שבוע מוזר

שבוע מוזר../images/Emo35.gif

לאמא שלי כמו שסיפרתי לכם הייתה השבוע הזכרה ..הנר בבית דולק כבר שבוע...ואני חושבת לעצמי איך אני יכולה למצוא עוד פרטים בקשר אליה...ולא ממש ידעתי איך. יש לה בת דודה שבזמנו כשהייתי ילדה קטנה היא הייתה מאד קשורה לסבתא שלי שגידלה אותי , אבל אני עברתי בגיל צעיר לקיבוץ , סבתא נפטרה והקשרים ניתקו. בת הדודה הזו הייתה תמיד אישה מאד עשירה וקצת פחדתי תמיד שאם אשמור איתה על קשר היא תחשוב שאני רוצה ממנה משהו...והשתדלתי לצמצמם קשר.(חלק מהפרנויה והזהירות המופרזת
) אז אתמול אחרי 11 שנים אולי שלא דיברנו היא מתקשרת אלי ואומרת לי שהיא כל השנים חסכה לי כסף והחיסכון נפתח שאני אבוא לקחת את הכסף....לא המון כסף אבל כמה אלפים. אני נפלתי מהכסא ושאלתי אותה למה היא חסכה... היא אמרה לי ...שאמא בקשה ממנה לשמור עלי ...כי היא ידעה שאי אפשר לסמוך על אבא...והיא הבטיחה לה. אבל כל השנים אני הסתדרתי לבד...והיא השאירה את הכסף למקרה שאני אצטרך...אבל היא כבר בת 82 והיא החליטה שזה הזמן לתת לי אותו. שאלתי אותה אם היא זכרה שהשבוע זו ההזכרה של אמא והיא לא זכרה...היא לא מחשיבה תאריכים כאלו...היא מהבולגרים החילוניים שלא מאמינים בסיפורי נשמות. כל כך שמחתי על האפשרות לדבר איתה יותר מאשר על הכסף...אז היא סיפרה על התקופה האחרונה של אמא שהיא הייתה מאד חולה ועצובה ,,,שלאבא היה כבר קשר עם אישתו הנוכחית..שסבתא ידעה אבל לא סיפרו את זה לאמא כדי לא לצער אותה.(אני לא מבינה את האיש הנוראי הזה!בכל פעם הכעס שלי עליו גואה ואני לא מצליחה לסלוח לו ..יש דברים שאי אפשר לסלוח עליהם). היא סיפרה עליה שלפני המחלה היא הייתה בחורה שמחה שצחקה הרבה...הייתה בתנועת נוער סוציאליסטית..שרה במקהלה. ועוד כל מיני דברים....הייתה לנו שיחה של שעה בטלפון. אני פשוט המומה מהעיתוי...זה כמו דש מאמא. כמובן שלא יכולתי שלא לשתף אתכן...מדהים לא? נשיקות וחיבוק ליזה

mylight1

New member
איזה יופי של מקרה, צמרמורת

קבלי חיבוק. למה שלא כן תתקרבי לאישה המבוגרת הזאת יותר, תזמיני אותה לבית קפה, תמשיכו לדבר יעשה לך רק טוב, נראה לי חיבוק חזרה

azehu

New member
מדהים, נפלאות הן דרכי העולם

איזה כיף לשבת ולדבר עם מישהו שהכיר את אמא כשהיא היתה קטנה. אני בטוחה שלשתיכן יכול להיות מאד כיף להפגש מדי פעם.

אשבל1

New member
היי ליזה

אני מאוד מכירה את התחושה הזו, כשקורים דברים בחיים ואת חושבת לעצמך, עד כמה עוד יכולים החיים להפתיע? אני מאחלת לך רק הפתעות חיוביות ושמחות... נשמע שהשיחה הייתה מרגשת מאוד, לשמוע על אמך זו חוויה בפני עצמה, צר לי שהתערבב בתוך כל זה הכעס על אביך. אכן מ ד ה י ם, מקווה שתעשי עם הכסף משהו כייפי, אולי משהו שחלמת עליו ועדיין לא הגשמת....

וואו בהחלט מדהים

מרגש הסיפור, כל הכבוד לדודה שחסכה לך כסף ועוד יותר מגיע כל הכבוד לאמא שלך על זה שביקשה ממנה לשמור עליך. אכן אין כמו אמא.

קינגית7

New member
ליזה היקרה

כמה נפלא! אני מקווה שתנסי לפגוש אותה או לשוחח מדי פעם, נשמע נהדר שפתאום קיבלת דרישת שלום מאמא שלך. מין קריצה כזאת, מין ליטוף של דאגה ואהבה, כי אמא שלך ביקשה אותה לדאוג לך. שמחה בשבילך מאד.

תודה..כן ../images/Emo13.gif

אני באמת מתכוונת לפגוש אותה יש לי עוד המון מה לשאול אותה ...הייתי צריכה לחשוב פחות על מה חושבים או יחשבו עלי וליצור איתה קשר לפני שנים...טוב מאוחר משאף פעם לא ..וגם דברים טובים קורים למי שמחכה נשיקות לכולכן ליזה

גמני שמחתי לשמוע את החדשות.

וגמני בעד שתחדשי איתה את הקשר, ותשמעי כמה שיותר. אני מאמינה שזה יעשה טוב לשתיכן ... ואני מודה לך ששיתפת אותנו. זה שיתוף מאוד חשוב ומשמעותי בעיניי.

למעלה