שבחים למאיר בנאי

amir4marathon

New member
שבחים למאיר בנאי

הדלקתי את הרדיו, רשת ג', שבת בבוקר ושמעת את הסינגל החדש של מאיר בנאי "לך אלי". השיר התלבש כמו כפפה על היום החורפי הזה. עוד שיר ממאות השירים של מאיר שפשוט עושים עוד חשק להדליק את הרדיו, ולהעריך את המוזיקה הישראלית. מאיר בנאי, זמר שעוד בילדותי הערכתי, אז הוציא את האלבונים "הצבעים משתנים עכשיו", ממשיך בדרכו הצנועה והפשוטה בשקט בשקט להוציא להיטים שנוגעים לבבות רבות של אנשים. אחד הדברים המדהימים הוא ביופי שבו - מתחזק בדתו, חובש כובע, מראה של זמר שלא מנסה להתעדכן בשיק האופנתי שמשתנה כל שתי דקות. לא מרבה להתרעיין ולהופיע בתוכניות טלויזיה. אמנים רבים רודפים אחר כל טיפת רייטינג בכל להחשף לקהל אבל בנאי, בדרכו שלו נחבא אל הכלים. על כך ועוד סיבות אחרות, אלך לקנות את אלבומיו, ואמשיך להגיע להופעותיו. תהיו כמוני, אל תורידי את השירים שלו מהאינטרנט בחינם. אתם אוהבים אותו, אז תפרגנו לו. אני נזכר שכאשר גרתי באמירים, מאיר הופיע עם מיקה קרני בחצר ביתה (יש לה במה להופעות בגינה!). לפני שעלה לשיר ישב לידי על הדשא ככה בשקט, כמו כולם, על הדשא הקר. כל כך רציתי להגיד לו מילה אבל לא יצא לי קול. בין הדיסקים של לד זפלין, דיפ פרפל ואחרים, יש לי את מאיר בנאי שהמוזיקה שלו חודרת לי ישר ללב. שיהיה בהצלחה בהוצאת האלבום החדש. אמיר :)

לא נותר לי אלא

להסכים עם כל מילה
רק תיקונון, משתמע מדבריך (ואולי אני טועה) שאלבומו הראשון הוא "הצבעים משתנים", האלבום הראשון נקרא גם באופן מפתיע "האלבום הראשון"
ומשם הוא ממשיך בדרכו הצנועה והפשוטה...
תודה על השיתוף ואתה מוזמן להצטרף אלינו ולשתף אותנו גם בעתיד...

ממממ8

New member
פשוט מדהים

השיר החדש שלו, או שאולי יותר נכון להגיד הלחן החדש לשיר פשוט מדהים. בכלל לדעתי הקול שלו מאוד מרגש וייחודי. כמה כיף לשמוע בלי סוף את השיר ברדיו, כל כך יפה עד כדי שלמות (לדעתי
) כל פעם שאני שומעת את השיר הזה והלחן הגאוני ובכלל שירים ישנים יש לי צמרמורת וזה לא משהו שקורה ככה סתם כל יום אבל אין ספק שמאיר גורם לזה בלי שום בעיה שיהיה לו המון בהצלחה. ביום שני מופיע בבארקה בבאר שבע

וואוו איזה יופי כתבת

אני מסכימה כמעט עם הכל. אני רק לא מסכימה עם היחס החיובי בנוגע לעובדה שמאיר לא מרבה להתראיין. ז'תומרת, אם הוא לא רוצה אז מי אני שאגיד אחרת, אבל אני לא רואה את זה בתור דבר רע להרבות להתראיין. זה חלק מהעבודה לעשות לעצמך יחסי ציבור. אבל בכל זאת אני מבינה גם את היופי שאתה רואה בזה, בכל אופן. כל הכבוד

למעלה