שבוע נפלא

שמחה37

New member
שבוע נפלא../images/Emo140.gif

שבוע של בשורות טובות הצבת יעדים וסימון וי עליהם (אפרופו יעדים ירדתי כבר כמעט את כל ה2 ק"ג שעלו) שבוע של ספורט נשימות טובות (זה לא צחוק נשימות עושות טוב לגוף ולנפש) אכילה נכונה ופרנסה טובה. מאחלת לכולנו אור אהבה ואנרגיות טובות. באהבה רבה שמחה

שבוע מקסים../images/Emo9.gif

אני צריכה איכשהו להיפטר משניים וחצי הקילוגרמים שעליתי, עקב זלילה מאסיבית. אבל משום מה אני לא באטרף על הנושא, ככה, בשקט, אני נהנית גם מהזלילה. לא שהיא באה כל שני וחמישי - ואני מסוגלת להכיל גם את המשקל העולה והמתנדנד. חוצמזה, לפי הBMI נותרו לי 5 "רק" ק"ג למשקל היעד (73), אני רוצה להגיע ל65 ק"ג, אבל לא לחוצה והיסטרית בנושא. בברכת שבוע נפ-לא וקסום, מלא בכיף (ובלי מחלות חורפיות, כמו אחת כזאת שנחתה עליי)... מירב.

nony4

New member
שבוע נפלא

גם אני קצת התאוששתי הבוקר אחרי שהייתי תקועה במשקל כמעט שבועיים אני יודעת שזה נורמאלי אבל בכל זאת ביאס אותי היום נשקלתי 118 ק"ג , זאת אומרת 38 ק"ג... השבוע יש לי ביקורת בפוריה... ויש לי חברה (שלא כותבת פה) שממש ברגעים אלה עוברת את הניתוח בבית חולים פוריה אז מפה רוצה לאחל לאורלי בהצלחה והחלמה מהירה.

ליבי3617

New member
שבוע נפלא... משנה מקום משנה מזל

חזרנו אתמול בלילה ממלון "המלך דוד" בירושלים שם היה לנו סופ"ש גיבוש. היה מהנה ברמות... מצחיק, כיף. זה מאד חשוב במקום עבודה לעשות דבר כזה מדי פעם. מחזק את הקשר בין העובדים. והשבוע אני אמורה לשנות מקום במשרד (על פי בקשתי, כדי לקבל קצת יותר שקט) מקווה שהשינוי יביא איתו הרבה דברים חיוביים.

מלון המלך דוד הוא סטייליסטי ברמות,

וגם יקר, יקר מאוד. נכון שאתם בעסקי תיירות אז המחיר בהתאם (או בחינם) אבל זה באמת מלון נפלא. הייתי שם לפני כמה שנים (הוזמנתי, הוזמנתי, לא להתרגש, לא הייתי מוציאה מכיסי...) וזה היה מ-ש-ה-ו.

שבוע טוב

השבוע מתחיל טוב.... ישנתי בקושי 4 שעות הלילה - גם כי אני רואה תוכנית במוצאש עד מאוד מאוחר וגם כי ניסיתי להגן על מדינתנו הקטנה בצ'אט מחול....קשה ביותר!!! יש לי כאבים בקיבה מאז אתמול לא מצליחה לזהות מאיפה ולמה הכאבים...מקווה שיעבור מהר! אבל הערב אלך להופעת סטנד אפ שאמור להיות מצחיק בקיצור אתחיל השבוע שלי מחר כי היום די מטושטש! ENJOY

ואני ירדתי ב׳בום׳ שלושה קילו ../images/Emo6.gif

אחרי שקיטרתי לא מעט שאני סגורה היטב ( על 6) ואוכלת מעט, ולא מצליחה לרדת. אז כנראה שמשהו היה תקוע, כמו שקראתי כאן לא אחת ולא שתיים.... והשבוע סופסוף ראיתי ירידה יפה, אז כנראה הסבלנות משתלמת, שיהיה לכולנו שבוע נפלא, עם הרבה בריאות ובשורות טובות. וגם עם ירידות יפות שעושות טוב בלב

LATIN GIRL77

New member
ואיזה שבוע נפלא!!!

כיף לקרוא את הדברים הנפלאים שנכתבו!!! שבוע מלא אנרגיות, אני אחרי יום עבודה ארוך, הכי קל היה להכנס לפיג'מה חמימה, אבל אני כבר על מדי אירובי בדרך לZUMBA שלי, לחשוב שפעם בקלות הייתי מוותרת.... סופ"ש בצפון, נוסעת לקיבוץ למשפחה (שמחה טלפון יבוא
) בדרך לקיבוץ הולך להיות מפגש מאוד מרגש שאספר עליו בהמשך, חייבת לספר לכם אבל חייבת גם לרוץץץץ לפני שאפסיד את השיעור. חברה היום עברה טבעת אצל אבינוח סוף סוף אחרי דחייה - היתה אמורה לעבור אותו לפני חודש עם טלטול שלנו, אז מאחלת לה בהצלחה!!! המשך שבוע נפלא בית יקר

למעלה