שבוע שני עם הטבעת

טלטל276

New member
שבוע שני עם הטבעת

שלום לכולם! בשבוע השני לאחר ניתוח ניתן לעבור לכלכלה רכה. האם זה בסדר לאכול נגיד אורז? או שיבולת שועל? כי דיברו על פירה תפו"א וירקות מבושלים ואני לא מתה לא על זה ולא על זה. אם יש למישהו עצות נוספות- יתקבלו כמובן בברכה ובשמחה. תודה רבה!!

שלום טלטל

אורז נראה לי מוקדם מידי.. תנסי מרק ירקות טחון-בשלי רק ירקות שאת אוהבת , אולי מרק כתום או מרק כרובית-טחני היטב ואיכלי. מזכירה לך שכך גם תרדי קצת במשקל מהר יחסית-לי זה עזר.. בשבוע הבא כבר תוכלי לאכול אורז ואפילו לנסות קציצות רכות. נשיקות רבקה

טלטל276

New member
תודה רבה רבקה...

אמא שלי הכינה לי מרק עם שועית... אני פוחדת לאכול אותו אפילו טחון בגלל הקליפות כי הם נשארות שלמות ואני לא רוצה שזה יפגע לי במשהו. האם נכון? או שבשבוע השני ניתן לאכול גם את זה? כנ" הייתי רוצה לשאול לגבי אפונה (במידה ומכינים ממנה מרק)? האם מותר לאכול או עדיף להמתין עם זה?

לדעתי עדיף להמתין עם קטניות בכלל..

הן מכילות גם קליפות וגם גורמות לגזים שיעשו לך לא נעים בבטן.. תתרכזי בדברי חלב השבוע ומרקי ירקות טחונים רוצה מתכון למרק בטטה טעים? הרי לך: מרק כתום: מרכיבים- 3 תפו"א 2 בטטות אפשר גם 2 גזר 2 קוביות ג'ינג'ר קפוא 2 שיני שום מרק עוף פרווה מלח ופלפל לבסוף שמנת מתוקה אופן ההכנה- לבשל במים כשעה עד שהירקות יתרככו - להוסיף את השמנת אחרי כיבוי האש ולטחון היטב.. בתיאבון רבקה

דר איל

New member
הרגלים משתנים

כל אחד וטבעתו הוא העיקר להתרגל שיש לנו שם טבעת מרקים הם פיתרון טוב עשירים בירקות כדי התרגל לירקות מבושלים ולפירה כייון שבסגירות הלאה לפעמים זה מה שעובר

אופירA

New member
מנהל
קטניות לא בשבוע שני

בשבוע רביעי זה הזמן לקטניות. אורז וקוואקר את יכולה לאכול כדייסה. לבשל עם הרבה מים או חלב, כמו שמבשלים דייסה. גם פריכיות אפשר לאכול בשבוע שני (עם ממרחים). אפשר גם לבשל פסטה רכה מאוד מאוד, ולמעוך אותה.

למעלה