה שתוכננה להיערך הערב בין שר האוצר, בנימין נתניהו, לבין ראשי השלטון המקומי, בניסיון למנוע את השביתה המתוכננת. במשרד האוצר האשימו כי "בשעה שמקצצים בכל תקציבי משרדי הממשלה, פועלים ראשי הרשויות על גבם של התלמידים בשל אינטרסים זרים ובוחרים להשבית את מערכת החינוך". ממרכז השלטון המקומי טרם נמסרה תגובה לטענות האוצר.

Lorelai

New member
אתה רק ממשיך לתת לי סיבות לחסום

אותך. מילא- תשרשר!

cheosoda

New member
דבר ראשון : אנ'לא מדבר איתך,ודבר...

שני : אני יודע מה התקנון ואת לא יכולה להעיף אותי על זה שאני פותח הודעה~!!!!!! ודי נימאס כבר אני ממש רוצה שמישהו יתלונן עליך למנהלים של תפוז (כן בטח ההודעה הזאת תימחק זה קבר רגיל בפורום הזה)

cheosoda

New member
טוב מה אני עושה אני בכלל לא....

מדבר איתך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ילה בייייייייייייי!!!!!!!!!

cheosoda

New member
אה ועוד משהו..!!!!!

למה את לא עונה במסרים אני יגישד לך כי את יודעת שאני צודק ואיזה סיבה מטומטמת להעיף מהפורום "פגעת ברגשותי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |צחוק גדול|

Lorelai

New member
אףףף טיפה של רצינות לא הייתה שם

ולמה אני לא עונה במסרים? כי לא חשוב מה אני אגיד אתה אף פעם לא תסכים איתי.. אז אפילו לא ניסיתי.

Heavy Thought

New member
אין לימודים ואין לימודים

ואין לימודים ואין לימודים :)) אגב, בן שלום, החתימה שלך - הכי מגניבה בעולם!! מעניין מאיפה ההשראה...

למעלה