שבוע מכושף

Woogyman

New member
שבוע מכושף ../images/Emo110.gif

השבוע, ביום חמישי, מלבד פרק 4x01 בערוץ 3 (סוף סוף!) יש גם ספיישל על אליסה מילאנו בערוץ E!. זה משודר ביום חמישי בערב (סביבות שש. לא זוכר את השעה המדוייקת). מה שכן, הוא מכיל ספויילרים לעונה הרביעית, כך שמי שלא ראה את העונה, שלא יראה (או שיקליט ויראה אחר כך...). הספיישל דיי חדש, אליסה נראית שם כמו בסוף העונה הרביעית, כך שזה דיי עדכני. ועוד שאלה - מה "יס" משדרים אחרי שהעונה השניה נגמרת? הם מתחילים אותה שוב?

HuGo Hell

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo1.gif

זה לא בשבוע זה יום
אבל אהבתי את הכותרת. ואיזה יופי ^_^ אני מת לראות..

sc1

New member
השעה המדוייקת לספיישל....

של אליסה מילאנו: יום חמישי, ערוץ E, שעה 18:45!!!! ותזכרו את זה כ ו ל ם !!!!

אפרת ס

New member
תיקון קטנטן

קודם כל התוכנית היא לא בדיוק ספיישל, זאת תוכנית שקוראים לה "נחשפים" והיא משודרת בערוץ E! כל שבוע עם מפורסם אחר (זה לא אמור להשמע כמו פרסומת). דבר שני, התוכנית שודרה בארה"ב לפני בערך חודשיים, אז זה באמת די עדכני. ובקשר למה ששאלת, העונה השנייה כבר שודרה ב"יס" שלוש פעמים ב-YTV ופעמיים בערוץ שלוש, אז סביר להניח שישדרו אותה שוב (אם לא עכשיו אז מתישהו בעתיד), ומה שהם ישדרו כשהעונה תיגמר זה תלוי במה שהכבלים ישדרו, כי יס לא משדרים רק סדרות ישראליות.

כשמכושפות תסיים את הקדנציה הנוכחית

עדיין תשודר בכבלים הטלנובלה "לחיי האהבה " בשידור חוזר... כך שלא ברור מה יהיה. באיזה פרק יס נמצאים עכשיו?

אפרת ס

New member
אני חושבת שזה פרק 217

בכל מקרה זה הפרק שבא אחרי "מזלה של מרפי" (אני לא זוכרת איך קוראים לו)

Adrienne

New member
תשובה נכונה, אופל תראי לה ../images/Emo76.gif

במה היא זכתה. אופל, את פה רק בגלל שאנ מדבר איתך כרגע באיי סי קיו.

Phoebe again

New member
צ´רמד! אגאיין! אגב, בארץ הולכים

לעשות מה שעשו בארה"ב? לשדר את שני הפרקים כרצועה אחת? או כל פרק בנפרד? כ בנפרד זה ממש חרא... אני זוכרת שראיתי את 401 לא יחד עם 402... זה היה סיוט, כי כל כך רציתי לראות מה יקרה! ארג. אם יעשו את זה בערוץ שלוש, זה יהיה מטופש
...

למעלה