שבוע לא שפוי...

שבוע לא שפוי...

אני מחשיבה את עצמי כאדם אופטימי. לא משנה מה נופל עלי - מתמודדת כמו גדולה. כבר צוחקים עלי שאני כל הזמן שרה ואני תמיד אומרת - עדיף לשיר מאשר לבכות. אבל השבוע הנוכחי הורג אותי. התאונה של הכלבה - הריצות, הטיפולים... ואתמול - הבת שלי החליטה שלשפוך מים על הלפטופ שלי זה מאסט - הלך המחשב עם חומר של 3 שנים שחלקו הקטן לא מגובה. בשבילי בלי מחשב זה כמו להיות בלי רגליים. תקשורת, משכורות, עבודה שוטפת... ייאוש. די, שייגמר כבר השבוע המגעיל הזה, נגמר לי הכוח
.

NoaModiin

New member
צרות באות בשלשות

או ברבעיות, חמישיות...איך שבא להן. זה ידוע שצרות מגיעות ברצף בלתי הגיוני לחלוטין, שמותיר אותנו נואשים וחסרי אונים. תזכרי תמיד שלמחרת-צרה תמיד נראית פחות נוראית. וכשכל עוד אפשר לפתור צרות בכסף, אז זו חצי נחמה. מאחלת לך שבזה יסתיימו צרותיך לשנה זו לפחות

holabo

New member
שמת ../images/Emo23.gif שהכל התחיל מאז שהצטרפת לפורום?

יאללה, קני לך
חדשות. שימי
ותפסי לך
נאה שישחק איתך ב
ו
ותראי איך הכל נכנס לפרורפוציות.

מייקי73

New member
אל תזרקי את המחשב

יש חברה אחת שמצליחה להציל הארד דיסקים שהלכו. לאחי זה קרה ואחרי שהוא נפרד מכמה מאות טובות של שקלים, הם הצליחו להציל את רוב החומר.

אני מקווה שההארד דיסק שרד

הוא אמור להיות אטום למים אבל את זה אדע רק כשאקנה מחשב חדש

אל תשכחי

ששבוע הבא יכול להיות שפוי עוד פחות. הכלבה יכולה להיות ז"ל,את מה שצריך לשחזר בלפ-טופ לא תוכלי,והכי גרוע את יכולה.... להיות צרודה ולהפסיק לשיר..... תמיד יכול להיות יותר גרוע.זאת אומרת שכבר עכשיו טוב. על זה נאמר לשנות את רוע הגזירה. היא עדיין תיגזר.אבל לא תהיה רעה לגמרי.... תנשמי נשימה עמוקה ותמשיכי הלאה. איך אומרות הפולניות ? אני כבר אנוח בקבר.....

אכזרי אתה ../images/Emo2.gif

תמיד טוב זה נכון, עבר שבוע מזעזע - גם נכון. אחרי ערב ולילה מהנים במיוחד
, הכל נראה פשוט יותר למרות שעדיין מכעיס. ננצל את סופה"ש לחיפוש מחשב חדש ויהיה בסדר - תמיד זה ככה.

כפרה עלייך

לא רק אומרות גם מיישמות. כזה שבוע הזוי ורב הפעלות כבר לא היה לי הרבהההההההההההה זמן. כנרה שאני באמת אנוח כבר בקבר.

למעלה