שבוע מנגה? איפה?... ^_^

Tenchi

New member
שבוע מנגה? איפה?... ^_^

לעזאזל. כתבתי הודעה ארוכה ותפוז מחק לי אותה... למי יש כח שוב?... ^_^ בכל מקרה, אני אקצר: שלום לכולם, קוראים לי אלון ואני מפורום מנגה ואנימה, באתי לכאן כי שמעתי שיש כאן שבוע מנגה ורציתי להציג פה עבודות שלי בתחום. מקווה שתאהבו, אני הולך "להציף" קצת את הפורם (אפרת! בציורים, לא בהודעות! לזה רזומיחין התכוון!...). אלון =(^.^)=

Tenchi

New member
אופס!...

...העלתי בטעות ציור לא נכון - הסקיצה הבהירה הזאת בעפרון, לא התכוונתי להעלות אותה, סליחה... הנה מה שהתכוונתי להעלות. אלון =(^.^)=

Tenchi

New member
!....

חבר´ה, אני מחכה לתגובות!... ^_^ יום טוב לכולנו אלון =(^.^)=

מקנאה ! ../images/Emo57.gif

איזה עבודות מהממות! פשוט תאווה לעיניים... אתמול עשיתי כבר סקיצה... אני אתגבר על הבושה להראות אותה לעומת העבודות האלה. אני צריכה קודם לצבוע. וואוו!

SC

New member
עבודה משגעת, אלון

עבודה הזו שלך פשוט יפה מאוד ואהבתי גם את החתימה. ביקרתי באתר שלך לפני מספר דקות, פשוט יפה. עבודות יפות מאוד.

FreeFeeling

New member
אוווו ../images/Emo24.gif

ממש אהבתי לראות את העבודות שלך (במיוחד את הדמויות הנשיות) הכרונית זה לא הסגנון שאני מתחבר אליו בדרך כלל. וגם לא מקיר..... אבל בהכלת אני אוהב את הציורים שלך..... כול הכבוד ! אין לי הרבה מה לומר בנושה בגלל אי הבקיעות שלי בו. חשבתי לצייר משהוא בסגנון אבל ויתרתי לבסוף... נ.ב יש לי שתי חברים שמתעניינים בתחום ציור מהסוג הזה ושניהם אוהבים - "משחקי תפקידים" והזמינו אותי למשחק ירדתי מהראיון
FreeFeeling

Velouria

New member
זהו, בחרתי לי פייבוריט :)

ראיתי עבודות שלך בבמה... דווקא אהבתי יותר את הציורים שאינם מנגה, אבל גם המנגה שלך מעולה. במיוחד הציור הזה..! עם איזה תוכנה אתה צובע?

Tenchi

New member
תודה ^_^

...אני מצייר וצובע את כל הציורים שלי במחשב בעזרת טאבלט של WACOM (עט ולוח דיגיטלים) והתוכנה המ-ע-ו-ל-ה PAINTER 6. אלון =(^.^)=

היי אלון!

אתה פשוט מוכשר, רציתי לספר לך שהבן שלי פשוט התחנן שאני אשים ציורים שלך בדסקטופ שלו...ההתלהבות היתה גדולה! ומה אני שומעת?? שאתה גם מצייר בסגנונות אחרים!! מייד להעלות גם אצלנו שנהנה ונתמוגג, ושוב סליחה על הבלבול בשמות. אפרת

Tenchi

New member
^_^

תודה... אני שמח שהבן שלך נהנה מהציורים שלי, בזמן האחרון אני מנסה לצייר בסגנון מיוחד לילדים, אני עדיין צריך להתאמן על זה. הצביעה צריכה להיות רכה יותר ולא מאיימת, הקווים עגולים יותר וכו´. הנסיון האחרון שלי בנושא היה הציור שכבר פרסמתי כאן - הציור של הילדה על היצור הענק הסגול. בכל מקרה, אני אפרסם כאן ציורים שלי לא בסגנון מנגה, אבל אני "מזהיר" מראש - אלו לא ציורים חמודים כמו הציורים בסגנון מנגה... אז לא להבהל משינוי האווירה והנושאים ^_^ אלון =(^.^)=

למעלה