שבוע מבורך ונפלא:)

שבוע מבורך ונפלא:)

מה שלומכם? יקרים, רציתי להזמין אתכם לפסטיבל סגול:) ואם מישהו מגיע מחיפה או נוסע דרך חיפה- אני מגיעה עם רכב. אני יותר מאשמח לקחת אתכם איי ו/או פשוט להכיר אנשים יפים ונחמדים עוד לפניי הפסטיבל! חיוך והרבה אור לכל משפחת הסגולים והסגולות (וכמובן לא רק לנו..), מחייכת:) נב- יש כאן פורום מקסים:) מיכל.. את נפלאה. ואם מישהו מכם נוסע מדי פעם מחיפה לחוף המתופפים:) בימים שישי, אני יותר מאשמח לחוות פעם את החוויה הזו (מעולם לא הייתי וזה נשמע לי מופלא וקסום ממש!)

איזה הזמנה כיפית!!!

אני גרה בתל אביב, אבל אם הייתי גרה בחיפה, נראה לי שבשמחה הייתי באה איתך באוטו. נשמע נהדר!!! את משדרת הרבה פתיחות ואהבה
עשית לי חשק להגיע לפסטיבל! שאלו אותי לאחרונה אם אני הולכת לסגול. באיזה תאריכים זה? כבר קנית כרטיס?

שלום מיכל:)

תודה רבה על התגובה, כתבתי גם בעוד פורומים, כי אני יודעת שבפעם שעברה (כאשר אני זכיתי לראשונה להגיע לשם, לאחר שחלמתי הרבה הרבה שנים יחסית לגיל שלי להגיע) חיפשי טרמפ והתקשיתי מאוד להגיע.. תודה על המילים החמות- כתבתי מכל הלב. באמת מכל הלב. זה יוצא בל"ג בעומר, ואם כותבים את המילה סגול בגוגל.. מקבלים את האתר:) לא כתבתי את הלינק כי אני לא רציתי לפרסם. זה לא הגיע מהמקום הזה לחלוטין, וגם לא ממניפולציה כזו, של פרסום, ובדרך אגב.. וכו'. לא קניתי כרטיס כי אני מתנדבת, ביל נדר. בפעם שעברה עבדתי שם. אני קוראת מדי פעם את ההודעות שלך ואת פשוט נפלאה. באמת:) אגב- יצא לך.. להיות פעם בחוף המתופפים בת"א? ראיתי פרסום על מעגל המתופפים שם וזה נראה כזה קסום ויפהפה! אינני מכירה אנשים מהמרכז ו/או כאלו שנוסעים למרכז ביום שישי למעגל. איך זה? זו בוודאי חוויה מדהימה. טוב, ברברתי:) סליחה. אני מקווה לראות אותך שם, ואם לא שם במקום אחר:)

נכנסתי לאתר כרגע....

ראיתי שכבר נגמרו החדרים במתחם עצמו, ואפשר להתאכסן בקיבוץ נחשולים ליד..... אני אטלפן לברר לגבי זה היום יותר מאוחר
באיזה מתחם את מתנדבת שם? יצא לי להיות בעבר בחוף המתופפים בת"א, והיה ממש כיף! זה היה לפני הרבה זמן
כבר שנה לפחות לא הייתי שם... אני גם אשמח מאד לראות אותך!!
מקסימה

:)

אני שמחה כ"כ! מה עם אוהל? זה לא מסתדר לך? ושנית.. אני גם רוצה חוף המתופפים!! למה אני לא מכירה אנשים בת"א שאפשר לישון אצלם? (או בכלל..) (סליחה על הקוצר בזמן ומילים, אני כאן ממש ל"דקה", אבל היה חשוב לי להגיב ולו להודעה אחת) תבואי:) יש סיכוי שגם אמא שלי תבוא, נראה. היא לא כ"כ מסתדרת עם אוהל, ובלי מים חמים.. אני אגיב, בלי נדר, בערב- המשך יום נפלא וחיבוק עוטף:)

סגול..

פסטיבל מדהים.. המון חוויות וסדנאות מדהימות.. כל פעם אני הולך לסדנאות אחרות וכך יוצא לי להתנסות בהרבה דרכים והרבה צורות צמיחה.. מיכל אני חושב שתהני שם מאוד.. הפעם יש גם מתחם מקצועי שיכול לתרום ספציפי לך.. יום אחד כנס מטפלים ויום שלישי כנס מאמנים.. 3-5/5/07 אני הולך.. אשמח לפגוש עוד אנשים שהולכים ולהכיר אנשים חדשים.. אור ואהבה

איזה יופי! אתה הולך לבד עם עם המשפחה?

