שבוע מטורף

MissCunningham

New member
שבוע מטורף

אני חושבת שההוא שם למעלה מנסה לרמוז לי משהו... אולי לא לצאת מהבית, אולי לא לחיות יותר.. ממש לא ברור, אבל מה שזה לא יהיה זה ממש לא מוצא חן בעיניי. זה התחיל ביום חמישי, כשהלכתי לעבודה והחליטו להעביר אותי לפאב אחר שיש בו שולחנות בחוץ כי היה יום יפה והוא היה עמוס לעומת שלנו. איך שהגעתי, אישה נפלה מהאופניים שלה ממש מול הבר ואיבדה את ההכרה. אחרי שהתאוששנו מהמקרה הלא נעים הזה ופינו אותה מהאיזור, התחלתי לעבוד כמו שצריך ו-או, אז הגורל קבע שהFIRE ALARM SHOULD GO OFF! ככה שכל המסעדות\ברים בשדרה היו צריכים להתפנות ואנשים עמדו בחוץ חצי שעה (היי, לפחות השתזפנו קצת). וכל הבר קרא לי CAT עד סוף המשמרת. חתולה שחורה.
באותו יום קרה מקרה מצער נוסף שלא ממש יעניין אתכם אז הלאה. ביום שישי אחה"צ בדרכי לעבודה כולי ששה ושמחה, האוטובוס שנסעתי בו דרס ילד בן 15. הסקוטים עמדו וייללו 'הו כמה נורא וכמה מצער' ורק אני כמו ישראלית אמיתית צרחתי בפאניקה להזמין אמבולנס. 'אנחנו לא יודעים את שם הרחוב' ענו לי הטיפשים, אז לקחתי את העניינים לידיים והזמנתי אמבולנס, אחרי שכולם הבינו שהמצב לא בסדר כשהילד שוכב על המדרכה מפרפר ומדמם מהראש. חיכיתי עד שהגיע האמבולנס לוודא שמטפלים בו והלכתי לעבודה, שם היה לי ערב גם דיי הזוי אבל לא כזה מעניין. ביום שבת הייתי אמורה להתחיל ב12 בצהריים אבל לא הצלחתי לקום מהמיטה עד 6 בערב, אז אותה המשמרת היתה הזויה לגמרי (אני חושבת שזה היה היום הכי טוב סו פאר, כי מישהו שאל אותי כמה יעלה לו לקבל את מספר הטלפון שלי וזרקתי לו 'חמישים פאונד..' בהלצה, אך הוא הוציא שטרות והניח לי על הבר. הבחור היה רציני. לא לקחתי למקרה שתהיתם). יום ראשון היה ממש שקט יחסית בלי שום דבר מזעזע (חוץ מזה שגיליתי אחרי איזה חודשיים ומשהו מאז שדיברתי עם המנהל, שבכלל לא נתנו לי העלאה ואני על אותו שכר{אחרי שסירבתי להצעת עבודה אחרת שהעלו לי בה את השכר מההתחלה כדי שאעבוד בה}. אז אני מתפללת שישלמו לי את זה בהליך רטרואקטיבי). אתמול בדרכי לעיר התקשרה אליי מישהי מבנק מסויים בקשר לעבודה שרציתי לקבל שם וערכה לי ראיון טלפוני. אחרי ששעה חיפשתי בתיק עט ונייר בשביל לקחת NOTES על משהו שהיא קראה לי ולא יכלה לחזור עליו בשנית, איזה בחור תמוה פצח בשירה וזמרה בקולי קולות עם האייפוד שלו בהרמוניה מטורפת עם רעש הקרטוע של האוטובוס. מיותר לציין שלא שמעתי דבר ממה שהיא אמרה ולכן לא קיבלתי את המשרה. הוריי. אבל לא רק זה, בדרך חזרה הביתה האוטובוס עבר ליד מגרש משחקים וילד אידיוט החליט שזה יהיה משעשע לזרוק אבן על האוטובוס, כך שהוא פספס בס"מ ספורים קשיש שישב מקדימה וניפץ את השמשה. מפחיד ביותר. אני מתחילה לפתח פראנויות... מה אעשה היום? לא אצא מהבית? לכו תדעו מה עלול לקרות! ____________ ואיך עובר לכם השבוע?

AnnabeI Lee

New member
אני ביליתי את השבוע בדיבור אובססיבי איתך ../images/Emo3.gif

(למקרה שלא שמת לב)

kit k@t

New member
השבוע שלי!

מאיפה מתחיל השבוע בכלל? ביום שישי החלטנו שאנחנו נוסעים לsix flags magic mountain (פארק של רכבות הרים) ביום ראשון. ביום שבת אחרי העבודה אני מסתכלת בלוח השנה כדי לראות איך אני עובדת ביום שני, ושמה לב לעובדה מצערת... אני עובדת ביום ראשון! החלטתי להתקשר ולהגיד להם שאני חולה, וליסוע בכל מקרה. ביום ראשון נסענו לפארק (היות וחברים שלנו עצלנים הגענו לשם ממש ממש מאוחר בערך ב1 בצהריים) בכל מקרה, עמדנו בתור לרכבת הרים שכל הזמן התקלקלה, אז בילינו בערך 3 שעות בתור ההוא, ואחרי הרכת החלטנו ללכת לאכול משהו. כולם קונים אוכל מקסיקני, ולי בא סנדוויץ'. אני הולכת לי לאיטי להתיישב, מחליטה לשנות כיוון וחוזרת חזרה, ואז אני מחליקה על שלולית מים ונופלת על הפנים! אני חושבת שאשכרה עפתי באוויר לכמה שניות... אני נהבלתי נורא, ואז בילינו את השעתיים הבאות במשרדים ממלאים טפסים ומקבלים כרטיסים חינם לפעם הבאה... הקטע הנחמד זה שאני לחלוטין לא זוכרת את הנפילה. ועכשיו התחיל לי שבוע נהדר של שישה ימי עבודה! יאי! קאט

למעלה