שבוע 42

• פותח הנושא calya
  • פורסם בתאריך

calya

New member
שבוע 42 ../images/Emo122.gif

פתאום אני קולטת מה עובר עליי בשבועיים האחרונים... כשהיו לי חודשים לפניי עד קבלת ההיתרים אז הייתי רגועה... מאד רוצה לבנות אבל רגועה. דחיתי את הרצון לסיפוק מיידי ש"נו יהיה כבר" כי ידעתי שזה עוד מאד רחוק. והנה, עכשיו, כשיש היתר והכל כבר כל כך קרוב ורק נדחה כל פעם - רק למחר, רק למחרתים, רק כי עוד לא עשינו את התוכנית הזו או ההיא או עוד איזה שינוי קטן... אני פשוט מתחרפנת. והבוקר נזכרתי איך ההרגשה הזו מוכרת לי - זה בדיוק כמו להיות בהריון בשבוע 42. לקום בבוקר ולא לקלוט איך זה שהלידה לא התחילה *שוב* בלילה. ולהיות עצבנית וחסרת סבלנות. וחסרת יכולת כבר לחכות. ולרצות לצעוק "נו, תוולד כבר". אז נו, נושמת עמוק. שני הילדים שלי עשו טובה ויצאו בסוף (בשבוע 42) גם "הילד" הזה בסוף יוולד. לא ככה ?

איריסג

New member
טפו, לא אומרים פה "שבוע 42"....

יש פה כאלה שעצם הזכרת האפשרות הזו - עושה להם רע... (מה רע בשבוע 37, תגידי? זה יחסוך לי לסחוב לפחות חצי מאוגוסט... זה גם משהו, לא? ) ומצד שני - על ה"הריון" הנדל"ני? אני מוכנה לחתום על 42 שבועות. זה נראה לי זמן מצויין.....

calya

New member
../images/Emo6.gif את לא יודעת שהריון

זה תשעה חודשים ועוד שנה ?

איריסג

New member
כן... שמעתי כבר את החוכמה הזו....

והנה , מצאת לי בדיוק את הסיבה האחת שהייית צריכה כדי לחשוב שאולי סוכרת הריון זה לא כזה נורא - לפחות מקבלים קיצור שליש .... (שליש חודש אומנם, לא שליש הריון - אבל זה גם משהו...)

זהבה נ

New member
מכירה מקרוב את הבעירה ממש מדורת לג בעומר

כבר אמרו פעם גדולים ממני שהחיפזון מהשטן וכל דבר מגיע בזמן שלו. כל עקבה לטובה אימא שלי אומרת ואני כל כך מחזיקה ממנה לאחרונה שזה ממש מפחיד אותי כמה שנעשיתי דומה לה... אז אני מכירה את ההרגשה מקרוב ויודעת שכשזה יתחיל זה פשוט יזרום. לעתים טוב לשנות את זה ועוד טיפה את ההוא כי למדתי שהנייר סובל הכל ואם כבר לשנות אז כעת זה בדיוק הזמן לעשות זאת. יש עוד חישובי כמויות ריצופים ופנלים ושטחי גינה בפיתוח החוץ שצריך לחשב ויגיעו היום במייל... יש כבר את היתר בניה מוכן, חשמל הוזמן והשבוע יפתחו את פתחי המיים במגרש.... קבלן אחד אמר לי שרק בעוד חודש יוכל להתחיל זה ייקח לו 14 חודשים לסיום(אינו מעוניין להתחייב לזמן קצר יותר) והשני כבר בועד שבועיים פנוי להתחלה . אני מבחינתי כל עיקוב יכול לשנות לי את המעבר לחצי שנה וגם אני בלחץ כי מדובר על תוספת רצינית של שכ"ד לחצי שנה נוספת שלא בחוזה ויש כל כך הרבה החלטות שמלחיצות. ככל שנתכונן יותר טוב כעת תהיי בטוחה שהכל ילך חלק יותר בעתיד וזה מה שמנחה אותי לא לרוץ לפני הסוסים כי אני יכולה להפיל אותם ואת זה אנו לא רוצים. כל כך מכירה מבפנים את ההרגשה, את לא יכולהלתאר לך כמה שמכירה אות בדיוק מהמקום הכי בפנים שיכול להיות כי כולנו כעת באותו המקום כמעט כל ילד מגיע בזמן שלו וגם הבית ידיע בזמן שלו כך בכל זאת אני מאמינה שכשצריך לקרות זה קורה ואין בזה זריקת זירוז או אפידוראל שיסיע רק הרבה אמפטיה ואני מקווה שקבלת אותה ממני... החזיקי מעמד רק עוד קצת וזה יוצא.....

calya

New member
אוי, את כזו מותק. כן, אני רוצה אפידורל בבקשה

מהר

למעלה