שבוע מבחנייים=[

שבוע מבחנייים=[

ראשון-אחד הימים המסריחים... מעדיפה לא לדבר על זה \= שני-היה אמור להיות מפגש באוני' אבל הוא נדחה, חוצמזה מתחילה ב10 והכל רגוע שלישי-ברגיל וכאלה רביעי-מבחן בהיסטוריה+בוחן בלשון חמישי-לומדת למתמטיקה ובטח, כמו כל שאר השבוע, עוברת על הממ"ן+ממ"ח שאני צכה להגיש בשני הבא
שישי-שבת-אי"ה ובלי פה לשטן, שי אמור לבוא אליי לסופ"ש

../images/Emo220.gifגמלי

ראשון-לשון וסתם יום מעפן שני-בוחן מתמטיקה ויש התרמות כניראה=/ שלישי-מבחן במדעים ופעולה=] רביעי-יום ריק סוף סוף חמישי-בוחן בהיסטוריה=/ שישי-כלום... שבת-פעולה חרא של שבוע

ט מ ר

New member
|סוכה|בלאט!

ראשון-עוברת לגור אצל דודים=\ שני-הרבה מתמטיקה,וחזרתי הביתה שלישי-חופש..הולכת מחפשת בגדים חורף! רביעי-בצפר בלאט,מבחן תושבע חמישי-מבחן אזרחות!! נמאסנמאסנמאס אתמול כמעט דרסתי מישו עם ווספה:)

../images/Emo110.gifשבוע צבא:_(

ראשון- קניות לפניי הגיוס, דודים שלי היו אצלי והביאו מלא אוכל ומתנות (כי הורים שלי בחו"ל והם לא יהיו בגיוס שלי), אח"כ מסיבת גיוס- היה נחמד+ שני- בר מצווה לבן-בן דוד שלי. שלישי- יום מנוחה, עשיתי אמבטיה מטורפת,ארזתי תיק לטירונות עוד מעט דודה אחרת באה. בערב אני יוצאת עם חברים לאכול משהו. רביעי- אני מתגייסתתתתתתתתתתתתתתת:S חמישי- צבא!! :O שישי- מקווה להיות בבית.. (ומאמינה שנחזור גם) שבת- כמו שישי:p

למעלה