שבוע לפלקה..

שבוע לפלקה..

אוטוטו כבר שבוע להופעה המקסימה והמדוברת של שרית ב"פלקה" למי שעוד לא קרא, הייתה הופעה מדהימה בת שעתיים, בה שרית נתנה את מיטב הלהיטים שלה, בין השאר היא שרה את "שמע ישראל,"בוא בוא" קשה איתך וקשה בלעדייך", "הקמע" "חגיגה","בחום של ת"א", ואפילו גרסה מיוחדת לבקשת הקהל המשולהב לשיר "אינתא עומרי". בין לבין היא קראה ברכות לנישואים, ימי הולדת, ואפילו למישהי שהגיעה למועדון כדי לחגוג את ה..גרושין שלה.. חייבים לציין ששרית נראתה פשוט מדהים, חייכה המון והייתה במצב רוח מרומם, הצטלמה איתנו המון(את התמונה עם מושיק כבר כולכם ראיתם.. ) דיברה איתנו בטלפון(על השיחה עם חן בטח כולכם שמעתם..) ובעיקר שמחה לראות אותנו שם, את הילה ודורית, ואת מושיק. מכייון שלא העלינו תמונות, זה הזמן לחשוף את חלקם..

תודה רבה!!!!!!!

שרית את פשוט מהממת...
תמונות מדהימות!

תודה../images/Emo70.gif תמונות מהממות../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איזה מושלמתת שריתוש כפרה עליה {חמסה}!

מושיק20

New member
תמונת הפתעה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בלעדי../images/Emo70.gif

למי שהתגעגע
עמוס- שומר הראש
של שרית
שעושה עבודת קודש ודואג לסדר הטוב, במהלך ההופעה המדהימה ביום חמישי ב"הפלקה"
סימן לנו "תנו תמונה" אז צילמנו

nir b27

New member
תגובתו של עמוס!!!!../images/Emo127.gif

טוב אז ככה היום עמוס הגיע למשרד וביקש להעלות הודעה בהקשר לתמונה שהועלתה כאן (שכמובן צולם מרצונו) אז כככה "שלום לכולם , היום בפעם הראשונה ראיתי מה אתם עושים כאן בפורום (ניר הראה לי) שמחתי לראות את התמונה שלי כאן ועוד דבר אחד אחרון לסיום לפעמים אני קצת פחות נחמד אבל בסך הכל גם אני אוהב את כולכם שיהיה לכולם שבוע טוב "

למעלה