שביב של תקווה ???

פפסי

New member
שביב של תקווה ???

ארינה היקרה שלום, עבר זמן רב מאז הייתי כאן לאחרונה, וחשבתי אולי כדאי לשמוע את עצתך ... הכרתי בחור שנורא מצא חן בעיני (שמו שאול שטיין), יצאנו יחד פעמיים והיה ממש נחמד (לשנינו). עושה רושם שהוא קצת נסוג, ולא בטוח במה שהוא רוצה. אני מרגישה שזה עלול להתפספס וחבל לי נורא, כי ממש הרגשתי שיכול להיות לנו עתיד משותף. מה את אומרת? יש סיכוי בכלל? קראים לי אורית, ת.לידה 17.5.70 . מקווה לקבל שביב של תקווה בנושא, תודה רבה....

ארינה

New member
עתיד

את בהחלט צודקת ששאול קצת נסוג כי הוא מפחד. הוא נפגע בעבר ואינו רוצה להיפגע שוב. את צריכה המון סבלנות כי עד שתהיה תפנית בקשר שלכם יקח זמן. כרגע הכל די קפוא אך לאט לאט הוא יפשיר ויהיה לכם כיף יחד. בהצלחה ארינה

פפסי

New member
מבולבלת לחלוטין....../images/Emo53.gif

ארינה יקרה שלום... הבחור הודיע לי שהוא חושש שזה לא יילך, וניתקנו את הקשר, למרות שהוא רצה שנשמור על קשר, ואולי נמשיך להפגש. אני ממש מבולבלת ולא יודעת אם לנסות ללחוץ ולהתעקש כי נראה לי שיכול להיות ביננו משהו עם עתיד נפלא (אני חייבת לציין כי גם כשאמר שזה מה שהחליט - מאוד היסס והתלבט) או לתת לו לנתב בדרכו שלו...וכרגע זה נראה שדרכו לא מובילה לשום מקום. אומנם אני מנסה להמשיך הלאה... אבל זה כל הזמן מסתובב לי בראש (למרות שיצאנו רק פעמיים וזה נשמע אולי מטורף... אבל אלו התחושות שלי מבפנים). מה את מציעה????????? תודה שוב, פפסי

ארינה

New member
היי פפסי

פשוט תנסי לזרום עם מה שקורה. תנסי לדבר איתו שוב על קשר ותראי מה הוא אומר. הכי הרבה את יכולה לומר לו שאפשר לנסות אם יילך אחלה ואם לא אז לחתוך. בהצלחה ארינה

למעלה