שבוע נפלא לכולם

maiii c

New member
נצל"ש.

מישהו קיבל תוצאות מיונים/תאריכי גיוס חדשים? פרטו.

FiFi 59

New member
וויפי

עברתי ת"ש לא יודעת עם שינו לי ת'תאריך גיוס

s h e e p i t

New member
../images/Emo3.gif

הם משחקים אותה אבל בסתר הם מתים עליי
דוברות
שחקים
פרוייקט גאמא [
]
טיפול באדם - נשלחת למיון במהלך חודש ינואר לאשכול טיפול באדם בסמכות חש"ל אתור ולא התייצבת.
מדריכת לחימה ימית
משרד הביטחון - נשלחת למיון במהלך מרץ-אפריל לאשכול תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט בסמכות כללי ולא התייצבת. [אבל זה סתם הם אמרו שישלחו לי אחד אחר]
ניהול ואבחון כוח אדם - מאבחנת פסיכוטכנית [עדיין לא היה] [לא להאמין כמה אפשר להיות גרוע
] נכון לעכשיו אני עדיין בכלל צהלי - 3.10 [ושם נישאר] איך הייתי?

הדרדרית

New member
נסי להתחרות בזה! ../images/Emo13.gif

מודיעין - עח"מ- ניפנפתי את עצמי
טייס- לקח זמן, אך הם נפנפו אותי..
גל"צ- ניפנוף נונשלנטי אחרי זמן מה (3 ימי מיון למעשה), אבל זה היה נפנוף הדדי
ולבסוף, לאחר סדרת מיונים מתישה, התקבלתי לקורס פאראמדיקים (תקווה להצבה ב-669 בסופו)!!!! מי היה מאמין...
גיוס כנראה יוקדם מדצמבר לאוגוסט. הצילו. רותם כפרעלייך, אולי עברתי פחות אופציות ממך (פששש, סחתיין על הכמות), אבל האינטנסיביות שבה ביקרתי בעת האחרונה היא די מטרידה..
בסופו של דבר אין לי ספק שתגיעי למקום נורמלי, ואם לא- תזכרי שגם במקום הכי מעפן, אם האנשים טובים- הכל נראה הרבה יותר טוב..

Ms UnderstOod

New member
רותם.. אל תדאגי

הם רוצים שתחשבי שאת גרועה ושהם לא רוצים בך כשבעצם את החיילת היחידה בעלת הראש הפועל! ואת תהיי הרמטכ"ל!! סעמק אף אחד פה לא קורא אסימוב?

s h e e p i t

New member
../images/Emo11.gif יבוא יום

בכל אופן שינו לי עכשיו את התאריך גיוס ל-22.10 במקום 3.10 לא ברור למה

glebRa

New member
ככל הנראה...

גיבוש טיס אוגוסט. חצרים... בעעע.

glebRa

New member
כוסומו...השתנה לי עכשיו תאריך הגיוס

13.03.2007. 309 יום... איזה שיט. ולי עוד היו תקוות שווא שנובמבר יהיה ירוק...

וואי

נזכרתי עכשיו שאמש היה לי חלום שאני בגיבוש באיזה שטח ליד אודים (זה לא היה וינגייט וזה הפתיע אותי) היה בסדר אם תהיתם,חוץ מזה ששכחתי להביא נעלי ריצה.

פנטילון

New member
וואי

גם אני נזכרתי עכשיו שאמש היה לי חלום שהתעוררתי בבוקר ולא הייתי עייף. אז התעוררתי והייתי עייף

למעלה