--> שבוע Heaven 17 + Camouflage -->

turrican

New member
--> שבוע Heaven 17 + Camouflage -->

שלום לכולם, מהיום עד יום שישי הבא נקדיש את השבוע ללהקות המצויינות ->>> Heaven 17 -->>> ->>> Camouflage -->>> שתי להקות סינטפופ מעולות שעבדו בשנות ה-80 ומשום שם לא קיבלו יחס מספיק מוערך באייטיז (לפחות לא בארץ) . השבוע נשמע "שירים" שלהם ביוגרפיות (אני מקווה) , סיפורים מאחורי הקלעים ואולי חידון או שתיים אם אלפא או Dj80 החידונאים יופיעו. שיהיה לנו בכיף .

ט ו ר ה

New member
כולם יודעים מה השיר האהוב עליי../images/Emo8.gif

המופיע בחתימתי..
שבוע מצויין ,יפה אלכס!

DJ Dawn

New member
יופי של שבוע!

חוץ מהדיסק האחרון של Camouflage הצלחתי לקנות את כולם. ממליצה לכולם לנסות להשיג את ה- Limited Edition של האוסף Rewind (לא האוסף הכתום) שמכיל בתוכו עוד כמה שירים וגם וגם וגם:
DVD עם כל הקליפים המצויינים שלהם
. ההמלצה של השנה, Believe me...

אחלה רעיון, שבוע Heaven 17 ..../images/Emo160.gif

בגלל TEMPTATION, כמובן
i´ve never been closer...
ואם כבר מזכירים את ה- HEAVEN...הממ, אם מישהו מכיר, אז אני אהיה שם שבוע הבא... שבוע בעיר החביבה עליי, בירת האימפריה שהשמש לא שוקעת בה לעולם, ל-ו-נ-ד-ו-ן.
שאו ברכה כולם, התגעגעתי. שבת שלום!

turrican

New member
נוסע ללונדון?? ../images/Emo13.gif

אח..כמה שאני מקנא בך. נדמה לי שבקרוב (מקווה שלא היה) יש מופע שנות ה-80 שם עם הליגה האנושית , Soft cell , קים ווילד,קיילי מינו ועוד להקות מצויינות . תברר מתי זה. אני אשאל את אלפא מתי זה תעשה חיים ותספר לנו איך היה..

../images/Emo2.gif הא? מי? מתי? איפה? כמה? ../images/Emo47.gif

ספר לי על זה!!! אני טס ביום ראשון! אין זמן! יאללה!

שמש27

New member
../images/Emo41.gif הופעות אייטיז באירופה בשבילך...

כבר אין !!! סורי, סורי, סורי !!! הנה ההודעה המקורית של שגרירתינו הנוכחית באירופה (כן, יש דבר כזה, וכשר החוץ של הפורום מי יידע יותר טוב ממני ?
אגב, טופיט, עוד לא חתמת אצלי על כתב המינוי - אז אני מבקש לסור למשרדי בהקדם, אחרת לא אאשר את נסיעתך לצרפת), הלא היא BLIXGIRL החמודה, שמזמן לא שמענו ממנה (בטח, כל היום מהופעה להופעה, אין לה זמן לקשקש על זה - היא בדבר האמיתי...
וואאה !) בקיצור, התמונה לא נפתחת לבד, תלחצו על הקישור ותבכו פעמיים - גם על ההופעות שאין סיכוי שנראה כאן אי פעם, וגם על התאריכים שעברו להם... אחחח..............

turrican

New member
איך אתה זוכר??

ההודעה הייתה לפני איזה חודשיים נראה לי ,מאיפה את מצליח למצא את זה? אתה משהו. ד"א לא צריך לרחם עליו יש הופעות של א-הא,סופט סל,קיילי מינו רק צריך לברר מתי זה. לונדון זה עיר של מוסיקה מהאייטיז.

turrican

New member
Let Me Go/Heaven 17

אחד הלהיטים הגדולים של להקת Heaven 17 , עם לא הגדול שבהם. נכון שפעם היו משמיעים בכל הזדמנות את Temptation אבל אם תשאלו אותי השיר הזה אפילו הרבה יותר טוב . כמו שצריך להיות. השיר מהאלבום הכי טוב של הלהקה The Luxury Gap להיטים ענקיים מהאלבום נמצא את: Temptation , Come live with me , Who´ll Stop the Rain למי שלא ידע להקת Heaven 17 זו להקה שהתפצלה מהליגה האנושית והקימו את ההרכב בתחילת שנות ה-80 ע"י מרטין ווייר ואיאן מארש . המון חשבו שהליגה האנושית תתפרק בגלל ההתפצלות אך למרבה ההפתעה פיליפ אוקיי לקח את העיניינים ליידים והחל ללמוד לתכנת סינטיסייזרים ומאד הצליח עם שתי הנערות הצעירות Susanne Sulley ו-Joanne Catherall
Let Me Go Once there was a day We were together all the way An endless path unbroken But now there is a time A torture less sublime Our souls are locked and frozen Once we were years ahead but now those thoughts are dead Let me go All hopeless fantasies are making fools of me Let me go I walk alone and yet I never say goodbye Let me go A change of heart a change of mind and heaven fell that night Let me go I tried but could not bring The best of everything Too breathless then to wonder I died a thousand times Found guilty of no crime Now everything is thunder Daytime all I want is Nighttime I don´t need the Daytime all I want is Nighttime I don´t need the The best years of our lives The hope of it survives The facts of life unspoken The only game in town I´ll turn the last card down And now the bank is broken Found guilty of no crime They were the best years of our lives I´ll turn the last card down​

ווואאווו, נשכחות ?

