שבוע מקסים לכולם ! מה שלומכם השבוע?
W wish2 New member 21/4/13 #7 סוקי סקס אגריסיבי ומשפיל יכול להשליך על הזכות שלי לנאום אחר כך? זה פשוט קצת סותר אחד את השני. אני מוטרדת.
סוקי סקס אגריסיבי ומשפיל יכול להשליך על הזכות שלי לנאום אחר כך? זה פשוט קצת סותר אחד את השני. אני מוטרדת.
ס סוקרטס פה New member 21/4/13 #9 אני מאמין שאת תרצי לישון כשאני אחליט שסיימתי בכל מקרה אם יתחשק לך לנאום אחר כך את מוזמנת בכיף לי זה בטח לא מפריע אני כבר אהיה בדרך הביתה
אני מאמין שאת תרצי לישון כשאני אחליט שסיימתי בכל מקרה אם יתחשק לך לנאום אחר כך את מוזמנת בכיף לי זה בטח לא מפריע אני כבר אהיה בדרך הביתה
ס סוקרטס פה New member 21/4/13 #14 זה לא פגע וברח אני בא לעולמך הפרטי עושה את מה שאת מחכה שיעשו לך עוד מיום שקיבלת עול מיטה ומציצות וחוזר לעולמי
זה לא פגע וברח אני בא לעולמך הפרטי עושה את מה שאת מחכה שיעשו לך עוד מיום שקיבלת עול מיטה ומציצות וחוזר לעולמי
ס סוקרטס פה New member 21/4/13 #19 זה לא חובה אבל אני מאמין שאת תפתחי את הפה לבד כשמשערותיך אדביקך לאשכי זה קורה בצורה טבעית
ס סוקרטס פה New member 21/4/13 #33 לי זה לא עושה הרבה אתן רוצות את זה יותר מאיתנו אז בלי לעשות עלי דאווינים אני בא לתת לך את מה שאת צריכה חמודה שלי אני בא להשתמש בך כרצוני וכתאוות ליבי, בדיוק כמו שאת מייחלת לעצמך אז דונט גיב מי את הלמה לתפוס בשיער יו וואנט מי 2 פאקין דו איט !
לי זה לא עושה הרבה אתן רוצות את זה יותר מאיתנו אז בלי לעשות עלי דאווינים אני בא לתת לך את מה שאת צריכה חמודה שלי אני בא להשתמש בך כרצוני וכתאוות ליבי, בדיוק כמו שאת מייחלת לעצמך אז דונט גיב מי את הלמה לתפוס בשיער יו וואנט מי 2 פאקין דו איט !