שביזות....

Thenigma

New member
שביזות....

מה הדבר הכי אבל הכי משביז שקרה לכם\ן בשרות הצבאי שלכם???

ללא ספק...

היום שבו קיבלתי הקצאת תורנויות לחודשיים וחצי הבאים וגיליתי שאני הולכת לעשות 18 ימי מטבח בפועל. (מטבח אצלנו זה החל מ-5:45 ועד 21:00) זה היה לפני יותר מחצי שנה... לעומת זאת, השבוע סיימתי את הש.ג. באחרון שלי עד השחרור! (19.6.03) ואני כבר סמלת, כך שאין יותר מטבחים :) דרך אגב, את המטבחים אכן עשיתי, וזה היה השלב שבו שאלתי את עצמי "מה לעזאזל אני עושה בצבא??". עד היום אני לא יודעת...

LoKKo

New member
מקרה משביז

המקרה הכי משביז שלי קרה בצבא זה שניפגעתי מקליע בברכיים. לא העי נעים, והתחבושות היו סיוט כי הם נידבקו לגלד של הפצע, ככה שכל פעם שהייתי מוריד אותם, הייתי מוריד את כל הברך.... לא הכי נעים בעולם,לא הכי נחמד בעולם, ובטח שלא הכי מגרה בעולם (לאלה מבינינו שהולכים לאכול ארוחת צהריים...)

MxIxAx

New member
מזל טוב לרגל השיחרור, לי יש עוד שנה

ובקשר לקליע... לא היית צריך ללכת לשטחים במסגרת הכיבוש. שילמת על זה.

Thenigma

New member
אם אין לך משהו חכם להגיד אל תדבר!!

צבא כיבוש...זה הבולשיט הכי גדול ששמעתי בחיי... ואם לא היו לוחמים ב"שטח כבוש" או איך שאתה לא תקרא לזה לא נראה לי שהיית יושב בקריה\כל מקום אחר בשקט... אבל אם אתה שם ומישהו אחר עושה את העבודה אפשר לחיות עם זה הא<?

MxIxAx

New member
אני חוזר ואומר, זה לא המקום לצבא.

התשובה לדעה שלך היא פעיל השלום הישראלי שנחטף בחברון והוחזר לאחר בירור זהותו למשטרה הפלסטינאית בלחץ בכיר ב"שלטון" הפלסטינאי. שלום.

LoKKo

New member
ובקשר לשטות שכרגע אמרת...

אז כן, אני חלק מצבא הכיבוש, אבל אני שירתתי גבול הצפון ואת אותו קליע קיבלתי במתנה מחיזבאללה... הייתי עוד מוסיף ואומר עוד הרבה דברים על מה שאמרת, אבל אין לי כח לדבר עם אנשים צרי אופקים כמוך ששמים את טובת ההרג ,הטרור ואת הרג האזרחים. וכן, הייתי בשטחים, ואין לך אפילו מושג על מה אתה מדבר כי אתה ניזון מהתקשורת. חג שמח :)

MxIxAx

New member
חהחהחה הצחקת אותי

התקשורת ממוסדת. פחחח. זה לא היה המקום שלך זה לא היה הצפון זה היה לבנון. אני שם את טובת ההרג!? אתה שם אותה! לך תמות על הגנת המדינה, מחוץ לגבולות המדינה! אידיוט.

למעלה