שבירת לב ראשונה

ינואר15

New member
שבירת לב ראשונה

היי אז אני בת 16 לא יודעת כלום על זוגיות, ילדה תמימה שרק ניסתה את מזלה העלוב.. , אז וואו בחיים לא ידעתי מזה ששוברים לך את הלב לרסיסים כאלה קטנים אני פשוט מרגישה כל כך מפורקת אני לא יודעת איך לאסוף את עצמי ולהוציא את הפאקינג בן אדם הבן זונה הזה מה ראש שלי הוא תמיד שם בכל מקום, חשבתי שזה יהיה משהוא מיוחד לא עוד בלוף או סטוץ... אז אני יתחיל הכל מהתחלה.פגשתי אותו בתחילת השנה(אגב בן 20) ולא ממש דיברנו כי גם הייתה לו חברה ו בכללי אותו ערב פגע בי ברמות בביטחון העצמי כי אף אחד לא שם עליי וקיבלתי את קאפת חיי, שזה סיפור אחר אבל בסדר יצאתי ממנו כמו גדולה בכוחות עצמי. אז בקיצור שחכתי ממנו באמת לא העלתי בדעתי שאני בכלל יראה אותו או שבכלל ידבר איתי , אבל מה בסוף הכל התהפך והכרתי אותו באיזה אפליקציה... הוא לא הפסיק להחמיא לי והוא תמיד היה ישיר איתי שאל מה שלומי ופאקינג התעניין בי ששום בן אדם לא עשה את זה לפני כן ,ונ.ב הוא היה ממש הטעם שלי, אני גם נמשכת לגדולים אז בכלל. אז הגיע יום אחד שממש הייתי עצובה ואז הוא שאל אותי עם באלי לשבת איתו ועם חבר שלו וכמובן שהתרגשתי ברמות כמו ילדה כיתה א ובאתי אליו ישבנו דיברנו אבל בכל זאת הייתי מאוד סגורה שתינו עישנו צחקנו הכל היה טוב הוא ליווה אותי לבית הרים אותי דיבר איתי על דברים אישיים נתן לי הרבה תקוות לאחר מכן כל השיחות שלנו היו טובות הוא היה רומז רמזים שנשאר ביחד והוא רוצה את זה כקשר רציני, האמנתי הוא נתן לי להרגיש משהו שבחיים קלי לא הרגשתי ביום השני נפגשנו ומפה לשם התנשקנו הוא נגע בי שאל אותי עם הכל בסדר והוא לא מגזים הוא אמר לי שנשכב רק אחרי הרבה זמן הוא פשוט נתן לי להאמין... שבוע לאחר מכן דיברנו פחות אבל עדיין הרגשתי את החיבור. נסעתי לטיול שנתי כמובן שבאותו זמן הוא ישב עם חברים שלו ואז הוא דיבר איתם על האקסית שלו שאין לי מושג מי זו ואיך היא פגע בו כ"כ, אחרי שחזרתי מהטיול שנתי הרגשתי שמשהוא מסריח ויום אחרי זה קבענו להיפגש ולדבר דוגרי אז במקום לבוא ולהגיד לי את זה בפנים כמו בן אדם הגון הוא שולח לי הודעה לפני היציאה הוא כתב לי שהוא חשב עלזה מלאה ושעוברים עליו דברים והוא לא בנוי כרגע לקשר שכל הזמן הזה הוא אמר לי שכן ואז שאלתי אותו למה לא אמרתה לי את זה לפני זה והוא אמר שהוא חשב שהוא היתגבר עלייה אבל לא באמת... הוא אמר שנשאר ידידים וכמובן שזה שקר אחד גדול הוא כל הזמן הזכיר לי שהוא לא רודף אחרי אף אחת והוא שיקר הוא רק הטיף לי כל הזמן כמה הוא הגון, אני למדתי מהטעיות שלי.. אבל אני לא מצליחה להתגבר כואב לי הבן אדם נתן לי את הציפיות עם הוא לא היה מזיין בשכל כל כך הרבה על הזוגיות הפורחת שהוא רוצה שיהיה לנו נשבעת שהייתי נפגעת פחות הוא לא יוצא לי מהראש ולא משנה מה אני מנסה לעשות אני מפחדת שיקח לי הרבה זמן להתגבר עליו כי אני יתגבר בסופו של דבר והמשפט שמאוד מפחיד אותי של "הזמן יעשה את שלו " פשוט חונק אותי מבפנים....

שלום

אז היה קשר יפה ונהנית ממנו, אבל בסוף זה לא הצליח. ידוע שקשה להתמודד עם פרידות, אבל רגשות משתנים וקשה לחזות התנהגות של אנשים. את מצדך השקיעי היטב בקשרים ותני חיבה ואהבה כדי שיצליחו, ונקווה שהקשר הבא יצליח יותר.
&nbsp

למעלה