Middle Class Rut
New member
שבירת שיגרה
שלום חברים
בימים אלה באה אליי ההרגשה שאני צריך שינוי
מעבר מפה לתקופה...
לא לחוץ לי מתי זה יקרה, רק שיקרה בתקופה הקרובה (שנה מעכשיו לכל היותר..)
אני בעל תואר במדעי המחשב ומתעסק בתחום תכף כבר שנתיים...
יש לי כמה אופציות שחשבתי עליהן:
1-מציאת עבודה במקום זר (גרמניה,ארה"ב,קנדה או אוסטרליה).
2-למידת תואר שני בגרמניה.
בשיחה עם חבר שהולך לעשות שם (גרמניה) תואר שני, הוא אמר לי שצריך לעשות איזשהו מבחן באנגלית. משהו שעולה איזה 200 דולר והוא איזה 4 שעות.
אני לא הבנתי אבל אם המבחן הזה הוא חובה לכל אחד שרוצה ללמוד תואר שני או שאולי זה חובה לתואר שהוא רוצה ללמוד (מדעי המחשב).
אני פתוח לכל הצעה של תואר כל עוד הוא באנגלית והמחיר שלו נע בין חינם למחיר סימלי.
אז מה שאני שואל ומבקש זה ככה :
1-האם אני מחוייב במבחן הזה? הוא כזה לזה Tofel או משהו כזה.
2-האם אני פשוט יכול למצוא עבודה בגרמניה בתחום שלי? למרות שיש לי רק דרכון ישראלי.
3-אם 2 זאת משימה די קשה, אז האם יש תארים שניים שאני יכול להתקבל אליהם והם לא קשורה לתחום שלי? מדעי המחשב...
אני טס לגרמניה לכמעט חודש בספטמבר ואחת המטרות שלי היא לרחרח מסביב ולבדוק אופציות.
תודה רבה ושבת שלום.
שלום חברים
בימים אלה באה אליי ההרגשה שאני צריך שינוי
מעבר מפה לתקופה...
לא לחוץ לי מתי זה יקרה, רק שיקרה בתקופה הקרובה (שנה מעכשיו לכל היותר..)
אני בעל תואר במדעי המחשב ומתעסק בתחום תכף כבר שנתיים...
יש לי כמה אופציות שחשבתי עליהן:
1-מציאת עבודה במקום זר (גרמניה,ארה"ב,קנדה או אוסטרליה).
2-למידת תואר שני בגרמניה.
בשיחה עם חבר שהולך לעשות שם (גרמניה) תואר שני, הוא אמר לי שצריך לעשות איזשהו מבחן באנגלית. משהו שעולה איזה 200 דולר והוא איזה 4 שעות.
אני לא הבנתי אבל אם המבחן הזה הוא חובה לכל אחד שרוצה ללמוד תואר שני או שאולי זה חובה לתואר שהוא רוצה ללמוד (מדעי המחשב).
אני פתוח לכל הצעה של תואר כל עוד הוא באנגלית והמחיר שלו נע בין חינם למחיר סימלי.
אז מה שאני שואל ומבקש זה ככה :
1-האם אני מחוייב במבחן הזה? הוא כזה לזה Tofel או משהו כזה.
2-האם אני פשוט יכול למצוא עבודה בגרמניה בתחום שלי? למרות שיש לי רק דרכון ישראלי.
3-אם 2 זאת משימה די קשה, אז האם יש תארים שניים שאני יכול להתקבל אליהם והם לא קשורה לתחום שלי? מדעי המחשב...
אני טס לגרמניה לכמעט חודש בספטמבר ואחת המטרות שלי היא לרחרח מסביב ולבדוק אופציות.
תודה רבה ושבת שלום.