שביל מסוכן

dror me

New member
שביל מסוכן

לאחרונה סומן נתיב חדש של שביל ישראל על חופי הרצליה, אבל השביל הזה עובר במקום מסוכן שאסור למעבר, המשך הסיפור במאמר שכתבתי. מקרה זה מביא אותי לתוהות האם לגופי שמירת הטבע בארץ באמת איכפת מחייהם של המטיילים? למאמר שלי על השביל המסוכן... תודה, דרור

*neta*

New member
באחת מן התגובות הם אומרים שהם ישנו

את השלט האוסר מעבר לשלט המתריע על הסכנה, ואם עדיין יש מפולות במקום אז למה לשנות את השלט?

dror me

New member
כיסוי תחת ../images/Emo29.gif

אולי את עוד צעירה וטרם נתקלת במושג הזה, זאת מדיניות שחביבה על אנשי השלטון והפקידות הציבורית להסיר מהם כל אחריות, שבמקרה אסון הם יצאו נקיים. לדעתי הם ישמו שלט ש"ימנה" כל מטייל לגיאולוג והוא יהיה צריך לקחת החלטות "מקצועיות" איזה מצוק מסוכן ואיזה לא! אגב אתמול הלכתי לאורך החוף וגילתי להפתעתי מפולת גדולה חדשה(שמגיעה עד קו המים) מהשבוע האחרון, במצוק שנמצא בין ישוב הווילות ארסוף לבין שמורת הטבע חוף השרון, 3ק"מ צפונית לאפולוניה. גם כאן מדובר במצוק שנציב ב90 מעלות לחוף, והמפולת קרתה באמצע הקיץ, שני מטר ממוט הסימון של "שביל ישראל", אני משער שהפעם במזל לא נפגעו אנשים! תודה, דרור

*neta*

New member
יצא לי כבר להתקל במושג זה כמה

פעמים.. ושאלה אחרת לא קשורה..אתה מטייל לבד בכל החופים המרוחקים באיזור של מפולות? כי אם חס וחלילה יקרה משהו..

dror me

New member
תודה שאת חוששת לחיי ../images/Emo13.gif

את צודקת, אני מודע לסכנה, אני מכיר הכרות "אינטימית" את הצוקים ויודע איזה צוק מסוכן ואיזה פחות ואני לא יושב מתחת לצוקים המסוכנים. אני לוקח את כל האחריות על עצמי, ויכול להיות שיום אחד לא יהיה לי מזל, אבל מכאן עד להמליץ למטיילים ע"י שביל רשמי לעבור במקום המרחק גדול. שביל כזה ימשך מטיילים כל השנה גם בעונת המפולת, ינואר-אפריל. תודה, דרור

למעלה