שבוע פיקולו!

g0tenx

New member
שבוע פיקולו!

אנחנו בשבוע הרביעי במספר וזהו שבוע פיקולו! הנה קצת מידע על פיקולו : פיקולו התחיל את הסדרה בתור האיש (יצור נאמקי) הכי חזק בכל כדור הארץ והוא היה מאוד רע והוא קיבל את הכינוי "פיקולו הרשע" אבל כאשר גוקו בא לכדור הארץ הוא גדל, והוא חש באנרגיה חזקה משלו ויצא חיפוש אחריה. לאחר זמן מה היגיע ראדיטץ כדי לימצוא את גוקו שנשלח לכדור הארץ במטרה לגדול ולכבוש את הכוכב אבל זה ממש לא מה שקרה אז הוא נאלץ להילחם בו ופיקולו עזר לו. לבסוף גוקו אחז בראדיטץ ופיקולו השתמש בקרן הסטן שהרגה את גוקו וראדיטץ ואז כדורי הדרגון בול היחזירו את גוקו חזרה לחיים. כל חבורת הזי אוהבת מאוד את פיקולו כולם חברים שלו אבל הכי אוהב אותו גוהאן שלמד את אומנויות הלחימה מפיקולו. פיקולו הוא כימעט הכי חזק מלוחמי הזי והוא היתחזק אם הזמן כי הוא הישתלב גם עם נייל שהוא ניפצע בקרב מפריזה וגם את גוד שהיה הצופה בכדור הארץ וראה הכול מלמעלה וזה הפך אותו לבין האנשים (והיצורים) החזקים בסידרה.

Brolly

New member
אם אני לא טועה פיקולו דאימאו או כמו

שמתרגמים את זה "פיקולו הרשע", היה אבא של פיקולו שגוקו הרג ואז אבא של פיקולו "ירק" את פיקולו החוצה, אז פיקולו של די בי זי זה פיקולו הרגיל

jack 1

New member
../images/Emo4.gif.נניח.

אם כבר מדברים על פיקולו.הוא מופיע בג'יטי או לא?כי אני לא זוכר שראיתי אותו אי פעם שם..

הוא מופיע מספר מצומצם של פעמים

בפרק של היום, אם אני לא טועה, וגם בפרק שבו בייבי השתלט על גוהאן. היום יהיה משהו שדי עיצבן כמה הצופים האדוקים , חכה ותראה.

למעלה