שבוע רא"מ

שבוע רא"מ../images/Emo46.gif

תגידו לי מה זה בכלל רא"מ ( ראשי התבות )? וואלה באמת כולכם צדקתם באמת שבוע רא"מ זה קריאת תחת, כל היום עבדנו עד 5,6. ובכלל במטבח עד 10 בערב ואפילו יותר מאוחר.
עדיף היה כבר לא לבוא, אבל המדריך אמר שאלו שלא יבואו צריכים להשלים את זה בחופש אז עדיף עכשיו מאשר בחופש. נ.ב.: רז אתה ממש סטרילי אפילו במטבח אתה לא מוכן לעבוד!!!
שיהיה לכולם שנה טובה, שנת 2003

Flash Button

New member
פוץ........../images/Emo18.gif

קודם כול אומרים קריעת תחת, ולא קריאת תחת... דבר שני במילא מעיפים אותי אז תיהיה עדין..

Flash Button

New member
אתה לא בראש של המדריך

ואתה לא שמעת מה הוא אמר לי. מה לעשות, בגלל בוגז פוץ ומתן זינזאנה יעיפו אותי. מילא..

תבין...

תבין הטכני לא זורק אנשים סתם כך ועוד אנשים טובים כמוך(מבחינת ציונים). אני יכול להגיד לך שאפילו עם רמי יהיה הכי טוב במשמעת יזרקו אותו כי יש לו ממוצע נכשל. אז תרגע בנוגע לעזיבתך/סילוקך.

keren201

New member
אצלכם זה רא"מ?

אצלכם זה רא"מ? מגניב, אצלינו זה כנף.... ואגב לא ידעתי שיש גם במעלות בית ספר כזה :)

keren201

New member
א...אתזה ידעתי...

אתזה ידעתי.... אני הולצניקית...מת"א :)

BestPlay

New member
כמה שטויות אתם כותבים !

שבוע ראם - זה שבוע שבוא אתה עובד אצל הרסר ,אני לומד עכשיו ביג מכונות חיפה , שבוע רם זה שטויות. שבוע כנף - שבוע אחד בתחילת י"ב שכל שוחרי יב נוסעים לבסיסים שונים של חיל האוויר ברחבי הארץ לראות איך החיילים עובדים. ועוד משהו , הבית ספר לא מעיף אנשים סתם ככה , אבל יש לו עקרונות , דוגמא : אם אתה עושה הרבה בעיות אבל הציונים שלך טובים (+80) אף אחד לא יעיף אותך , אבל ינסו , אבל אם יש לך ציון משמעת 100 אבל הציונים שלך לא משהו (65) גם לא יעיפו אותך ישר , קודם יעשו לך קמפוסים , ינסו לעזור לך , יעשו הכל כדי שתצליח , אבל אם אחרי הרבה זמן אבל ממש הרבה זמן נגיד שנה הם יעיפו אותך.

Guinness

New member
רא"מ - רס"ר, אבטחה, מטבח...

את מלוא חווית הרא"מ תחוו כשתגיעו לקורסים הספציפיים לאחר סיום ביה"ס. חוויה נעימה ביותר, אם אתם לא אוהבים לישון וכן אוהבים לקבל בתחת...

למעלה