שבוע נעים לכולנו

פברואר68

New member
שבוע נעים לכולנו

בעלי לשעבר לקח חופש כך במפתיע....וסיכם איתי שהילדים אצלו בהשגחתו וטיפולו ממחר שלושה ימים והוא יודע שאני תשושה ומבקש שאנוח.... מה קורה פה יש חיים אחרי גרושים .... כמעט ושכחתי מה זה התחשבות בי ....

יש מתוקה לחכמות שיודעות להכניס...

רכות ואהבה גברים זה פלסטילינה אפשר לרכך אותם לאט ובטוח הכל תלוי בך, תוכלי להשיג יותר התחשבות יפה לך

../images/Emo46.gifכן כן...גברים זה פלסטלינה!!

אני לא יודע מה צופן העתיד לאישה שחושבת שגברים הם פלסטלינה בכל אופן אני חושב........ שאנחנו בשר ודם! וכל אחד והלך מחשבתו וכל אחד ודרך חינוכו וכל אחד ומשנת חייו וכל אחד..... אריק המתוק

פועמת

New member
גם נשים הן פלסטלינה

קוראים לזה הידברות דו-שיח הבנה והכל קשור ליקרים לנו מכל.. אם כל זוג שהתגרש היה נזכר באותה תחושה שליוותה אותם ברגע ההחלטה על הנישואים, מחצית או יותר מהבעיות בזמן הגירושים לא היו מתקיימות, צריך הרבה בגרות נפשית וזוגית להבין שגם אם החלטנו להתחתן לפני כך וכך שנים עכשיו הגיע זמן להיפרד וללכת כל אחד לדרכו החדשה אבל, יש דור שלא היה שותף להחלטה הראשונה והוא לא צריך לסבול מההחלטה השניה.

פברואר68

New member
אני חושבת שלכולנו גברים ונשים מגיע

התחשבות רכות סבלנות נימוס כבוד אולי כשאנחנו נותנים יחס כזה ...... אותו היחס יגיע בחזרה ..... וזה בריא לכולנו לאורך זמן לנהוג כך.... שולחת לכולכם רכות פברואר

פברואר68

New member
ועוד משהו....

הרי התחלנו כך את הנשואים נשחקנו עם הזמן.... סיימנו את הנשואים ממש לא ברכות ... אחרי חשבון נפש של שנינו סימני רכות חוזרים.... כל בוקר הוא יום חדש ואפשר להתחיל מחדש

R a c h e li

New member
../images/Emo6.gif

דווקא נחמד לי הרעיון שזה מפלסטלינה חחחחחח ואז אפשר להאריך עוד עוד עוד חחחחחחחחחחחחחחחח רחלי ברחה והפעם מהר מאוד....
רגע
......

ריק וכל אחד עם הפרשנות שלו...

ריגשי... לפלסטלינה - לא היתה כוונה שחלשי אופי או עמוד שדרה וכו' פלסטלינה - היתה הכוונה שגברים רגשים ומחליקים כשיודעים לגעת בהם קפיש

הגרוש שלך פשוט בן אדם... לא? ../images/Emo13.gif

אני לחלוטין לא מופתעת, אנו נוהגות לומר שצריך לדעת ממי להתגרש.. אבל גם כנראה, עם מי להתחתן. התחתנת והתגרשת מבחור טוב.

האקס שלי היה בלתי נסבל והיום...

מבשל ומזמין אותנו, מוכן לעזור לי כלכלית, קונה ונותן יותר לילדים והכל בזכות שפתחתי את ביתי ואת האיכפתיות שלי אליו כן אם יודעים לגעת יכולים להפוך צפרדע לנסיך
אהבתי

פברואר68

New member
גם בעלי לשעבר נוהג בי בעדינות ואדיב

ות ורגישות מאז שפתחתי את ביתי בפניו אנימקפידה על תקשורת יום יומית (הרי יש ילדים משותפים הרבה דברים לתאם ) אפילו קיבל מפתח....( למקרה והילדים זקוקים למשהו ששכחו כשהם אצלו ולמקרה חרום .....) חשבון הנפש הדאגה לי ולילדים כנראה שברה את מחסום אגואיזים וסוציומתיות...... התכונות הטובות שלו מתעצמות ובאות לידי ביטוי .... זה בנתיים מה שהגרושים עשו לשנינו כל אחד בדרכו משתפר אולי זה מומלץ להתגרש...? לעיתים אני חושבת על כך ולא מבינה את התהליכים המוזרים הללו פברואר

דוכסית 8

New member
אני מקנאה בך

אני מאוד רציתי לגמור הכל ברוח טובה, עד כמה שאפשר בנסיבות, הרי בסך הכל שנינו הגעהו למסקנה שזה נגמר,שנינו הבנו שזה כבר לא זה, יש לנו שני נסיכים, הייתה בנינו אהבה גדולה, אז למה לגמור את זה במלחמה? אני רציתי שזה יגמר יפה והוא חשב כך גם (לפחות כך אמר) אז מה? הוא פתח כאן אתר משלו שבו הוא מספר ומפיץ עלי שקרים, עזב את הבית ולא השאיר לנו כסף, סירב לשלם מעבר ל 1,200 ש"ח מזונות (לשני הילדים), הסית וסיפר סיפורים לילדים, ובעקבות זה הופסקו לו הסדרי הראיה בהמלצת עו"ס, נלחמנו בשביל מה? להגיע לאותו דבר שמלחתכילה רצינו? להתגרש? הרי אין לנו על מה לריב, אין דירה או בית, הסכמתי להתחלק בתכולת הדירה והוא ויתר, שנינו הסכמנו שהילדים ישארו אצלי, הסדרי ראיה נקבעו (לאחר שחתם שלא יסית עוד) אז למה לריב? למה להשמיץ? למה להפיץ שקרים? אני בת להורים גרושים והם החברים הכי טובים שיש, אז אני מבינה שבד"כ יש כעסים אבל כאן זו היתה החלטה משותפת של שנינו אז למה ככה? אני ממש מקנאה באלו שאומרות שהגרוש משקיע, עוזר, תומך וכו... כיף לכן. סליחה על האורך של התגובה....

פיקסון

New member
על פי חוק אי אפשר

אבל ע"י תריקים אחרים אפשר לשלוח את הילדים לחברים לנסוע איתם להודיע לי שיש להם מבחנים ושיעורי עזר וכו פניה לעו"ס ומסירת הודעה מסולפת

../images/Emo4.gif

ההפסד שלה (שלא נדבר על שלהם) גם ברגעי רתיחה גם כשידעתי שהם מוסטים... לא עלה בדעתי לעולל זאת לילדים. ג'ייייי.

יש חיים אחרי גירושין

התחשבות הדדית. רגישות. חלק משותף לכל החיים (ילדים כמובן). ופינה אחת במוח שזוכרת שפעם אהבתם. הופכים את מערכת היחסים עם הגרוש/ה לטובים בהרבה. ובטח הופך את החיים של הילדים המשותפים לטובים עוד יותר.

למעלה