שביל הזהב

r e d head

New member
שביל הזהב

בתפקידי הנוכחי כ"מחפשת"…..(בגרשיים- כי הבנתי לאחרונה שיש לי בעיית אגו רצינית להגדיר את עצמי כמחפשת) אגב, יש גם צדדים חיוביים בחיפושים….הרגשה מאוד מחוזרת לקבל על הבוקר שתי שיחות טלפון ואימייל, גם קצת מבלבל להשתלט על הכל ביחד. שמתי לב לכך שיש גברים שמתייחסים להכרות בקלילות ובהומור ויש גברים שמהשיחה הראשונה ואפילו קודם בהודעה שלהם מגדירים את הכוונות שלהם באופן מפורש "מחפשים קשר רציני" מוכנים לפרק ב´ וכד´. שמתי לב ( נוסף), לכך, שיש לי נטייה ברורה לכיוון אלא שלוקחים את ה"נושא" בהומור. ויש לי רתיעה מאלה שמצהירים על רצינותם הגמורה והטוטאלית. וכאן יש לי כמה תהיות…. האם אני בוחרת כך כי אני מפחדת. או שלי עצמי לוקח זמן להרגיש שייכת, וכל התחלה לוקחת את הזמן שלה והגדרת רצינות בשלבים ראשוניים קצת מיותרת עד שרואים לאן נושבת הרוח. האם מי שמתייחס להכרות בהומור הוא לא רציני או שאין קשר ישיר האם מי שמצהיר על כוונותיו הרציניות הוא באמת רציני או שזה הפוך על הפוך

עוף כנף

New member
"קשר רציני"

יש משהו בביטוי "קשר רציני" שממש מרתיע. איך אפשר לדעת ולהגדיר מראש "קשר רציני"? אני מנסה לחשוב על הגדרות: קשר רציני הוא: * קשר שאינו מבוסס רק על יחסי מין? * קשר שמטרתו נשואין? - ומה אם תוך כדי הקשר הדברים לא מסתדרים, הוא נהפך ל...? טוב, יש לי עוד הגדרות אבל הן... לא רציניות..
מעצם מתן הכותרת, והגדרת המטרה כ"קשר רציני", נוצרת הרתיעה, הטבעית בעיני.

יש משהו בהצהרות מסויימות

ובדרך שמצהירים אותן שמרתיע אבל אני חושבת שזו הדרך באמת ולא המילים אפשר לחפש קשר רציני ויחד עם זה להיות קליל ואפשר לחפש קשר רציני ולשקול 12 טון... ואגלה לך משהו אדמו? לא תמיד מי שמצהיר על כוונות כאלו באמת כזה, אבל רבים מצהירים ואכן מתכוונים כדי לדעת צריך לנסות , לבדוק. מה שכן ודאי הוא שמי שמצהיר שאינו רוצה קשר רציני שמחפש סתם קשר מהנה אכן דובר אמת (כן , גם הוא אולי מסוגל להתאהב ולהשתנות אבל בא לך לתרום את עצמך לנסיונות ?) אני לא חושבת שמיותר לדון ברצינות תמיד היה לי חשוב לדעת האם זה שעומד מולי נמצא במקום של רצון אמיתי בקשר או במקום של לצבור עוד
ברשימה אף אחד לא מבטיח שזה יתחבר אף אחד לא מבטיח שהקשר יהיה לתמיד אבל לי היה חשוב שאותו אחד איתו אני מתרועעת מתמקד בי ולא בעוד עשר אחרות בדיוק כמו שאני מתמקדת בו.

r e d head

New member
ואני...

עשיתי אנ-דנ-דינו בחרתי אחד מתוך שלושה הזמנתי ביביסיטר... ואני מנסה היום שופעם בליינדייט

r e d head

New member
תמיד מקווים...אחרת לא מנסים

red ביום אופטימי כנראה בזכות לילה של ריקודים עד הבוקר.

ריקודים אמרת?

