שבוע נהדר לכולם

kikona126

New member
שבוע נהדר לכולם

יש לכם יעדים לשבוע זה? יש לכם תודה לבקש? הנה השרשור המתאים
אז.......... צאו לדרך

עוז86

New member
בטח

אני רוצה להצליח במבחן באלגברה לניארית שיהיה לי ביום שלישי בבוקר. אני רוצה ציון 90. אפשר לעשות את זה כי זה מבחן קל. אני רק צריך ריכוז וקצת עזרה יצירתית מאלוהים. ואני רוצה להתחיל לתרגל יוגה כל יום ולא רק פעם בשבוע אין לי הרבה תודות על השבוע
היו לי כמה אכזבות

תודה../images/Emo70.gif

אני רוצה להגיד תודה על השבוע הנהדר שהיה לי בכללי:) יום שישי האחרון היה לי קצת קשה, בגלל אי נעימות שגרמה לי לאי-שקט נפשי, וחוסר רגיעה בלילה. האמת שעכשיו האירוע לא נראה כפי שיצרתי אותו, וגרמתי לו להשתלט עליי - במלוא הכוח ! עם זאת, אני רוצה להגיד תודה רבה לאלוהים, שזה נרגע אצלי ביום הבא ! היה לי חשוב שזה יעבור מהר, כי הרגשתי שהכל מתהפך לצד מאוד שלילי ולא מועיל לי. כך קרה - הכל השתנה ביום הבא בשעות הבוקר:) תודה שחזרתי למיטבי, ולמטרות החשובות שעליי לכוון אליהם. תודה תודה תודה ! נ.ב: חשוב לזכור להפוך כל דבר לחיובי ככל האפשר!

pizi33

New member
אתלי בדיוק אותו הדבר

אתמול היה יום לא קל. תודה רבה שהוא נגמר. היום יהיה יום מעולה.

pizi33

New member
אתלי בדיוק אותו הדבר

אתמול היה יום לא קל. תודה רבה שהוא נגמר. היום יהיה יום מעולה.

תודה

אני קם מחר בבוקר בשעה 5:45 ומספיק להיות בראשון לציון בזמן. הנסיעה עוברת חלק. כיף לי. אני שותה קפה ומעשן בזמן הנסיעה - בדיוק כמו שאני אוהב. השבוע הזה קל וכיף לי בבסיס, אני ערני ופעיל מאוד. יש לי אנרגיות ממריצות. תודה.

מפחיד!!!

פעם ראשונה ביום ראשון שלא היו פקקים בכביש בבוקר, הקפה הספיק לי לכל הנסיעה... מדהים כל העבודות שאמורות להיות לי בבסיס התבטלו ולכן אבוא רק משעה 11 עד 14:00 כל יום.. מפחיד איך שמה שכתבתי קרה, תודה רבה, תודה!!!!!!!!!!!

kikona126

New member
אני חושבת שנעשה את השרשור הזה

כל שבוע, אם יש תוצאות שכאלו...

היעדים שלי לשבוע הזה זה שיהיו לי יעדים

סתם בצחוק. נחמד לי הפורום הזה.

מחר

אני קם ברבע לשבע ואני ערני. אני מכין לי קפה ויוצא לדרך, הכביש חלק והנסיעה זורמת לי. אני מגיע בשעה 7:30 לראשון לציון. יש לי אנרגיות חיוביות והרבה אדרנלין. כיף לי. טוב לי. אני מחייך. תודה רבה

היום../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

היום אני קם במצב-רוח מעולה ומרומם ! אני מרגיש נפלא, וכל היום יש לי מחשבות טובות ומוצלחות ! אני מתארגן לאט לאט עם הדברים שלי, מארגן בהנאה את המזוודה שלי בדברים לטיסה הקרבה! מודה לאלוהים היקר שלי, שמביא לי אור יום, ומוליך אותי בדרך הנכונה! תודה!

למעלה