שבוע עבר

יול6

New member
שבוע עבר ../images/Emo60.gif

שבוע עבר מאז שעזבתי, ואני מתחילה לתהות. במקומי היום אני לא רואה שום סיבה לא לחזור והכל נראה במשקפיים ורודים,
ואז אני מזכירה לעצמי שהייתי מאוד לא מאושרת. אני קוראת פה מכתבים ומזדהה. הניתוק, הזרות, חוסר החיות שבמערכת היחסים, כל זה קיים אצלנו, ומחזק בי את ההחלטה שעשיתי. והזמן ממשיך לעבור, לאט, ואני לא קרובה יותר להחלטה האם לחזור או לא.

האלי

New member
לפעמים

יש לפעמים שאנחנו מקבלים החלטות מתוך כעס, עלבון, תחושת תסכול, או כל תחושה אחרת. ואלו החלטות שברוב המקרים נתחרט עליהן. אמנם את לא מפרטת הרבה, אבל אם הבנתי נכון נפרדתם כדי "לבדוק". אני חושב שפרידה כזו התועלת בה קטנה מאד. אלא אם היא תעזור לך להשתחרר מהכעס, לחזור הביתה, ולבדוק את הקשר באופן נקי משוחרר מכעס. הכעס הוא יועץ רע מאד. רק אחרי שמפסיקים/גומרים לכעוס אפשר לחשוב בשיקול דעת ולבחור את הדרך הנכונה. שלך, האלי.

adam33

New member
חצי הכוס המלאה

1. לקבל החלטה. 2. לחיות עם מה שיש 3. להביט קדימה. 4. לשמוע אותו מוכן לשקם. 5. לראות את החיים בשנית מנקודת התיחסות שונה בכך שהוא מקשיב למצוקות שלך. 6. לדעת " איך זה לחיות לבד" לחיוב ולשלילה. ומנסיון... תחושת חופש הינה סוביקטיבית, מה שנכון להיום לאו דוקא טוב לעתיד ולכן עשי רגע חושבים וראי מה המצב כיום איתו ואיתך ואם זה בכלל לא מזיז לו...המשיכי בדרכים הסופיים בפירוד.

יש כאלה שקל להם לשבור את

הכלים ולעזוב. ואח"כ לחזור... ויש כאלה שקשה להם.... בכל מקרה לקחת צעד. נפרדת. קחי נשימה עמוקה. תנסה להפיק את המרב מהשלב הזה. ורק אחרי שממש ממש החלטת מה את רוצה. תישמי. אבל נראה לי ששבוע זה...אך לומר לך...ילדותי משהו. דניאל לילדה בת ה שש.

למעלה