שבוע מעולה

שבוע מעולה

שיר השבוע של אהוד בנאי:
שיר השבוע לא של אהוד בנאי:
ספר/סרט/דיסק/הופעה שכדי לכולם לראות :
תמונת השבוע:
משהו מגניב שיקרה השבוע:
משהו שאתם נורא רוצים לספר לנו

שבוע טוב ../images/Emo187.gif

שיר השבוע של אהוד בנאי: ממשיך לנסוע
שיר השבוע לא של אהוד בנאי: סליחה- גלעד שגב
ספר/סרט/דיסק/הופעה שכדי לכולם לראות : ספר: אם יש גן עדן פשוט מעולה!!! סרט: אני אלך על משהו קיטשי וחמוד שהעביר לי את הערב אחלה- יש לה ביצים ממש סרט מתוק הופעה: לא יודעת
תמונת השבוע: קחו
משהו מגניב שיקרה השבוע: יומולדת לאמא
משהו שאתם נורא רוצים לספר לנו : יש לי כובע חדש ויפה

יפתי.. ../images/Emo99.gif

שיר השבוע של אהוד בנאי: רוחות הצפון... שיר השבוע לא של אהוד בנאי: אישה כנענית/ בית הבובות ספר/סרט/דיסק/הופעה שכדי לכולם לראות : ספר- אחות ליבי. דיסק- מדפים של בית הבובות. הופעה- מאיר בנאי בתמונע הערב
וסרט? כרגיל אין
בשביל מה קניתי DVD אלוהים יודע..
תמונת השבוע: (מיכלי, אני מהללת אותך
) זה עוד אחד מיצירותיה של מיכלי, נכון מדהים? http://img159.imageshack.us/img159/8554/nethup9.jpg משהו מגניב שיקרה השבוע: הופעה של מאיר בנאי הערב בתמונע ואני מתחילה לעבוד בעוד עבודה..
משהו שאתם נורא רוצים לספר לנו: קיבלתי הלילה כוויה במרפק וזה המקום הכי מעצבן בעולם לכוויות
רואים את הנפיחות מכל מקום שמסתכלים..

samata

New member
wubz

שיר השבוע של אהוד בנאי: בוא הביתה. שיר השבוע לא של אהוד בנאי: שבק ס' - לבקש ת'קש. ספר/סרט/דיסק/הופעה שכדי לכולם לראות: 'השתולים' / The Departed של סקורסזה. סרט חובה! תמונת השבוע: =\ משהו מגניב שיקרה השבוע: לא מגניב, אבל עוד שבוע אני מתגייס

clevelandrocks

New member
שלי

שיר השבוע של אהוד בנאי: זמנך עבר שיר השבוע לא של אהוד בנאי: 'הניצוץ' של אפרת בן צור ספר/סרט/דיסק/הופעה שכדי לכולם לראות : גם אני ממליץ על 'השתולים' (לפחות לזכרים שבינינו) תמונת השבוע: משהו מגניב שיקרה השבוע: I can tell you, but then I'll have to kill you משהו שאתם נורא רוצים לספר לנו: יש לי את הסבתא הכי מגניבה בעולם

למעלה