שבוע מקסים לכולם...

שבוע מקסים לכולם...

נגמר הסופ'ש ... מחר שיגרה.. היה לי מואיי מואי כיף איתכם בחמישי ושישי....באבלס המדהימה ..(יודעת שאתמול לא הייתי במיטבי עייפות של כל השבוע האחרון) אילנית החמודה... תגידי לי איך הסנדלים שלך הגיעו מתחת לכסא שלי חחח... דורון המקסים..חייבת לך כוס קפה.... ודקר המקסימה... תמיד אבל תמיד כיף לראות אותך בובה ....שיהיה לנו שבוע מקסים... (אגב כואבות לי כפות הרגליים עד עכשיו העיקר הנעל עלתה 600 ש"ח)

Bubble Girl 27

New member
בוקר אור אנשים

השמש זורחת, החיים יפים, הלבבות מעל הראש וריח של שנה חדשה והתחלה חדשה בפתח! שיהיה לכולנו שבוע מלא אור והצלחות... שי במקרה שלך מלא צלחות חדשות...עכשיו שהמתקשרת לצלחות רחוקה...

בוקר אור ...

יפים ויפות שלי.. איך עבר לכם הסופ'ש... נכון שמבאס לחזור לעבודה.... אבל לא נורא עוד מעט חג ושוב חופש... ואז שוב נצא ונשתה סיידר עם באבלס המתוקה... ונחביא לאילנית את הסנדלים... ושוב נעיף מעלינו זבובים וגמדים בכאפות כואבות... שיהיה לכולנו שבוע מקסים ויום מדהים... איפה אני 27 שיכין לי ולבאבל קפה .. וכמובן נועה עם העוגיות שבדרך...

Bubble Girl 27

New member
באבל קיבלה קפה אתמול בבוקר

מאני 27 והקפה הכי טעים שיש! אז הבוקר אני לא דורשת ממנו קפה... למרות ש..... אפשר קפה?

מה זה לא דורשת..

תדרשי שניים ... עם עוגה ו2 סוכר.. ותמיד אפשר לדרוש גם ארוחת צהריים....כן שמעתי על הנשנושים שלכם מול הטלוויזיה ממש שחיתות!!!!

Bubble Girl 27

New member
לא יודעת מה שמעת אבל לא היה

כזה שחיתות! בשישי אצל שי היתה שחיתות... נאאאאאאאאאאאאאפיס אצלי היה מאפינז וקפה כולה... אפשר קפההההההההההה?

למעלה