שבוע The Smiths הסתיים

turrican

New member
שבוע The Smiths הסתיים

היי בימים האחרונים אני מודה שלא נכחתי הרבה..פשוט אני עובר דירה ויש לי מיליון סידורים.. מי ששלח לי הודעה פרטית אני מבטיח לחזור כמה שיותר מהר. אז כפי שאתם יודעים שבוע Smiths היה קצת יותר מוצלח משבוע Men at Work . הרבה תודות לאייסמאשין שרשם ביוגרפיה יפה על הלהקה . ראינו מילים לשירים הטובים שלהם (לא מספיק.. כי יש להם המון) אני אזכיר כמה שירים גדולים של הלהקה ששווים אוסף של הלהקה: Heaven Knows I'm Miserable Now William, It Was Really Nothing Boy With the Thorn in His Side Bigmouth Strikes Again Panic Girlfriend in a Coma Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me (שיר אדיר קורע לב!!) That Joke Isn't Funny Anymore Frankly, Mr. Shankly Some Girls Are Bigger Than Others Queen Is Dead Rush and a Push and the Land Is Ours כמובן שיש עוד הרבה שירים נוספים טובים שלהם אבל כדאי להשאיר גם לאחרים..נכון?! אם יוצא לכם לשים יד על אלבום של הסמיתס' אל תהססו גם אם משמיעה ראשונה זה מתעכל.. שמיעות נוספות של האלבום יחשפו אלבום מגובש , נדיר ביופיו של אחד הלהקות הגדולות בהיסטוריה של הפופ המודרני.

ט ו ר ה

New member
לילה טוב אלכס...

מה עינינים? קודם כל מזל טוב לרגל המעבר. זה היה שבוע קצר שכמעט לא הספקתי להיות נוכחת כאן בגלל מחלה (כבר בסוף..) בכל מקרה אני אשתדל להתעדכן , גם לא יצא לי לקרוא את הביוגרפיה של אייס.

למעלה