שבוע כפרי

yaelofa

New member
שבוע כפרי

שלום לכולם, אמנם אני וותיקה במודיעין, אבל חדשה לחלוטין בפורום. שמי יעל ואני קונדיטורית ובעלת "פנוקי מאפים". רציתי להזמין את כולם לשבוע כפרי שמתקיים במסעדת סיגמה בשילת. אלון ואנוכי נשמח לארח אתכם, להאכיל אתכם במקום ולשלוח אתכם גם אוכל הביתה. בשבוע הקרוב, החל מיום ראשון, יהיו במקום לחמים מיוחדים, קישים, מרקים, תבשילי קדירה, עוגות ועוד. את הכל ניתן יהיה לטעום במקום וגם, כאמור, לקחת הביתה. נצפה לבואכם יעל פנוקי מאפים

א מ צ י ה

New member
אני מניח שהכל חינם לחברי הפורום

אחרת זו פירסומת - והמדיניות בנושא פרסומות בפורומי תפוז ידועה...

yaelofa

New member
איזו מדיניות פרסומת? לא ידעתי

על מדיניות כזו. מצטערת אם עשיתי משהו שלא הייתי אמורה לעשות. חשבתי שזו דרך נהדרת להגיע לאנשי מודיעין ולספר להם על משהו מיוחד שמתקיים. אם זה אסור, לא אעשה זאת שוב. יעל

א מ צ י ה

New member
כתוב בתקנון תפוז

יש קישור למעלה מימין. בפעם הבאה, נא לשים לב. ושיהיה בהצלחה, כמובן.

א מ צ י ה

New member
פרסומת אכן אסורה

הבהרנו ליעל, ונראה שהבינה. היא הרי לא עשתה את זה בכוונה ולא תעשה שוב. לכן לא נמחקה הודעתה.

זאת את !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שעשו עלייה אתה הכתבה עם המשפחה הזמן מודיעין? ושיש לכם המון המון גורים בבית.. נכון?!

אפשר גור אחד? פליזזזזזזז

חח אם ההורים שלי יסכימו.. איזהח חמודים הם היו בעיתון :]] וגם אמא שלי אמרה לי שהיא ראתה אותך פעם נדמה לי.. אה, שכחתי להציכ את עצמי, אני אבי בן 15 מעירוני א', נעים להכיר..

yaelofa

New member
לכולם יש כבר משפחות מאמצות,

היי אבי מעירוני א'. חבל שלא אמרת קודם, אבל כבר כולם מסודרים בבתים מאמצים. נכון שהם מדהימים? היה קשה מאד למסור אותם... לילה טוב יעל

../images/Emo10.gif

חח לא נורא, זה בסדר, הם באמת חמודים, אאאאאאא איזה כיף לדבר עם אנשים מפורסמים חח.. :)) גמלך לילה טוב.. :]

למעלה