שביזות יום א'

Drenthe

New member
אם הכוונה לספר המיקוד במיכניקה

הוא חסר תועלת אם אני לא טועה. כך המצב בקשר לחשמל, מאגר השאלות שנמצאות בספר הן בגרויות נטו ( קרי נמצאים ביורם אשל ). התחרטתי על שקניתי אותו.

LOLI152

New member
יום מצוין דווקא:)

עבדנו מ8 בבוקר עד 12 בצהריים על עריכה.. 46 שניות פרסומת. יצא מושלם!! אח"כ מסתבר שלא היה אנגלית, אז זרמתי הביתה.. במקום יום עמוס במיוחד, יצא יום עמוס . יוצאת ב4.. חוזרת הביתה ב9 בערך.. נחמד ..נחמד...

נמנמ,נוכחת!

טוב,היום היה המגן בספרות שהיה לי רק יום אחד ללמוד אליו (לפני כן היו חזרות לטקס חזרה...). אז,ביחס לזה,וגם דיי בכללי,היה סבבה
.עוד משהו ירד מהראש,מעולה
.D: חוצמזה,חילקו ציוני הגשה במחשבים,96
. נמ,וזהו,עכשיו צריך להתחיל פיזיקה ברצינות כי זה כבר ממש קרוב.ומחשבים,כי זה ביום חמישי,ואנגלית. אעא
.נראלי שאני אתחיל בזה שאעשה מן לו"ז... יום טוב לכולם

../images/Emo117.gifמחר ל"ג בעומר...

היה יום נחמד למדי, לקראת השעות האחרונות כבר נשפכתי ורק חיכיתי לצלצול הגואל... ואחרי צהריים, נאספנו חברי המדורה והמשכנו בהכנות לקראת מחר(עוד קצת קרשים, קניות )

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifמתכונת גרועה במתמטיקה../images/Emo4.gif

היה כל כך קשה! המורה ממש הגזים
אני הולכת לקבל במקרה הכי הכי טוב 33.3
התחלתי לראות הבורר, דווקא נחמד

../images/Emo4.gif

מתכונת במתמטיקה (06), הלך די חרא. עבדתי כל כך קשה על אינדוקציה כי בפעם הקודמת לא הצלחתי לסיים את התרגיל, ולקח לי שיעור שלם (לפחות סיימתי אותו
). אבל זה בא על חשבון חצי שאלה בערך שלא הספקתי לסיים ועוד סעיף אחרון מהתרגיל השלישי שלא לגמרי סיימתי. לעזאזל. היה לי שיעור אנגלית אחרון!! לכל החיים!!@#!#
לא יהיו לי יותר שיעורים עד הבגרות (הכל נופל על ימי חופש וכאלה)!#@%$% (אני עושה את G ביום שני הבא ומסיימת עם אנגלית לגמרי
) מחשבים היה מצחיק ומחר אני הולכת להבריז מביולוגיה כדי לעזור לידיד עם האתר שלו

האתר במדעי המחשב?

יוווווו כ"כ שנאתי אותו
אני זוכר שלא ממש למדנו מה בדיוק עושים שם, פשוט היה אתר דוגמה שהמורה נתנה וכל אחד העתיק והתאים את זה לאתר שלו. אח"כ הבוחנת בע"פ שקראו לה מדונה (זה נורא הצחיק אותנו) נתנה לי משימה לשנות איזה משהו באבטחה שם בASP וזה היה בשני קבצים חחח וקיצר בצחוק לא היה לי מושג מה לעשות שם וכמובן שזה לא עבד. אבל הייתי אחרון וכולנו היינו עייפים אז בסוף קיבלתי 100

זה דווקא לא כל כך נורא../images/Emo6.gif

הHTML והJavascript הלכו לי מעולה (פוצצתי את האתר שלי בפופ-אפים
), אבל בחלק של asp.net פשוט לקחנו את הקודים של המורה והתאמנו לאתרים שלנו...
הבעייה הייתה שהיו לה מלא באגים ולקח לנו זמן לעלות על כולם. וגם היו כל מיני מילים שמורות שגילינו שזאת הבעיה רק חודשים אחר כך וזה חירפן אותי שהמורה לא שמה לב
ואותו ידיד מדובר לא עשה כמעט כלום השנה ואיכשהו הוא שיכנע את המורה לבקש ממני לתת לו את הקודים שלי
אלוהים יודע איך הוא עשה את זה, כנראה שטיפת מוח ואיומים

כן הASP זה עיקר המטרד

למרות שגם הבדיקות של הטופס בג'אווה סקריפט הן תענוג קטן מאוד שלמזלי גם אותו העתקתי חחחח. חחחחחח יפה באמת שהיא לא שמה לב שזה מילים שמורות
. לא הבנתי למה הוא צריך היה לעשות את זה דרך המורה? הוא לא יכול היה פשוט לבקש ממישהו את הקודים וזהו? ולגבי שיעור אנגלית האחרון - |קנאה|!

כי הקודים של המורה לא ממש עובדים

והוא אפילו לא יודע איך להשתמש בהם
כשזה דרך המורה זה מחייב, מה גם שבגלל זה היה לי תירוץ להבריז מביולוגיה כדי לעזור לו

למעלה