כן הם עושים את זה גמלי מביאים איתם אנרגיה מופלאה (ביום שני הולכת להגשים חלום ישן שעור נסיון בריקודי בטן רבותי
)

r e d head

New member
כל הכבוד!!!

איזה קטע....אתמול כשראיתי את כל המענטזות למינהן חשבתי לי שאולי הגיע הזמן שאני אחליף את ההתעמלות השבועית שלי בריקודי בטן.

*יערית

New member
מענטזות אה......../images/Emo13.gif

היה לי כייף כייף כייף לפגוש בך שוב ושוב.. ולהנות ממך
עכשיו זה לא עינטוזים של ריקודי בטן יקירתי... זה נקרא לאטיני..וגם הרבה הרבה מוסיקה שחורה שטבועה בגופי מאז שנולדתי כנראה
ומאחלת לך בהצלחה בכל דייט...ממליצה על אלו שמגדירים את עצמם רציניים ואחר כך בודקת מה מתוך הרצינות אני מעדיפה לאמץ
}{

ophra

New member
דווקא הומור הוא לדעתי דרך נעימה

להתמודד עם כל מיני דברים ובטח עם פחדים...
שהרי פחדים מזוגיות וקשר אינם פריבילגיה פרטית שלנו לכוווווווולם יש... וזה בסדר, לא
לי אישית יותר קל עם הומור מאשר עם רצינות מופרזת... למרות שאני בבסיסי אדם שנותן אמון בבני אדם אחרים ואם מישהו מצהיר על עצמו שכוונותיו רציניות אאמין לו עד שיוכח אחרת...
בנוגע להגדרה העצמית של "מחפשת".... נראה לי שאני עברתי תהליך הפוך משלך בהתחלה סירבתי להגדיר את עצמי ככזו חשבתי שזה בעיקר אגו אבל זה לא היה רק זה... באמת לא "חיפשתי". לא רציתי ממש בן זוג רציתי לבלוע את החיים להתנסות לבדוק לחוות היום... יותר נו לי עם ההגדרה הזו... משתדלת (לא תמיד בהצלחה מלאה) להניח את האגו הצידה ולהגיד לעצמי: כן. אני מחפשת אדם שיתאים לי כבן זוג. איך תראה הזוגיות הזו....? מה בדיוק אני מוכנה לתת ומה בדיוק אני רוצה לקבל....? הלוואי וידעתי...
אבל מוכנה לקבל על עצמי את ההגדרה... עפ
(אמא´לההההההה.....
)

r e d head

New member
למה הפוך?

בהתחלה שלי אני גם התנסתי בכל מיני דברים. והיום אני יודעת יותר מה אני לא רוצה...זאת ההגדרה הכי מדויקת שיש לי. עדיין יש לבעית אגו לחשוב על עצמי כמחפשת. אבל אני רוצה קשר ואת זה קל לי להגיד

ophra

New member
טעות. טועים. טעיתי. ../images/Emo13.gif

אפשר בכולזות....
? עפ

אך אדמונית, מחפשת? מה פתאום?...

"ללא הבדל דת,מין,גזע", אך תפקיד להיות המחפש הוא של גברים ולא של נשים. תשני את הגדרת תפקידך ותראי כמה קל לך פתאום לחיות עם זה. ההגדרה הנכונה לאישה "במסע" היא "מלקטת". גברים הם המחפשים,הצדים והעורבים... בקשר לרציניים(אאאאאפפפפפצצצציייי)...סליחה. אם היתי מקבל שקל על כל כזה שאומר שהוא רציני ובסוף גם מתברר כנשוי היתה כי כבר היום וילה בקיסריה. מצד שני אלה שלא מביאים רצינות, הם באמת כאלה אבל אותם אפשר לאלף (תזכרו את הנסיך הקטן). סגול(הנחש שבלע פיל)

r e d head

New member
אני מאמצת...את המלקטת

בהשראת סגול (וקושניר...בהצילו את איש המערות
)

למעלה