שבוע שעבר ראיתי את הראל...

תמי 80

New member
שבוע שעבר ראיתי את הראל...

בפאב בתל אביב....בקיצור יש לי בת בת 6 שהיא פשוט מאוהבת בו כלכך וכל יום היא מתפללת שהיא תגדל להתחתן איתו, אז שבוע שעבר ראיתי את הראל באיזה פאב וסיפרתי לו על הבת שלי שמתכננת להתחתן איתו, הוא כלכך צחק וחתם לה עם הקדשה....הוא באמת מקסים, כל הכבוד לכן על הטעם וכל הכבוד לו על הכשרון והיופי.

חחח לי יש בת דודה כזאת בת 4

כל היום היא מדברת על הראל היא אובססיבית אליו כל כך... גם לבת שלך יש טעם טוב :)

t0mi

New member
לבת שלך יש טעם מצויין!!!!

וגם אני חולמת להתחתן איתו... אבל את יודעת מה ההסדל ביני לבינה? שלי יש יותר סיכוי!
חחח

תמי 80

New member
חחח..אי אפשר לדעת..

היא כלכך מדהימה, יפיפיה, וכולם אומרים לה שמתי שהיא תהיה בת 18 הוא כבר יהיה זקן, אבל היא אומרת שלא אכפת לה...ותמיד מחשבת כמה ימי הולדת מפרידים בינהם...חח בקיצור בן כמה הוא בכלל? 22?

חחחחח איזה חמודה היא

והוא בן 23! :) אבל מה זה משנה ההפרש גילאים? תראי את צביקה פיק ..עם חברה בת 18 חחחחח

תמי 80

New member
חחח אני מאחלת לבת שלי...../images/Emo5.gif

להראות עם מישהו קצת פחות מזעזע מצביקה פיק...בכל אופן קשה לי להאמין שהראל אי פעם גם שיהיה זקן יראה מגוחך כמו צביקה...חוץ מזה כל הפוסטמות שמסתובבות עם צביקה זה רק בשביל להתפרסם ובגלל הכסף...הבת שלי תהיה מפורסמת בזכות עצמה.... תודה אבל...

חמווווד! ../images/Emo60.gif

איזה פאב בת"א? סתם מעניין אותי לדעת
ואיזו בת חמודה יש לך! אבל יש לה תחרות קשה.. כי כולנו פה, פחות או יותר, רוצות להתחתן איתו חח
כל הכבוד לו בהחלט!

מישהו יודע מה הולך עם אסי?? מאיפה

הם מכירים??? אני חושבת שהם הכירו לפני.. כי אחרת איפה הם יכולו להכיר?? מה הוא עושה איתו כל הזמן..?. גם אסי תימני .. אולי זה קשור1!!

לאדעת אם הם הכירו לפני..

אבל הם ידידים וזהו... אולי כאילו נפגשו ומאז הם ידידים
חח ומה הקשר לתימני/ לא תימני

חח סתם גיליתי לא מזמן שגם אסי אז

ניסיתי למצוא קשר.. וזה עלה לי לראש... חשבתי שאולי המשפחות שלהם חברות .. אין לי מושג עזבי

חח יואאווו איזו מתוקהההה../images/Emo70.gif

חחח פשוט בובההההההה..
ואיזה מתוק הראליי..

יש לבת שלך טעם מעולה!!! ../images/Emo13.gif

איזה חמוד הוא!!! והבת שלך -> מתוקההה עם טעם טוב!!! תמסרי לה נשיקות מכל הפורום שלנו!!!

למעלה