שבורה לגמרי

שבורה לגמרי

החבר שלי גילה דרך ההודעות בפלא' שמישהו שלח לי הודעה על הקשר שהיה לנו לפני שאני והחבר היינו יחד החבר שלי לא ידע על הסיפור והוא למעשה חושב שאני בקשר מתמשך איתו כל התקופה שאנחנו חברים..... מה שלמעשה לא היה ולא נברא! אני הכי נאמנה לחבר שלי, מבחינתי הוא האדם היחיד שאני רואה בעיניים!!! הוא פגוע מאד ואי אפשר לתקשר איתו, הוא לא רוצה לראות אותי, מאתמול עזב את הדירה שלנו הוא לא אומר לי מה הוא רוצה לעשות.... רגע אחד זה נראה כאילו הוא רוצה לזרוק הכל לפח, ברגע השני הוא ידבר איתי מתי שיתאים לו בנוסף אמר לי דברים מאד מעליבים, דברים שבחיים לא אמר וגם לא התנהג ככה..... אני שבורה לגמרי, לא אכלתי היום כלום, ולא הצלחתי לישון כל היום אני בטלפון עם חברה ששומעת אותי אבל אין לה הרבה מה להגיד חוץ מיהיה בסדר אני לא מחפשת פה עצות מה לעשת רק הייתי חייבת לפרוק עוד קצת החוצה...

קארניו

New member
הכל זה לטובה ....

מצפונך נקי , הסברת , בכית וזה לא עזר - הוא בחר שלא להאמין וברח . עדיף ככה . לפעמים מזדמנים לנו מבחנים גם אם לא מתוכננים על מנת שנגלה פרטים נוספים ומשמעותיים על ההתנהגות של בני הזוג. ובן זוגך התנהג באטימות ובילדותיות ולכן, הכל זה לטובה...

Talg123

New member
למה אתם ישר נופלים עליו

אם זה היה קורה לכם אתם לא יודעים איך ההייתם מתנהגים. לראות הודעות על קשר קודם מבלי לדעת עליו יכול להיות מפחיד וזה מין הסתם יהיה קשה להסביר את זה ולאותו בן אדם לקבל את מה שהבת זוג אומרת. נראה אותכם במצב הזה לפני שאתם אומרים לה שהוא לא שווה את זה. את עשית טעות וההיית צריכה לספר לו על המצב חוץ מזה למחוק תהודעות חחחח כי אם הן מהקשר הקודם זה אפילו לא אמור להיות בפלאפון כי זה לא אמור לעניין אותך יותר... בעיקרון פשוט תחכי ותקווי שהוא יבין ויסלח ותנסי להסביר לו עוד הפעם שלא היה ולא נברא "בגידה" שכזו.

אני מסכימה ומוסיפה...

אם הוא מוותר כל כך בקלות, כנראה שכך עדיף. קחי נשימה עמוקה ותזכרי שאת בן אדם בפני עצמך והמשך חייך הטובים לא תלויים באף אחד. הכי חשוב, הרפי מהפאניקה.

chenby

New member
כותבת לך את זה

הכל זה לטובה גם אם זה נראה עכשיו אחרת, תהיה לך אהבה הרבה יותר גדולה הכל זה לטובה חכי לפני שאת סוגרת תהיה לך אהבה הרבה יותר גדולה אם בקלות כזו חבר שלך "נעלב" ועוזב.. יקירתי, הוא לא שלך. זה כואב וזה עצוב, אבל את תתגברי על זה עוד כמה זמן ותמצאי מישהו שמתאים לך הרבה יותר ובעיקר סומך עלייך.

seeyou

New member
"החבר שלי לא ידע על הסיפור"

רק את הסיפור הזה הוא לא ידע או בכלל לא סיפרט לו על היחסים שהיו לך עם קודמיו ? הרבה אין מה לעשות ואם כבר הוא ירצה לחזור אליך היחסים יהיו שונים ממה שהכרת יוסי

למעלה