אהבתי אהבתי, זוכר את הקליפ שחור לבן. אני הכי אהבתי את Come Live With Me. כנעט שכחתי שהיתה כזו להקה.

turrican

New member
Temptation/Heaven 17

עוד שיר מהפופולריים ביותר של הלהקה. מהאלבום המצויין The Luxury gap מ-1983. כ"כ טחנתי את השיר הזה כך שהיום אני מעדיף לשמוע את Let me go או את Come Live with me ולא את השיר הזה אבל בשבילכם.. "פיתוי"
הפעם Temptation
I´ve never been closer I´ve tried to understand That certain feeling Carved by another´s hand But it´s too late to hesitate We can´t keep on living like this Leave no track Don´t look back All I desire Temptation Keep climbing higher and higher Temptation Adorable creatures Temptation With unacceptable features Temptation Trouble is coming Temptation It´s just the high cost of loving Temptation You can take it or leave it Temptation But you´d better believe it You´ve got to make me an offer That cannot be ignored So let´s head for home now Everything I have is yours Step by step and day by day Every second counts I can´t break away Leave no trace Hide your face All I desire Temptation Keep climbing higher and higher Temptation Adorable creatures Temptation With unacceptable features Temptation Trouble is coming Temptation It´s just the high cost of loving Temptation You can take it or leave it Temptation But you´d better believe it Keep us from temptation Lead us not into temptation Trying to find it Temptation You´ve got to get up behind it Temptation Put your dime in the hot slot Temptation But it´s a million to one shot Temptation You think that you´re right no Temptation You´re going to fake it tonight now Temptation Give me a breakdown Temptation Because it´s time for a shakedown​

turrican

New member
מצאתי לינק מגניב ל- heaven 17

אני מצרף את הלינק להודעה. באתר יש ביוגרפיה , מילים להמון שירים שלהם ודיסקוגרפיה. מאד מומלץ.

turrican

New member
The great commandment

אולי הלהיט הכי גדול של להקת Camouflage הגרמניים. עוד להיטים גדולים של הלהקה: Love Is a Shield , Suspicious Love , X-Ray Heaven ספרו לי את השיר שאתם אוהבים מהלהקה. ד"א לא רשום לי מתי יצא השיר שהוספתי. למי פיתרונים?
Some people suppress you they partch you and reap a disaster Reeducation for the infants who demanded for an innocent instance The great commandment shows the contempt between the world and their embarrassing pavement Believe the scholars read the readings realize the man who says anything The great commandment The needies believe you they treat you like survivors of a disaster Reeducation for the infants who demanded for an innocent instance The great commandment​

Sid76

New member
המלצות....

אם היתי רוצה להכין the best of של שתי הלהקות האלה, מה מומלץ לשים?

DJ Dawn

New member
עשו בשבילך את העבודה...

בלינק המצורף תוכל לראות את האוסף המצויין של Camouflage (שאת הגירסה הקודמת שלו שמעתי אינספור פעמים). ממליצה "ללכת" לפי ה- track list... וכרגע אני יכולה להמליץ גם על Accordion שלהם שאני אוהבת מאוד. שים
שיש שתי גירסאות מלים ל- Love Is A Shield. ו... אמור לצאת להם אלבום חדש בקרוב.

DJ Dawn

New member
ורציתי רק להוסיף

שבלינק המצורף בהודעה הקודמת השירים הרלוונטיים הם 1-18. אח"כ אלו הקליפים שיש ב-DVD המצורף.

Sid76

New member
תודה תודה

מצאתי מישהו עם משהו מאד דומה - אוסף we stroke the flames שמכיל: -Love Is A Shield Suspicious Love Strangers Thoughts Sooner Than We Think One Fine Day Heaven (I Want You) The Great Commandment Neighbours Crime Close (We Stroke The Flames) I Once Had A Dream Handsome Jealousy A Picture Of Life Waiting אני כרגע שומע, וכבר (מאד) מתלהב משיר השני. עכשיו אני רק צריך עזרה בקשר ללהקה שניה...

DJ Dawn

New member
זה האוסף הקודם שדיברתי עליו...

הוא מצויין, מעולה, משובח וכל מילה נוספת שמתחילה ב-מ´ והיא לא קללה...
יש לי אותו כבר כמה שנים. יופי טופי של אוסף. האוסף שאני ציינתי הוא החדש יותר ומכיל עוד כמה שירים (מעוד אלבום שיצא ב-95´) שהם סינת´פופיים עכשוויים יותר. זו להקה שממש חבל לפספס! ובקשר ללהקה השניה? אנשים אחרים כבר המליצו וזה בטוח יותר טוב מהידע שלי בנוגע אליהם.

למעלה