כן, אני בהחלט שוקלת ללכת
נכנסתי לאתר וזה נראה ממש טוב!

לבד..

דורית נשארת עם נגה בבית.. זה כמה ימים של כיף שלי לבד.. אשמח אם תבואי וניפגש.. כדאי לך לנסות את הסווט לודג' האינדיאני.. עוצמתי מאוד.. אור ואהבה

לנושנוש

New member
הלו! גם אני בא. מישהו טרמפ?../images/Emo6.gif

וחוף המתופפים עוד ממש בקטנה לדעתי. זה יתחמם עם המזג האויר ביחד. לדעתי יש לכם שם קצת בעיה של מקום למעלה על הסלעים או שזה נידמה לי...שנה שעברה היו ריקודים וגם מופעי אש.

../images/Emo23.gif באמת שמעתי על הסווט לודג'....

שמעתי גם שזה מאד חם
ושהפחד עולה ורואים אותו לגמרי במצב הזה...

גם אני שמעתי ../images/Emo6.gif

אני מקווה שמה שכתבתי לגבי הסווט לא הכניס לך דמיונות
, זו היתה חוויה אישית שלי והיא אכן נגעה מאוד עמוק כי אפשרתי את זה. ( בהנחה והתכוונת אלי בכלל
). זה אכן חם מאוד אבל גם מאוד כיף מאוד מנקה ומאוד נעים והטקס לא קשה בכלל
.

חחח../images/Emo6.gif

ממש הרגשתי את זה כשקראתי את ההודעה הזו
זה היה ממש משעשע, דרך אגב כתבתי את זה בצורה הכי קרובה לאמת שבה חוויתי את החוויה. ונ.ב. זו אכן היתה חוויה מופלאה עם הרבה הצלחה התמודדות ולמידה
. ממליץ בחום
תרתי משמע

הוו- שבת שלום וברכה,

איזה כיף לרואת אנשים ואנשות סגולים:) זה פסטיבל נפלא ויפהפה, ואני מתרגשת כבר מעכשיו:) מה שכן- אין לי מזרון וגזיה.. (אני חושבת מי מתעסק ביוגה, שאפשר להלוות ממנו.. מכיוון שאני אסטמטית, רצוי שאישן על משהו מתחת לשק"ש) זה פורום קסום, פשוט קסום:) ואגב- גם אמא שלי מגיעה!

../images/Emo24.gif אהבה רבה!

איזה פתוחה ומלאכית אמא שלך.. זאת חוויה ראשונה שלה כזאת? או שהיא מתעסקת במודעות כבר הרבה זמן?

אמן!

מה שלומך? אך עוברת השבת שלך? ושל משפחתך? כזו- כן.. מיכלי, זה ארוך ומורכב, וכל מה שאומר יהיה - ראשית מנקודת המבט שלי ובאינטרפריטציה שלי (ולכן מעט ומעוות ומעט שגוי ולא מדויק) ושנית- מרגיש לי לא נעים ולא נכון לדבר על אדם אחר ולא על עצמי. לתת יותר מידע ממה שנתתי- ולא שאת שאלת משהו לא לגיטימי:)- ממש לא. זה הגבול שלי, פשוט. תודה ששאלת והתענינת, זה מקסים ונפלא.. פתוחים, מלאכים- כולנו, יקרה, כולנו. במקומות מסוימים, בדברים מסוים. בגבולות ואיזון מסוים:) (כמה שאני מחכה לפגוש אותך!)

אני לגמרי מסכימה איתך! ../images/Emo45.gif

האמת שלא חשבתי על זה. מאד התעניינתי ופשוט שאלתי
גם אני לא הייתי כותבת על אמא שלי בפורום. זה לחשוף מידע על אדם אחר. אולי אם מישהו כותב בניק בדוי ואף אחד לא מכיר אותו, הוא יכול לכתוב על אדם אחר, כי לא מכירים את שניהם. אבל באמת במקרה שלך זה אחרת. תודה! אני שמחה שלא כתבת על אמא שלך
היתה לי בינתיים שבת נפלאה ואני ממש עייפה. תיכף הולכת לישון.... היה לי בצהרים מפגש מודעות עצמית, אחר כך הדרכתי מישהו, אחר כך שיעור קונג-פו, ואחר כך עוד פגישות כיפיות ומקדמות. ותיכף אעניק לגוף שלי מנוחה אוהבת ונעימה..... גם מחכה לפגוש אותך!

לנושנוש

New member
מחייכתבלב איפה אפשר../images/Emo2.gif

יהיה לימצואה אותך? איפה את מתנדבת? גם מיכל ואריק, איפה אוכל ליפגוש איתכם?

למעלה