שבור ורצוץ.......

עציון

New member
שבור ורצוץ........./images/Emo88.gif

שבור מהודעה שקיבלתי בקשר לג'וב. ואני חשבתי שאוכל לעבוד ב-3 מקומות עבודה ביום אחד. אז הנה, אחת הלכה לי פייפן. רצוץ- מהריצות. משרד-בי"ח-בית וחוזר חלילה.... מה, מחר לא שבת?

שש שבע

New member
מתנה

לפעמים נותנים לבנאדם מתנה, והוא לא יודע איזו 3 עבודות? למה מה? נולדת להיות עבד ? מצמצמים צריכה, וחוזרים לחיים נורמאלים. וחוץ מזה מי עובד היום? יש שביתה.... יום טוב.

עציון

New member
לא כולם שובתים

בטח לא אני. וגם בבלינסון לא.אז מי שובת? אלו שלא מייצרים כסף.

עציון

New member
ועוד לגבי מתנה

מה רע להיות עסוק כל היום? מה יש לי ילדים בבית? אשתי ממילא בחנות

עציון

New member
כי עבודה זה דבר מהנה

ותשאלי את אלו שאין להם עבודה.ועם הנאה לא קונים במכולת...

שש שבע

New member
הגזמת

עבודה זה עבודה, ואם אתה מתמכר בשביל כסף, אז חבל. ואתה מדבר עם וורקהוליסטית, שמנסה להיגמל ולא יכולה, ואתה לא בדיוק עוזר, ותאמין לי , שלי לא חסרה עבודה, גם בעסק, וגם בבית .

שש שבע

New member
עבודה זה דבר מהנה?

או מענה, כל אחד והראיה שלו, יש כאלה שלא עובדים ומאוד מרוצים מהמצב. זה משהו אחר.

שש שבע

New member
גם אני לא

שובתת, להיפך, לו היה לי מפעל גדול, לא הייתי נותנת דריסת רגל להסתדרות, ועושה חוזה עם כל אחד שאין שביתות, מי שישבות מפוטר.

מנופ

New member
גם אני לא שובתת

להבדיל מבני הקטן שבא להעביר את השביתה איתי במשרד, וכבר אחרי חצי שעה יש ניצנוצי קרניים, מה יהיה בהמשך היום? שתבוא הגאולה.... יום נעים לכולם.

jif

New member
גם אני לא

אמנם הודיעו שאנחנו כן שובתים, אבל אמרו לנו להגיע ובמשך היום נקבל הודעה מה הלאה. מנופית, דווקא אנחנו, עובדי שכר המינימום צריכות לשבות!!

גי'פי, ראית איך מפרים כאן שביתה???

כולם עובדים, אבל מה, רצתי לבנק למשוך כסף ---- נגמר הכסף.

jif

New member
בזיון

תמיד עובדים פה בשביתות
. בוועד אמרו שיודיעו במידה ומחליטים להשבית את המקום.

מנופ

New member
אם זה היה תלוי בי הייתי שובתת היום

אבל אני מאוד דואגת למקום העבודה שלי, כך שאסור לי לצייץ ולפתוח בשביתות. חוץ מזה שאני עובדת אצל משהו פרטי ואני לא נכללת בשובתים. קיבלתי דיווח עכשיו שמי שמרוויח היום מהשביתה הם נהגי אגד, הם עובדים קשה מאוד היום מכיוון שאין רכבות. לא נורא, הגאולה הגיע בינתיים (חמי היקר שיחיה) ולקח ממני את האוצר לכמה שעות, בינתיים השקט חזר למשרד.

jif

New member
תמיד צריך להסתכל

על חצי הכוס המלאה. אל תשכח שהכל יכול עוד להשתנות וחוץ מזה שאולי זה היה מכוון מלמעלה?? אתה חושב שהיית מסוגל לעמוד בכל המשימות?דברים לא קורים ככה סתם...

עציון

New member
חזרתי מביה"ח בלינסון ושם כולם

עובדים. זאת למרות שחבורת הפרזיטים של ההסתדרות שעברו ממחלקה למחלקה והעירו לאחיות על כך שהן עובדות כרגיל ולא על תקן של שבת. עד...עד שמישהי יצאה מהחדר וצעקה עליהם שהם רוצחים ואז הם הסתלקו. לא מבינים שמשק בשביתה מפסיד 1 מליארד שח ליום. זה פרץ וזה שכרו... מזל שיש מיגזר פרטי שלא יודע מה זה לשבות אבל המזל הוא בעיקר של אלו שעובדים בכלל ולא מובטלים ובמקום להגיד תודה הם משביתים את המשק...

jif

New member
../images/Emo5.gifאותי מעצבן

שעובדי חברת החשמל שובתים. על מה הם מתלוננים? מרוויחים טוב, מקבלים חשמל בחינם..(גיסתי עובדת שם ואני "ממש" מרחמת עליה
)

שש שבע

New member
ודוקא אחותי אחות,

עובדת כמו חמור, שבתות חגים (כל פסח תופסים אותה קורבן כי היא רווקה) יום העצמאות, וכו',10 שנים וותק, ומשתכרת 5000 אלפים ש"ח בלבד, ועכשיו רוצים לקצץ להן במשכורת 6 אחוז, אלא מה? היא לא שובתת, היא עובדת היום, כי שביתה שביתה, אבל אי אפשר להשאיר את האנשים בלי טיפול רפואי.

למעלה