שביל האפלאצ'ים

שביל האפלאצ'ים

אהלן. הייתי מעוניין לדעת בבקשה אם מישהו פה עשה את השביל במלואו, או לפחות חלק ממנו. אם כן, אשמח לשמוע חוויות, הערות, וגם עצות לקראת יציאה למסע. וסתם ככה, יש מישהו או מישהי שמתכננים לעשות את המסלול בקרוב ?

sela v

New member
מהפורום הזה

אישית אני לא מכיר אף אחד שעשה את המסלול כולו או חלקו. ראיתי שענו לך בפורום טיולים בחו"ל, ואני אשמח אם נדסקס את הנושא של טרק זה בפורום זה. אם יש לך עוד מידע אני אשמח אם תשתף אותנו על גבי פורום זה. מתי אתה מתכנן לעשות את הטרק, והאם אתה מתכנן לצעוד לבד?

עקרונית,

אני מתכנן לטוס לבד, אם אני אמצא בן זוג מתאים, למה לא. אני מעריך שיש בעיה אחת בתכנון הטיול, אני רוצה לעשות את השביל מתחילתו ועד סופו, שזה אורך משהו כמו חצי שנה. עכשיו, כאשר אתה נכנס לארה"ב, שם הם קובעים את זמן השהייה שיהיה לך מותר לשהות בארה"ב, ואם הם לא יאמינו לי שאני הולך לעשות את נתיב האפלאצ'ים, הם יכולים לאשר לי להיות רק 3 חודשים בארה"ב, ואז נדפקתי. מה אתם חושבים ?

sela v

New member
הסתכלת באתר הרשמי

של השביל (לפחות ככה נראה לי).

כן סתכלתי וכמה

שאני יותר רואה את זה, אני יותר נדלק השביל

רזמטז

New member
אפשר לשאול למה דווקא בחרת באפלצים

כי יש עוד מסלולים דומים כגון great divide והgrand traverse הם פחות מתוירים ולפי השמועות גם די מדהימים,פשוט עוברים בהם פחות אנשים ולכן הם פחות ידועים מהאפלצים

ofcourse

New member
עזרה

אני אשמח לתת לך מייל של בחור שעשה את הנתיב. פנה אליי במסרים בבקשה. רון

ashmash

New member
מידע על נתיב האפלאצ'ים

הופיע בגליון טראוולר של נשיונל גיאוגרפיק על ארה"ב שיצא לפני כשנתיים. (אם תהיה לך בעיה להשיג, תשלח לי הודעה)

למעלה