שבילי פיתוח

צלף 1

New member
שבילי פיתוח

שלום האם יש לתכנן ולבצע את שבילי הפיתוח בצידי הבית המתוכנן להיבנות ,עוד בשלב תוכנית הקונסטרוקציה או ניתן לעשות את זה אחרי שהשלד גמור?אשמח לקבל חו"ד תודה

פיטנגו4

New member
התשובה

רחבות צמודות ו"חצאיות" מסביב למבנה יוצקים יחד עם רצפת הבית שבילים אחרים אפשר גם אחרי השלד. בשני המקרים לערב מתכנן נוף וגינות, שהזמן הנכון לערב אותו זה עכשיו, ולא אחרי (!) היציקות, כי עכשיו קל לשנות, זה רק על הניר... אבל אחרי היציקות קשה לשנות עובדות יצוקות בשטח.

Tiefgrundung

New member
אחד ממליץ לבנות בשיטות מסיומות,

אחר ממליץ על דלתות של חברה מסויימת. ועוד מישהו חולק ידע רב על סוגי תאורה שונים. וגם המלצות על מתכנני נוף וגינות לא חסרות. מפקחים, אינסטלטורים....you name it וראו איזה פלא ! כולם חסרי עניין לחלוטין!
מה יהיה עם הפורום הזה?

צימעס

New member
לא הבנתי מה הבעיה.

האיש שאל האם עכישו הזמן לתכנן את השבילים, וקיבל תשובה (חיובית). ציפית למשהו מרתק יותר מזה?

Tiefgrundung

New member
לי ציפיתי ממך להבנה,

רק להפנמת האפשרות לקבל דעה שונה משלך , ללא צורך להגיב. נסי זאת, זה באמת מרתק.

Tiefgrundung

New member
אם יש לך גרד ב

קצות האצבעות, שגורם לך לייצר רעש אלקטרוני מיותר ולבזבז רוחב פס - אני, כרופא, אוכל להמליץ, ללא תמורה, על כמה עיסוקים אלטרנטיביים...

Tiefgrundung

New member
אני מניח שאדוני קבלן בניין

אחרת קשה להסביר את ההערה חסרת ההגיון הזו...

fireman

New member
כשאתה שואל שאלה על מחלה מסויימת

היית מעדיף שיענה לך רופא או מישהו שקרא על הנושא באינטרנט או מישהו שדודה שלו הייתה חולה בזה. עד כה אנשי המקצוע בפורום הזה היוו סוג של ערך מוסף לאיכות התשובות המתייחסות לשאלות הפונות לפן היותר טכני.

Tiefgrundung

New member
בחייך, fireman

בהיותך: א': מנהל הפורום, אשר מאפשר ומקדם את סוג ההתנהלות שציינתי ב': בעל מקצוע אשר עושה שימוש נרחב באותה המדיניות, האם אתה באמת מוכן לדיון ענייני בנושא? ידוע לי שהתקנון מאפשר פרסום בחתימה של המשתמשים. כשר, אבל מסריח - זו דעתי. הפורום מוצף בפרסום סמוי/חצי סמוי/שליש סמוי. קשה להתייחס בכובד ראש לאינפורמציה הנמסרת, כאשר היא מוכוונת ע"י אינטרסים של בעלי המקצוע. שוב, זו דעתי - מותר לא להסכים,אין צורך לשכנע.

רשר

Well-known member
מנהל
על מה יצא קצפך?? על החתימות?!

רעיון החתימות נועד במקרה של בעלי מקצוע להציג אותם על תקן "גלוי נאות" שלא יתחבאו מאחורי "נייק" כמו שלי שבמקצוע אחד כבר הפך לשמי הפרטי ואילו באחר לא מוכר כלל (זו הסיבה שאין לי חתימה מקצועית), כך כל גולש יכול לראות במבט מהיר עם מי יש לו דיון ולהחליט איך להתיחס לתגובותיו של החתום בצורה עניינית, גלוי נאות - המלצתי בחום ל fireman לכלול את עיסוקו בחתימה כי הדיון בתחום התאורה מתרבה בפורום וחשוב שיהיה ברור מעבר לתפקיד הרשמי כאן שזה גם עיסוק ופרנסה שלו כולל ידע רב בתחום

msvnk

New member
סתם צרות עין

מסתובב פה ובוכה על זה שאנשים מזדהים כאנשי מקצוע. מעדיף שבמקום עיצות של אנשי מקצוע יהיו פה רק חובבנים כמוהו. לא טוב לו - שיילך. אגב, שלחתי לך מזמן הודעה ולא כיבדת אותי בתשובה...

רשר

Well-known member
מנהל
קבל התנצלות כנה

1 למיטב זכרוני כתבתי תשובה 2 אכן היא לא נשלחה אליך ולא ברור לי למה (כנראה בגלל שנגמרה הסוללה בנייד ולא שמתי לב) שוב מתנצל אך כעת אין טעם לחזור לדיון ההוא,

אני מציע לך לקבל עצות מקצועיות מהשכנים

ומהחברים שלך , שבמקרה הטוב בנו בית אחד או שיפצו איזה שיפוצון . באמת לא כדאי לשמוע עצות מאנשי מקצוע .

galiaS

New member
לצערי אני מסכימה איתך

קשה להייחס בכובד ראש לאינפורמציה הנמסרת כאן היות והיא ניתנת ע"י העלי ענין. גם רוח הדברים התוקפנית שבה מנתהלים כאן דיונים מוציאה את כל החשק להיות פעילים פה.

fireman

New member
אני לא מתכוון לשכנע אותך

יש כאן שתי דעות, זה מקובל ולגיטימי וזכותך לחשוב מה שבא לך. אני מנהל את הפורום הזה הרבה לפני שהתחלתי לעסוק בתחום התאורה כך שטענותיך חסרות בסיס. עד כה נתתי עצות, תשובות ועזרה רבה לבונים בפורום בתחום המקצוע שלי וגם מעבר לו וזאת מבלי למכור ולו בשקל אחד. הבעיה שלך היא שאתה מכליל, אתה מטיל דופי בכל מי שהוא איש מקצוע בכל הנוגע למהימנות ולניטרליות שבתגובתו ובכך אתה עושה עוול לאלו שמגיעים לכאן בכדי לסייע ולא בכדי לאסוף קליינטים. אם תרצה לשאול משהו בנוגע לתאורה או בכלל בנושאים הקשורים לבנייה, אתה מוזמן, ברגע שתרצה לקנות משהו, אני מבטיח לך הפניות לאנשי מקצוע אחרים, אני לא אנסה למכור לך - אני מבטיח!

Tiefgrundung

New member
תודה על תגובתך הכנה והאדיבה

הלוואי שכל המגיבים בפורום (בפרט חלק מאלה שהגיבו בשירשור הזה) יקחו דוגמא.

למעלה