שביל הבריחה

r e d head

New member
שביל הבריחה

כל יום אני מעבירה שעה נחמדה מהבוקר בפקק האין סופי היום זה היה שעתיים....
דווקא אוהבת את ההרגשה להיות ב
החמים כשבחוץ גשם חזק
הרדיו בפול ווליום והראש במחשבות
מידי פעם אני נזכרת שאני בכביש...
בזמן הזה אני מקשיבה למילות
השירים ולא רק שומעת ברקע
לפעמים יוצא שיר שתופס אותי ואח"כ אני מזמזמת אותו כל היום אז רציתי לשתף אתכם "שביל הבריחה" בביצוע ראפי מתוך המופע המשותף של רמי וריטה קירות לבנים מאיימים לסגור אלכוהול בתוך הדם הלב קופא מקור רוצה לפרוש כנפיים לצאת אל האור להסתכל לך בעיניים בלי פחדים מאחור אני מוכן לחזור את תהיי למלכה מתוקה, לא בורחים יותר, שוברים את השתיקה בנשיקה, כאן ולא מוכן ללכת פחד מרחיק אהבה מושכת תפילתך אל חלומי פולשת, ליבי ברשת אני רואה אותך הרצפה קורסת, מתחתיי אוחז אותך בזרועותיי אין מקום לקנאה כי אין אחרת בחיי אין מחיר לדמעה שמחליקה על לחייך את, את היחידה מן התפילה קורסת אל חלומי הפרוע הייה לי מלך ושבור צמאוני, בנשיקה כמו ציפור בשבי בין קירות לבנים מסתגרת אילו רק ידעתי לסמן לי את שביל הבריחה מן התפילה קורסת אל חלומי הפרוע הייה לי מלך ושבור צמאוני, בנשיקה אין מפלט בשקט גם הזמן לא תמיד מנצח אילו רק ידעתי לסמן לי את שביל הבריחה מן התפילה אני מוכן לחזור, את תהיי למלכה מתוקה, לא בורחים יותר, שוברים את השתיקה בנשיקה, כאן ולא מוכן ללכת תפילתך אל חלומי פולשת, ליבי ברשת אני רואה אותך הרצפה קורסת מתחתיי, אוחז אותך בזרועותיי אין מקום לקנאה כי אין אחרת בחיי אין מחיר לדמעה שמחליקה על לחייך את, את היחידה מן התפילה קורסת אל חלומי הפרוע הייה לי מלך ושבור צמאוני, בנשיקה אח.....חלומי הפרוע

maof

New member
אדמו'...גם אני ......

בכל יום 1 שעה ו 10 דקות לכל כיוון...... וגם אני שומע את השיר לפעמים יש לי את הדיסק וגם אני אוהב את רמי שאומר ...... פחד מרחיק אהבה מושכת אבל אני אוהב לישמוע את רדיו חיפה.......... יש להם אחלה תוכנית על נומרולוגיה מזלות וחלומות יש להם אדם שעוסק "בקבלה " וחשבתי יותר מפעם אחת אולי גם אני ישלח בפקס את החלום שלי..... ואולי את החלום של בת זוגתי.....שלפעמים נידמה לי שאני יוצא עם יוסף בעל החלומות
אני רק מחפש את גלימת הפסים אבל מאוד מסקרן אותי הדברים שהוא אומר....... וניראה לי שהוא ממש מבין את הדברים ולא סתם מוכר לוקשים לאנשים מעוף

maof

New member
חיפושית ......תיתקרבי לרגע../images/Emo124.gif

פעם ראשונה?????? מה פה קורה פה????????
מעוף

למילים... למילים

את השיר שמעתי המון פעמים, זו הפעם הראשונה שאני מקשיבה לו. ההבדל הקטן....

למעלה