שבוע קשה..

אמאלה ל1

New member
שבוע קשה..

ערב טוב ושבת שלום.
אני חדשה -ישנה בפורום, כבר למעלה מ3 שנים בהליכים מבעלי, וזה אחרי שניסינו שוב ,חזרנו, לא הלך,שוב ניסינו ,שוב לא הלך והפעם -זה באמת אבוד.
הוא עזב לבקשתי את הבית ביום שני ,רק אתמול הואיל בטובו לדבר עם הילדים.
מנסה מאוד להתמודד עם הכל, יש לנו דיון בחודש הבא ברבנות ואני מרגישה מצד אחד הקלה עצומה , ומצד שני שהכל סוגר עליי.
בהשוואה לשנים קודמות, הפעם שיתפתי וסיפרתי לסביבתי הקרובה. תמיד משפחתי המצומצמת ידעו על המצב אבל לא חברים בעבודה וכו'.
הפעם החלטתי שלטובת האומץ שעליי לאזור, אני חייבת לשתף ולקבל תמיכה. ובאמת, אני מרגישה שעוטפים אותי אנשים מדהימים מסביב ודואגים לי.
זה לא קל.
הוא מתחיל כבר להערים קשיים אבל אני כבר מורגלת. חייתי איתו 10 שנים כך שאני יודעת להתמודד איתו, אך זה לא הופך את זה ליותר פשוט.
הילדים? הגדול מבולבל, הקטנים לא ממש עוד הבינו. (בני 7,6,5)
איך עוברים את התקופה הזו?
מהיכן שואבים את הכוח?
אשמח לכל אחד שיכול לכתוב , לשתף .
שיהיה לילה טוב...

wibau

New member
פרידתך

תחשבי שנית אם אין דרך לשפר ולהשאר.גם אנחנו עברנו משברים,והלכנו ליעוצים שונים ורבים. המניע=ילדים. התוצאה=ביחד ומאושרים. מי מבטיח טוב יותר?? קשה לבנות וקל להרוס,תילחמו!!!

היתקליף

New member
כוח יש לאנשים חזקים, והם לא צריכים לחפש אותו

כל השאר, אני ממליץ להם להטביע את יגונם בכמויות של אלכוהול.

היתקליף

New member
אכן, במיוחד שיש שמועה שהמחירים יורדים

הפאק היחיד שיש לי בחיים המושלמים שלי, ועליו אני ממש, אבל ממש, מצטער, הוא שהם כל כך מושלמים. כמה שאני מתאמץ, אני פשוט לא מוצא סיבה ראויה לשתות.

Prince315

New member
אני לא מבינה מדוע

אנשים צריכים סיבות כל הזמן ...

לחיים!

Prince315

New member
המשקה האהוב עליי

הוא קוקטייל של מיץ גזר וויסקי.
אני שיכור תמיד,
אבל יכול להביט למרחק של קילומטרים.

- רוי בראון

היתקליף

New member
אני שותה מגיל 15

ומעט דברים העניקו לי יותר הנאה. כשאתה עובד קשה כל היום עם הראש, ויודע שתצטרך לעבוד שוב מחר, מה יכול לשנות את רעיונותיך, ולגרום להם לרוץ על מישור אחר, יותר מוויסקי? כשאתה רטוב וקופא מקור, מה מלבד וויסקי יכול לחמם אותך?

ארנסט המינגווי.

לאט לאט

כל יום ומה שאת עושה ממנו. לאט לאט.
להתמודד כל יום עם מה שבא.
לדעת ללכת לקבל יעוץ מקצועי
לגעת לעלות און ליין וללמוד את הנושא: גירושים דרך גישורים: למה? כמה? איך?
להגיע ללשכה ליעוץ משפטי בבית המשפט לעינייני משפחה..
לדעת לא לתת לעורכי דין מתלהמים לעשות על חשבון הגב שלך ושל הילדים מלחמות מיותרות
לדעת להתפשר
לדעת שמעבר לגירושין והפרידה..את והוא כל החיים תהיו קשורים אחד לשני ..והעתיד עוד יביא לכם המון ארועים משותפים ולכן..
תחשבי טוב טוב על האסטרטגיה שאת הולכת לעשות.

לנו הוותיקים כאן לא היה מי שיתן עיצות מנסיון. לא היה אז אתרים עם מידע מלא..לא היו מגשרים..עכשיו שיש את כל הכלים האלו
מחובתך לעצמך ולבני משפחתך כולל הגרוש העתידי..לבדוק את הנושא ולבחור את הדרך הבריאה ביותר בשבלכם.

למעלה